GayVideo | Politie waarschuwt activisten Rotterdam Pride

25-09-2018 | Dit weekend is weer de jaarlijkse Rotterdam Pride. Lennard van Mil, voorman van Gayservatives, werd vorig jaar tijdens de Pride Walk belaagd door linkse activisten. Om een confrontatie dit jaar te voorkomen deed de Rotterdamse politie een belrondje om linkse activisten op te roepen zich komend weekend in te houden. Dit telefoontje viel niet bij iedereen in goede aarde....

De redactie van GaySite.nl speurt het wereldwijde web af opzoek naar interessante, leuke, spannende, ontroerende en hilarische gayvideo's.

 

Deel dit artikel:  

Reacties:

Pride=Links | 25-09-2018

Hele enge rechtse types. In Berlijn heeft de AFD ook niet aan de CSD mogen meedoen, en dat is maar goed ook, anders was er een veldslag geweest. Alle pride-optochten komen van oorsprong uit de linkse hoek. Had het aan rechts gelegen en alle vooruitgang en emancipatie is in princiepe links en dat mogen rechtse sukkels niet kapen. In Duitsland heb je ook gay neo-nazis en die mogen ook nergens bij zijn. Inclusie betekent NIET mensen erbij te laten die tegen inclusie zijn zoals xenophoben. Dat ze dan gay zijn is gewoon niet goed genoeg.


Pride=Liberaal | 25-09-2018

Vanuit liberale visie is de homo-emancipatie ontstaan.
De socialisten en communisten waren sterke voorstanders van gevangenisstraf voor homo's.
In communistische landen worden homo's in werkkampen doodgemarteld.

In moslimnden worden homo's ook vermoord door de islamitische macht.

Moslims in Nederland sturen hun macho zonen de straat op om de homo''s met grof geweld weg te jagen. Dat lukt ze goed: in groep delen van Europa zijn migrantenjongeren de baas op staat en is er dus geen homo zichtbaar.

Mariska Jung is een extreem linkse activiste die het heeft voorzien op homo's, die zij ten diepste haat. Ze wrijft homo's die slachtoffer zijn van betonschaar-moslims aan dat ze enge nationalisten zouden zijn. Homo''s die zich verdedigen noemt zij 'fascisten'.


Tegenwoordig moet je als homo voor je veiligheid bij Forum voor Democratie zijn. De andere partijen zijn bereid om homorechten in te wisselen voor de sharia.


Peter | 25-09-2018

Links is fascisme. Dat zie je ook nu weer. Altijd een grote bek over tolerantie. Behalve als je een andere mening hebt dan deze "gutmenschen". Ik kots er op.


GayPride | 25-09-2018

De Gay Pride is gekaapt door extreem linkse nazi''s. De Pride mocht van links niet langer een Gay pride zijn maar mot nu een Inclusieve Allemans-Pride zijn.

Links heeft de Gay geschrapt uit Gay Pride.

Ik wil de Gay Pride terug, een Pride voor homo's!


Kevin | 25-09-2018

Dus als je opkomt voor homo veiligheid en tegen betonschaar terreur dan ben je tegenwoordig een fascist?!

De rode nazi's van Antifa hebben de Rotterdam Pride vorig jaar verstoord.

Weg met de rode nazi's! Weg met Antifa! Geen Amsterdamse activisten op de Rotterdamse Pride!!!

En inderdaad: geef ons de GAY Pride terug!!!


Hmmm | 25-09-2018

Als links-gekkies de rechts-homo's aanvallen en de politie gaat vervolgens de rechts-homo's waarschuwen (of zelfs, zoals ik las, met mede-verantwoordelijkheid dreigen), dan vind ik dat een beetje raar. Want dan heb je blijkbaar links-gekkies, maar ook nog een hoop politie-gekkies. Zelfs een politie-gekkie die events moet "coordineren". En al helemaal zeker als er tot op heden nog nimmer sprake is geweest van door homo's gepleegd geweld? Gaat dan de politie bij voorbaat even dreigen dat eventuele aanwezigheid van homo's uit de rechtse hoek als provocerend en ongewenscht wordt beschouwd?

Beetje raar politie-ministaatje aan het worden dan, dat Rotterdam.


Joop | 25-09-2018

Altijd dat geneuzel over links en rechts, en altijd de extremen erbij.
Jammer hoor dat mensen elkaar zo aanvliegen. zoals ik tegen de rechtsextremisten ben ben ik ook tegen al die linkse extremisten. Want extremen zijn nooit ok! Zo, en nu een feestje vieren met elkaar, en ga eens met elkaar in gesprek waarom mensen bepaalde gedachten hebben. Veelal heeft dit te maken met angst, onbekendheid, verandering (voornamelijk rechts als we het het er dan toch over hebben), of altijd maar denken alles te willen beteugelen en eigen zin doordrijven (links gepeupel).


Fawaka | 25-09-2018

Rotterdams Pride in Gay Rap 2018

Put the 'P' back in 'Gay'
Put the 'Gay' back in 'Pride'

Paint your pistol in pink
You know what I think?

Be Out & Proud
be Gay be loud

Fact is: Islam don't respect us
So get them the fuck out off Our Way


Links geweld | 25-09-2018

Links is de oorzaak van al het moslimtuig in Europa , over een paar jaar regeert de islam . Tijd voor Bauet, Wilders heeft gewoon gelijk


@Joop | 25-09-2018

Als de politie bepaalt wie er beter wel of niet op feestje komen, is er dan nog sprake van een leuk, spontaan, laten we eens met elkaar in gesprek gaan-feestje?

Ik vind het maar raar. Als jij of ik van de fiets wordt geramd dan hebben ze geen tijd. En nu ineens wel? Dat vind ik geen feestje. Meer een Elly Lust Show!


Moslim= haat | 26-09-2018

Wanneer begrijpt links dat islam en gay niet samen gaat . Kwam links vroeger op voor homo.s en vrouwen , tegenwoordig
kijken ze weg en benoemen van het grote gevaar van de moslims mag niet van links


Jan2 | 26-09-2018

Pride is er voor iedereen en niet alleen een feesie voor links.


Jan2 | 26-09-2018

@Moslim= haat.....dat zien ze pas wanneer het te laat is en de klok staat op vijf voor 12.


Baliekluiver | 26-09-2018

Wat een onzin dat homo's en voorvechters van homorechten niet rechts zouden mogen zijn. De geschiedenis heeft aangetoond dat gevaar voor homo's uit alle hoeken kan komen (nazi's, communisme, moslims), dus er ìs helemaal geen relatie tussen iemands politieke voorkeur en hoe hij of zij (of het) over homo's denkt. Ik ben homo, ik ben rechts en ik ben daar trots is. En wie mij het leven zuur maakt kan een klap op de bek krijgen, of ie nou links of rechts is.


De naam zegt het | 26-09-2018

Beter homoRECHT(s)en dan homoLINK(s)...


Rotjeknor | 26-09-2018

Als ik nou met dat shirt "Allah is Gay" kom meelopen. Kan Rotterdam dat dan nog wel hebben? Of word ik dan gelijk in een busje gesleurd door Elly Lust omdat ik gevaarlijk bezig ben? En is het dan nog Rotterdam? Of is de juut zich al aan het inwerken om weer net zo fanatiek als vroeger mee te werken met de bezettende cultuur die de heersende moraal even bij komt stellen? Waarbij enig geweld of dreigen een noodzakelijk kwaad is?


Gerben | 26-09-2018

Als je in Rotterdam met een T-shirt 'Allah is Gay' loopt wordt je in elkaar geslagen door extreem linkse Amsterdammers die speciaal naar de Rotterdamse Gay Pride komen om rellen te schoppen en mensen af te tuigen.


Nico | 26-09-2018

Anhangers van de Koran hebben sowieso niet zo veel last van humor.


Pieter M | 26-09-2018

Let maar op:
U gaat de komende tijd nog heel vaak horen dat u fascist bent, omdat u opkomt voor een omoveilige buurt


Balletje | 26-09-2018

Ik gooi maar een balletje op. Zou het niet kunnen zijn dat de politie uit POLITIEKE motieven een beetje een sfeer wil creëren dat (linkse en rechtse of welke andere troelala)- homo's zèlf een gevaar voor de openbare orde vormen? Dat ze, vreemd genoeg had ik dat gevoel al eerder, aan Hongaarse realiteitsvorming bezig zijn? Of gewoon anti-homo-maar-dat-mogen-ze-niet-zeggen?


politiejustitie | 26-09-2018

De politie heeft juist heel goed gehandeld door de extreem linkse relschoppers die vorig jaar fysiek geweld pleegden op Rotterdamse homo's te waarschuwen dat er geen geweld wordt getolereerd tegen homo's. Tijdens de Pride dan tenminste.

Kijk wel uit: 's avonds en 's nachts zijn de machomoslims de baas op straat en kan de politie je veiligheid niet garanderen.


Propaganda | 26-09-2018

Linkse elemtenten kunne zich bezighouden met propaganda. Rechtse elementen ook. De extremen nog meer. Ongeacht extreem links of rechts, ze haten het volk omdat ze er van uit gaan dat het volk dom is. Dat je die moet manipuleren.

Waneer er vanuit de staat gepoogd wordt om te manipuleren, boer pàs op je kippen. Die hoeven niet links of rechts te zijn. Die willen enkel hun macht, hun kroontje, hun vlag en vooral hun salaris(-verhoging). Het heeft dan niks meer met oipenbare orde te maken of fatsoenlijk met elkaar omgaan. Maar met dat iedereen de schurft kan krijgen. Want ik heb een petje op dus ik ben de baas op straat.

Appen op die fiets mag volgend jaar niet meer. De politiebonden zijn daartegen, want dat geeft teveel werk. Die slaan dus al even de hele Tweede Kamer en de regering over. Zo gek en getikt is het al.

Wij zijn de baas op straat. Wij slaan niet, wij worden geslagen. We worden weggemoffeld en dan nog gaan we niet de straat op om te slaan. Enkel om te laten zien dat we ook bestaan. Wetend dat we op minder bescherming kunnen rekenen dan de gemiddelde voetbalmatch (want daar zijn meer gratis kaartjes te verdelen dan bij een pride). Daarbij hoop ik ook op veel stevige woordenwisselingen tussen links- en rechts-homo. Want we zijn geen excuustruusen voor de media. En de politieke opinie.

We bestaan. We willen veilig over straat. Misschien dan maar beter zonder politie erbij, als het al zo begint. Hoe homo mag te eigenlijk nog zijn?


Pride | 27-09-2018

Uiteraard komt het opkomen voor minderheden in Nederland van oorsprong uit de linkse PSP hoek. Later volgde echter Henk Krol en ook de vvd is al redelijk bijgedraaid met een homoseksuele voorzitter van de JOVD. De eerste homoseksuele minister kwam van het CDA!
Het grootste gevaar voor ons vormt nu hot “gooi alle grenzen open” beleid en het softe wegkijken voor problemen met migranten door de snotneus van GL. Echter de nieuwe burgemeesteres van 020 laat zien dat er binnen GL misschien wat vernieuwing plaats gaat vinden. Het is dus geen rechts-links probleem. Ja links heeft de homo-emancipatie bevorderd maar ook Ja op links gedraagd zich nu anti homo-emancipatie.


@Pride | 27-09-2018

Het facistische in het geheel is dat de politie met hun handelingen suggereert dat homo's onderling de boel opstoken.

Je kunt ze dus niet vertouwen. (Maar goed, dat bleek al met alle "gewone mishandelingen" en "gewone beroving" toevoegingen van de hermandad.)

Ofwel als je "niet normaal" bent dan is veilig over straat kunnen jouw probleem. Eigen schuld, geen gehoor en de haak erop. Toedeledokie. Als er nou iets Nederlands is dan is het wel "doe maar normaal". En dat wordt meer en meer van boven opgelegd. Meestal zwijgen ze er gewoon over. Maar soms bellen ze ook van te voren even om dat duidelijk te maken. Namens de politie zelfs. Voor hun zijn we net als die topless vrouw op het strand, we dagen zelf de boel uit. Dus als er dan klappen vallen, rot ook maar naar je homoland dan.

Verder een fijne beschaving gewenscht. En geef ze nogeens opslag.


Gevaarlijk links | 27-09-2018

Links en islam-geweld gaan hand in hand , benoemen van het gevaar van deze coalitie mag niet.


Huib | 28-09-2018

Links is steeds meer een minderheid. Maar wel een minderheid die agressief om zich heen slaat. Alles waar ze het niet mee eens zijn noemen ze rascisme, fascisme en seksisme. Dat maakt het volgens hen legitiem om ongewenste opvattingen de mond te snoeren.


Anneke | 29-09-2018

Heerlijk promo filmpje voor PopuRechts.


qw | 29-09-2018

Links maakt zich elke dag ongeloofwaardiger. De laatste vertoning die ik van links heb gezien, was een betoog dat de immigratie blijkens "wetenschappelijk" onderbouwde statistiek minimaal is. Vervolgens loop je de straat op en toont het straatbeeld het tegendeel. Je zou welhaast gaan pleiten voor een scheiding van staat en wetenschap. Per slot van rekening is politiek alleen maar een kwestie van keuze en niet van wetenschap. De voorlaatste is de Kavanaugh-vertoning. Daarbij zou je terecht gaan twijfelen aan vrouwenrechten. Is het feminisme een racistische beweging geworden? Op de daaraanvoogaande linkse vertoning werd gepleit voor invoering van het socialisme op een wijze waarbij de nazis koorknapen zijn alsook zonder enige last van de geringste kennis van zaken over Stalin als Hitler's evenbeeld. En zo kan ik moeiteloos doorgaan. De wijze waaop links zich in beeld zet, is puur nazisme.


Slaap lekker | 01-10-2018

Dachten jullie nou echt dat Forum voor Democratie het antwoord is voor de LHBT+ gemeenschap met die knettergekke Thierry Baudet aan het hoofd?! Die is al net zo extreem rechts, racistisch en fascistisch als Wilders!!! Hoe naïef kan je zijn! Maar goed, de nabije toekomst zal het leren.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

Gay op TV

15:40 | Will & Grace

16:50 | Neighbours

19:00 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Modern Family

20:30 | Chateau Meiland

21:00 | Eastenders

00:00 | MVS

Op vakantie met Grindr

Niet alle landen in de wereld zijn zo open en vrij als Nederland. Lees hier 3 handige tips voor veilig Grindr-gebruik in binnen- en buitenland.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Dotan (zanger)

| Diplo (DJ)

| Julianne Hough (actrice)

| Juan Pablo Di Pace (acteur)

| Lil Nas X (rapper)

| Willow Smith (dochter van)

Volg GaySite.nl ook via

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven