Aanslag blijkt zelfmoordactie homo

22-08-2018 | De 29-jarige man die maandag werd doodgeschoten toen hij een Spaanse politieagente met een mes wilde aanvallen in een politiebureau in Catalonië, had onlangs aan zijn vrouw verteld dat hij homoseksueel was. Dat melden diverse Spaanse media. Hij zou haar twee maanden geleden hebben verteld dat hij op mannen valt en dat vond hij zeer beschamend en in strijd met zijn moslimgeloof. Maandagochtend viel de Algerijnse man op het politiebureau van Cornella de Llobregat een agente aan die hem vervolgens dood schoot.

Volgens de berichtgeving was de actie van de man een zelfmoordactie. "Hij had zijn vrouw onlangs laten weten dat hij homo was en schaamde zich daarover zo erg dat hij over ging tot de daad die tot zijn dood moest leiden," aldus een woordvoerder van politie. In eerste instantie ging men er nog vanuit dat het om een terroristische aanslag ging. Maar na gesprekken met zijn vrouw is de politie er nu van overtuigd dat hij tot zijn daad kwam omdat hij niet kon leven met de gedachte dat hij als moslim op mannen viel. In een briefje aan zijn vrouw schreef hij vlak voor zijn daad: 'Ik ga inshallah naar de Grote Plaats daarboven.' Volgens zijn vrouw kon hij er niet mee leven dat de moslim gemeenschap te weten zou komen waarom zij van haar man wilde scheiden.

De politieagente raakte bij het incident niet gewond.

Deel dit artikel:  

Reacties:

qw | 22-08-2018

Op de duur is er zoveel in strijd met het moslimgeloof dat je je op de duur van kant zou maken. Dat vind ik ook. Hij wou duidelijk niet naar de moslimhemel want hij viel 'n vrouw aan en je moet door een man worden gedood om in de moslimhemel te komen, waar de martelaar dan meteen 72 maagden ter beschikking krijgt. Hij wou duidelijk niet naar dat soort hemel. Ik hoop dat hij in zijn hemel 72 lustige maagdelijke kereltjes aantreft ter ontknaping.


Zo. | 22-08-2018

Gelukt. Mijn offerfeest zit erop. We hadden weinig in huis, dus het werd de hamster. Langzaam de pootjes er één voor één uitgedraaid. Rustig alle tijd voor genomen tot ie niet meer bewoog. Er bleef weinig eetbaars over. Maar halal was het!


Pet | 22-08-2018

De homo heeft maar 1 functie in deen islam: zelfmoordterrorist.
Dat is de enige manier om te ontsnappen aan de eeuwige helemaal in het hiernamaals.
Als een homo een aanslag pleegt gaat hij namelijk naar een eeuwig paradijs.


Joop | 22-08-2018

Daarom, afschaffen al die geloven. Brengt niets meer dan ellende.


@Joop | 23-08-2018

Debiel zijn, of zwakzinnig, daar kies je niet voor. Zij verdienen onze bescherming. Want ze weten niet beter.

Gelovigen zijn bange mensen, dus die verdienen ook onze bescherming. Ze hangen vast tussen geloof en angst, en worden daar logisch soms ook agressief van. We moeten ze beschermen tegen zichzelf. Maar ook grenzen stellen als ze hun angsten tegen ons richten. Want ik heb veel over voor een debiel, maar niet om van mijn fiets te worden getikt, en dat ze nog bescherming krijgen van de wet, en Amstel Hotel polities nog de gore moed hebben om te zeggen "Oh ja, waar is je letsel dan?".

Ik ben zeker tegen afschaffen van geloven. Dat moet iedereen voor zich weten. Geloven in Sinterklaas probeerde men ook al af te schaffen. Terwijl ik het als kind een prachtig sprookje vond.

Geloven eigen rechtertje laten spelen. Zelfrichting heet dat. Onderling laten oplossen. Met overplaatsingen en geld geven aan mensen die hun leven lang met een verkrachte voor- of achterbips moeten rondlopen. Hoe geciviliseerd is dat dan? Eigenlijk? Vooral ook omdat het geen uitzonderingen blijken, maar velen, en structureel. Waarvan de eigen gelovige ouders ook, op zeker moment geweten moeten hebben. Maar niks zeggen, want is een feestmuts. Die kettinkjes uitdeelt aan misbruikbare kinderen. Met al een ruim gaatje, zeg maar.

Afschaffen van geloof vind ik niet ter zake. Maar zichzelf boven de wet stellen, en daar nog mee wegkomen, kan ik niet anders zien dan georganiseerde misdaad.

Dat er geen gelovige opstaat die dat met mij eens is, toont wel aan hoe instrinsiek misdadig gelovige organisaties zijn. Niet eentje. Wat dat betreft blijft het evangelie wel een actueel boek, ja.

Of gaan we morgen ook de sharia een plek geven in ons rechtsstelsel? Dat onder omstandigheden en afhankelijk van de cultuur, stenigen en van hoge gebouwen gooien mogelijk moet zijn? En de rest? Omdat het anders gewoon niet leuk meer is voor die andere religieuze culturen om zich nog geaccepteerd te voelen?

Vrijheid van godsdienst uit de grondwet. Dat is de enige weg.

Misdadige katholieke organisaties oprollen, net als misdadige moslim organisaties. Geen uitwegen meer om eigen rechter te spelen, of misdaden af te kopen zonder gevolgen.


Ah ja | 23-08-2018

Ik moet natuurlijk nog de eerste imam horen die totaal de tiefus in krijgt van het kindermisbruik door de katholieke kerk. Die doen enkel de minaret speakers aan als men aan hùn brood komt!


Ah ja2 | 23-08-2018

De eerste rabbi moet ik er ook nog over horen. Maar ligt wat gevoelig en hebben vrijstelling want al te veel eigen bloed gevloeid.

Toch denk ik dan, met die geschiedenis.... waar woont de liefde dan.


Of | 23-08-2018

Zet dan het recht op verkrachten wie je wil in artikel 1. Zonder leeftijdsgrens.


Dan | 23-08-2018

Kan die man die nu nog leuk in de Vogezen met verkansie is ook rustig naar huis komen.


Halal | 23-08-2018

Weg met alle religies.Veroorzaken haat, verderf, ellende en dood. De mens is ‘n wezen die ‘n bepaalde tijd leeft. That’s all. Hoeven geen aanwijzingen hoe zij die tijd behoren door te brengen. Carpe diem is voldoende. Aards tranendal en hemels paradijs zijn onzin,zoethoudertje, theorieën om machthebbers te plezieren. Deze man worstelde met zijn geaardheid en de vanwege geloof aan hem opgedrongen schaamte en de vrees voor reacties van anderen. Het laatste won ‘t van zijn eigen wezen. Hoe triest! Geloof zal blij zijn: immers weer ‘n “varken” minder.


Meidenoverschot | 24-08-2018

Wat geweldig: komt de homo in een “paradijs” met tig loopse maagden die hem verscheuren. De enige pik blijkt dan van de poot te zijn. Arme meiden.


Ik Hoop | 24-08-2018

Dat het goed gaat met die agente die de trekker overhaalde in reflex. Dat gaat niet in je kouwe kleren zitten, denk ik. Want niet in alle culturen is doden een plezier van alle dag. Het lijkt me tamelijk zwaar als je achteraf hoort dat je als beul misbruikt bent. Dat je daar niet tegen hebt kunnen zeggen, joh, ga effe zitten, pak een glaasje water en een peuk, me broer is ook homo. En ook nog steeds vader. Daar zijn oplossingen voor.

Ik hoop dat het goed gaat met die agente. Je zult maar voor die keuze staan, met je dienstpistool.


delamordant | 25-08-2018

"Aanslag blijkt zelfmoordactie homo". Men insinueert hier dat het geen aanslag was maar een zelfmoordactie, alsof het ene het andere uitsluit. De twee zijn echter elkaars promotor. De dader gaf niet meer om zijn leven en wilde dit beëindigen maar niet zonder dit einde nog zo nuttig mogelijk te maken. De dader vond dat hij zijn einde niet nuttiger kon maken dan door een aanslag te plegen.


DomineeGremdaat | 26-08-2018

Hou Nederland gezond en beledig waar je maar beledigen kunt!
Haha, wat leuk hè, om bewust mensen te kwetsen?
En goeie mensen, die laten zich niet kwetsen.
Als je geen probleem hebt... dan kán je niet gekwetst worden.
En de klootzakken, de gore klootzakken, de gekwetsten, die herken je meteen
aan hun moord- en brandgeschreeuw: "BEN IK WEER BELEDIGD!"
Begrijpt u me?
Ik wens u een hele fijne voortzetting vol beledigingen,
en een aangenaam etensmaal, met spekjes of wat dan ook erin... Dank u wel.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

Gay op TV

15:40 | Will & Grace

16:50 | Neighbours

19:00 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Modern Family

20:30 | Chateau Meiland

21:00 | Eastenders

00:00 | MVS

Op vakantie met Grindr

Niet alle landen in de wereld zijn zo open en vrij als Nederland. Lees hier 3 handige tips voor veilig Grindr-gebruik in binnen- en buitenland.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Dotan (zanger)

| Diplo (DJ)

| Julianne Hough (actrice)

| Juan Pablo Di Pace (acteur)

| Lil Nas X (rapper)

| Willow Smith (dochter van)

Volg GaySite.nl ook via

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven