GayVideo | Roze 'Pride Pont' in Amsterdam

27-07-2018 | In onze hoofdstad heeft het GVB op de vooravond van Pride Amsterdam de 'Pride Pont' gepresenteerd. Pride-ambassadeur Dolly Bellelfeur onthulde de roze boot op geheel eigen wijze. Het ontwerp op de boot laat twee zoenende mensen zien, precies wat ontwerper Naomi Jansen wilde. "Het zijn twee mannen, maar het zouden ook twee vrouwen kunnen zijn, het is heel androgyn. De een heeft wat langer haar, de ander wat korter haar. Maar het belangrijkste is het mens zijn, de liefde onderling en dat wilde ik uitdragen."

De redactie van GaySite.nl speurt het wereldwijde web af op zoek naar interessante, leuke, spannende, ontroerende en hilarische gay video's.

 

Deel dit artikel:  

Reacties:

IJroze | 27-07-2018

Zou behalve de NL vlag ook de regenboogvlag gehesen hebben. Valt op.


Dolly | 27-07-2018

Van groot artiest naar publieke opinie pleaser.


Hondje? | 27-07-2018

Mag mijn hondje mee op die pont? Het is een eehhmmm, ja, moeilijk om te zeggen met dat Groenlinkse bestuur. Het kan niet meer tegenwoordig. Ik moet het toch zeggen. Het is een rashondje. Sorry voor het woord. Echt duizendmaal excuus. Met zulke woorden kunnen we niet meer met elkaar omgaan. Het is nog wat vervelender. Het is een hele mooie chiwawa, maar dat is nog niet alles. Ik heb die geleerd pootjes te geven. We proberen dat onder ons te houden. Maar als Femke Halsema ook op die pont staat, en mijn chiwawa geeft spontaan een pootje, dan kan het het hele gemeentebestuur in politieke problemen brengen. Want dan begint het wel wat veel op een hondenshow te lijken. Misschien. En kan voor mij ook gevaarlijk zijn. Want ik weet niet van welke etniciteit de bewakers van Femke kunnen zijn. En dan hebben die gelijk een driedubbel excuus om in te grijpen. Want ik ben ook nog eens homo. Maar dat is een nòg gevaarlijker woord geworden in het openbaar. Zelfs gevaarlijker dan rashondje. Nogmaals sorry voor het gebruik van het woord "ras". Maar met die drie zwaktes vrees ik dat ik zelfs op een roze pont toch beter wat voorzichtig blijf. En beleefd naar mijn omgeving.

Misschien kan er in Amsterdam ook voor homo's een ziekenhuis roze geschilderd worden? Dat, mocht me toch wat overkomen, ik de eerste uurtjes tenmiste nog denk dat ik op de pont sta? Van wat ik nog kan zien dan, met één dichtgeslagen oog?


Cees | 27-07-2018

Dolly Bellefleur, die van die idiote brief, dat je niks negatiefs over de nieuwe nederlanders mag zeggen? Dat vindt Dolly al snel xenofoob of rascistisch. We moeten gewoon net doen alsof de islam geen enkel probleem is voor homo's. Als we de lijst met afkortingen maar steeds langer maken (LBTHI enz), alle toiletten neutraal en alle zebrapaden in regenboogkleuren. Dan is Dolly, samen met het voltallige COC, dik tevreden.


@Cees | 27-07-2018

Ik moet ineens aan de gekloonde schaap denken.


Takkewijf | 28-07-2018

Snolly Voetengeur? Nou, voor mij mogen ze het laten. Voor mij spreekt dat talentloze huppelend egopoppetje niet.


Willem | 28-07-2018

Roze..... Bah, wat een lelijke kleur....


Marc | 28-07-2018

Met Dolly Bellefleur, Cornald Maas en andere zogenaamde boegbeelden winnen we deze oorlog niet.


@Marc | 28-07-2018

Oorlog? Je kunt gewoon niet meer in bepaalde buurten komen. Net als de Joden vroeger. En die hoorde je toch ook niet klagen?


Misschien? | 28-07-2018

Kan femke bordjes laten maken? "Geen-homo's-gewenscht". Voor op de bruggen. En dat het ook voor fietsers geldt. Niet te vergeten. Want behoorlijk bestuur is behoorlijk bestuur.


Huib | 28-07-2018

Straks staat Dolly Bellefleur weer aanstellerig met een jaren 50 jurkje voor op een boot een smartlap te blèren met een geheel eigen tekst. En dat, terwijl ze het grootste gedeelte van de homo gemeenschap heeft geschoffeerd door alle kritiek op de multi culturele samenleving als racisme te betitelen.


Schok | 29-07-2018

Zal een grote schok zijn voor het COC dat er ook foute travestieten bestaan dan. Moeten ze al die vergaderingen wéér overnieuw doen. En vind dan nog maar eens tijd voor de media, met dat knellend budget!


Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de verkiezingen voor het Europees parlement, vriendschap en FvD | klik hier

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Eurovisie Songfestival. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Gay op TV

23:35 | The Graham Norton Show

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven