ING introduceert Regenboog betaalpas

27-07-2018 | ING is dit jaar voor het eerst partner van Pride Amsterdam en laat dat op diverse manieren blijken. Op Schiphol, het Centraal Station en de metrostations in Amsterdam worden reizigers verwelkomd met de boodschap 'Freedom, here I come' met daarbij de uiting van de regenboogvlag. Op de luchthaven is voor het eerst een bagagebelt uitgevoerd in de regenboogkleuren. Vanaf vandaag kunnen klanten een speciale ING Betaalpas in regenboogkleuren aanvragen via MijnING.nl. Zoals gebruikelijk kleuren ook de ING-kantoren in Amsterdam mee. Daarnaast vaart ING voor de 13e keer met een boot tijdens de Canal Parade.
 
De 'Kleur het leven' campagne valt de komende twee weken online en in het straatbeeld op, laat de ING in een persbericht weten. Naast uitingen op Schiphol, de Amsterdamse metrostations en Amsterdam CS is het logo van ING op alle social media kanalen in de regenboogkleuren te zien. Het campagnebeeld komt terug bij het inloggen op de ING mobiel bankieren app (dagelijks ruim 4 miljoen keer) en bij het inloggen op Mijn ING (dagelijks 1,5 miljoen keer). In Amsterdam prijkt op 13 ING-kantoren de leeuw in regenboogkleuren. Ook is de 'Kleur het leven' campagne zichtbaar in alle 235 ING-kantoren en op de ruim 1600 ING-geldautomaten in Nederland.
 
De bank is al 13 jaar betrokken bij Pride Amsterdam en hecht naar eigen zeggen een groot belang aan diversiteit. "De ING vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn en dat medewerkers de diversiteit van haar klanten weerspiegelen. Pride Amsterdam is een van de meest kleurrijke feesten van Nederland. ING omarmt kleur en het blijft belangrijk om kleur te bekennen. Meestal Oranje. Maar we staan voor alle kleuren."

Deel dit artikel:  

Reacties:

Chapeau! | 27-07-2018

Zeker niet verkeerd. Fraaier voor 't oog dan die gaybrapaden. Goed idee v/d bagageband. Valt op wanneer men NL betreedt. Zoiets blijft "hangen".


En.... | 27-07-2018

De vlag niet ondersteboven geplakt! Hulde!


Bram | 27-07-2018

Alleen jammer dat je €9,95 moet betalen om zo’n ING kaart te willen. Beetje jammer.


Joop | 27-07-2018

Graag wel de regenboogband waar de afrikaanse en arabische homofobe gasten hun koffers moeten pakken. En niet waar vakantiegangers uit Gran Canaria hun koffer moeten pakken.


JAN2 | 27-07-2018

Hele goeie Joop.


JAN2 | 27-07-2018

@Bram...Ik vind het wel 9,95 waard.


emiel | 28-07-2018

ziet er leuk uit die koffer band. ING is goed bezig . ga zo door


Paul | 28-07-2018

"ING is dit jaar voor het eerst partner van Pride Amsterdam" versus "De bank is al 13 jaar betrokken bij Pride Amsterdam" - hoe zit dit..?


JAN2 | 28-07-2018

Voor de eerste keer partner van Pride Amsterdam, maar al 13 jaar partner met de Gay Pride. Dat klopt toch? De naam is alleen gewijzigd. Trouwens dat hele persbericht klopt van geen kant want even die pas simpel bestellen is helemaal niet zo simpel, zo heb k ervaren. Heb het gisteravond geprobeerd en zelfs klantenservice wist van niets. Het is wel gelukt maar wel pas 1 uur aan de telefoon gehangen te hebben met de ING.


Wim | 28-07-2018

Je kunt beter eens 1 uur aan de lijn gaan hangen met het ministerie van binnenlandse zaken en daar je beklacht gaan doen over de haat ten opzichte van gays welke wekelijks erger word dan je druk maken over een kleuren parade.

Kijk daarom loopt het hier af met de emancipatie van gays, men is het gezeik van regenboog zebra's en pillen voor gratis wippen meer dan zat. Homo's zijn niet speciaal, het enigste verschil met hetero's is dat ze op hun eigen geslacht vallen, so what .Get a life.

Juist door dit stupide gedrag wordhet van kwaad tot erger


@Wim | 28-07-2018

Ik ben "men" juist zat. Spuugzat.


Jan2 | 28-07-2018

@Wim...hoe kom je er in hemelsnaam bij dat het stupide gedrag is. Moeten we ons dan gaan gedragen als hetero's? Huisje, boompje beestje? Jij weet net zo goed als ik dat homogedrag anders is. Uitbundiger, vrolijker, makkelijk in de omgang. Kijk eens naar de artiesten die openlijk homo zijn. Met andere woorden we mogen wel homo zijn maar we mogen het niet uitdragen? Het dont ask dont tell principe. Die tijd zijn we allang gepasseerd. Er zijn echter storingen binnen onze samenleving die ons weer onder een steen of een berg woestijnzand willen hebben. Nou, je begrijpt dat zal nooit gebeuren en alleen daarom maakt men die groep idiote dat duidelijk door die regenboogvlag overal te laten wapperen omdat ook wij er toe doen en heel veel regenboogzebrapaden aan te leggen. Dat zint ze uiteraard niet, maar dan hebben zij een probleem, ik niet. Die vlag representeert wie we zijn. We moeten ons niet laten intimideren.


Postbank | 29-07-2018

Gratis reclame voor ING als bedrijf. Slimme marketingtruc, die homogemeenschap. En ondertussen wel beleggen in wapens! We blijven natuurlijk wel een bank, geld moet tenslotte rollen.


Jan2 | 29-07-2018

Ik ga niet in discussie met een anoniem.


Jan2 | 29-07-2018

Waar een bank zijn geld in steekt vind ik echt niet zo interessant. Ze spenderen ook miljoenen aan sponseringen van allerlei activiteiten. De ene hand wast de andere.


JAN2 | 29-07-2018

@Ron...Jij hebt zeker geen bankrekening?


@ Jan2 | 29-07-2018

Ik weet niet wat je normen en waarden zijn, maar jubelen over een bank die werkelijk elke fatsoensnorm aan zijn laars lapt dat slaat nergens op. Een schattige bagageband en betaalpas in regenboogkleuren doen werkelijk GEEN moer voor de situatie waarin wij als gays wegzakken. Een vent die van zijn fiets wordt getrapt en in het ziekenhuis beland, travo's die in elkaar worden geramd, 2 mannen die weg moeten "want homos moeten we hier niet" (kijk even op de telegraaf), dat is vele malen erger. Daar moet je je druk over maken en niet roepen dat "wij" een uitbundiger manier van leven hebben. Sorry, ik heb hem niet. Gedraag mij als een "normaal" mens, inderdaad het "huisje-boompje-beestje-gevoel" wat jij zo verafschuwt... en ook ik word in Nw West uitgescholden door een groep die de stad steeds meer overneemt. Blok heeft heel erg gelijk: multi-culti in vrede bestaat niet. Niet zolang wij als Nederlanders (en daaronder reken ik ook de multi-cultis die gewoon hun best doen en zich aanpassen) dat zooitje hun gang laten gaan. Een partij als Denk laat zien hoe erg de situatie is.....


Joep | 30-07-2018

Jan homo's en hetero s'moeten eens gewoon gaan doen, het enigste verschil is dat je op een kerel valt in plaats van op een wijf., niets meer niets niets minder
Die sub cultuur hebben jullie er omheen gecreëerd om interessant te lijken. gewoon door leven en elkaar lief hebben en niet zo overdreven doen.
Maakt het nogal belachelijk, want de rest van het jaar doen die parade gil nichten niets voor hun eigen soortgenoten, anders werden er geen nichten van dei fiets getrokken.
De agressie ten opzichte van anders geaarde mensen loopt de spuigaten uit omdat jullie meer bezig zijn met jullie overdreven gedoe, dan eens gewoon wat voor je onderdrukte soortgenoten te doen. Vooral de jonge generatie heeft geen moer en doet nog steeds geen moer om de ingeslapen emancipatie verder omhoog te helpen. Toch makkelijk wanneer e alle rechten op een zilveren plateau aangerijkt krijgt van de oudere generatie welke juist nu voor de tweede keer terug in de kast word gestopt.
Ikzelf en ook mijn vrienden worden kotsmisselijk van dat overdreven vrouwelijke gegil en gedel op die boten, regenboog oversteekplaatsen en regenboog bankpassen. Ik dacht altijd dat je alleen homo was als je om mannen viel, maar Nee je moet zeker ook een overdreven verwijfde gilnicht zijn.

Slaap lekker verder tot de volgende gay word geramd of van zijn fiets afgetrokken word in het ziekenhuis beland, word tijd dat de gays eens gewoon gaan doen en integreren zoals wijn van de allochtonen ook verwachten.


Joep | 30-07-2018

En Ja wij deden veel voor de gay emancipatie maar stoppen ermee , nadat de afgelopen week dat grote stuk lazen in het AD over gays die elkaar expres met HIV besmetten, maar dat zl je wel hebben overgeslagen zoals deze gaysite dat ook al deed.


vrvolg. | 30-07-2018

Verslaafd aan seksparty's, 'want wat maakt het nog uit?'

Herman (43) raakte door een ongelukje besmet met hiv en sloeg als vlucht aan het feesten met lotgenoten en mannen die geïnfecteerd wilden raken. Nu wil hij waarschuwen voor die snoeiharde subcultuur.
Suzanne de Winter 29-07-18, 08:30 Laatste update: 08:38

En maar klagen over discriminatie, terwijl andere nichten elkaar besmetten, GayPride,
Laat me niet lachen. Mooi stuk in het AD haalt de gayPride nog verder naar beneden.


@ Joep | 31-07-2018

Goed gezegd. Ik mag al een week uitleggen dat ik niet trots ben op Pride. Vroeger ging het nog ergens over, tegenwoordig is het meer een soort toppersevenement of roze koningsdag, apies kijken en zogenaamd tolerant zijn. Maar ondertussen....


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Amerikaanse haat-poster die 23 mei naar Amsterdam komt. | klik hier

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:10 | The Real O'Neals

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

Volg GaySite.nl ook via

GaySite.nl Onderzoek

Slik jij PrEP?

Wat is dat?

Ja

Nee

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven