Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort

17-07-2018 | Zandvoort is klaar voor Pride at the Beach. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus kleurt de 'beach for Amsterdam' in alle kleuren van de regenboog. Totaal 31 activiteiten staan dit jaar op het programma. Diversiteit is daarbij het kernwoord. Van street parade en films tot yoga en beachparties. Van strandwandeling en kunst tot boyband en travestiewedstrijd, plus tentoonstellingen, top DJ's, vuurwerk, dansers en heel veel zangeressen. De artiesten zijn: Dallas Angel, Imca Marina, MC DiVine, Diva MayDay, Belle Perez, DJ HanSom, Kamasutra-Musiq, Shary-An, Storm 3, DJ Bo Monde, Berget Lewis, The G-Team, Samantha Steenwijk, Odsuren Dagva, DJ Mally Clark en vele anderen.

Irma Keur, van het organiserende vrijwilligerscomité, is trots op het succes van de allereerste Pride at the Beach in 2017 (video). "Nu gaan we er weer een topfeest van maken en laten we graag zien dat je ook in Zandvoort jezelf kan zijn en iedereen mag liefhebben. We zijn internationaal gastvrij en verwelkomen hier graag een kleurrijk gezelschap."

Het thema in 2018 is 'Heroes', net als voor Pride Amsterdam. Vooral in de Street Parade op maandagmiddag verwachten de organisatoren dat dit thema door velen zal worden getoond. "We zijn ontzettend trots dat we dit jaar weer een Pride at the Beach hebben," zegt directeur Lucien Spee van de stichting Amsterdam Gay Pride. "Ik heb vorig jaar ontzettend genoten van de eerste editie en heb erg veel zin om dit jaar weer aanwezig te zijn. Ik kijk er echt naar uit!" Het complete programma staat op de website.

Deel dit artikel:  

Reacties:

PridesRIP | 17-07-2018

Thema kan beter "Hoeroes" worden genoemd. Weg met die Prides die tot niets bijdragen en waarop geen enkele homo trots behoeft te zijn. Minder aandacht voor 't obsessieve obscene naaktgedrag zou homo emancipatie meer goed doen.


Oei | 17-07-2018

Ik heb vanmorgen in de badkamerspiegel mijn fluit gezien. Dat blijkt dus obsessief obsceen te zijn ineens. Ga ik nu dood?


Joop | 17-07-2018

Ach PridesRIP, leven en laten leven nietwaar? Heb diverse prides gezien. Het meest obscene wat ik tot nu toe gezien heb was een heterovrouw die dronken mee liep, in de bosjes viel en zich begon te vingeren. O ja, wat ik ook wel obsceen vond was eens een paar turken die ineens begonnen te meppen. Zomaar, uit het niets... Had je die transgenders eens moeten zien, die mepten die turken de straat uit...Ik heb er smakelijk om gelachen...


Peter | 17-07-2018

Gossie, ik ben graag naakt, dus ben ik nu opeens obsessief obscene? wow... ff met spoed de psych bellen...
nah nee.... ik vind het wel lekker...


PopieJopie | 17-07-2018

Wat je naakt in bad- of slaapkamer doet is jullie zaak. Artikel rept over "Beach" en dat is 'n openbare plek, nietwaar? Dus heb je je aan normen te houden van goed fatsoen. Sommige homo dellen weigeren categorisch dat in te zien, maar schreeuwen moord en brand indien ze gediscrimineerd worden. Als Turken gaan meppen is dat agressief gedrag en afkeurenswaardig, niet obsceen. Joop, ga 'n poos terug naar de schoolbanken. Hard nodig. Je commentaren missen elke pointe.


Joop | 17-07-2018

Ach popiejopie, de schoolbanken heb ik wel gezien. Heb er een prima baan mee gekregen en goed geld dus de schoolbanken in, nee... Je snapt het pessimisme in mijn commentaar niet, geeft niet, je kunt niet alles zo interpreteren zoals een ander dat wellicht weer wel zou doen. Je bent blijkbaar nog nooit bij zo'n evenement geweest gezien het beeld wat jij hebt, en wat jouw normen van goed fatsoen zijn is niet ieders norm nietwaar? Zolang er een Caribisch feestje elk jaar in Rotterdam georganiseerd kan worden met tieten die bijna over straat rollen en daggering openlijk vertoond wordt om het overwegend heteropubliek te vermaken, kom dan alsjeblieft niet aan met gelul dat homo's zich aan bepaalde fatsoensnormen moeten gaan houden.


PopieWAT | 18-07-2018

Popiejopie is zelf braaf hetero getrouwd, maar knijpt al te graag de mannelijke katjes in het donker! Normen van goed fatsoen heb je vooral in de stad, maar het zijn maar al te vaak hetero's die voor problemen, mishandelingen, dronkenschap en vernielingen zorgen! Het bewijs wordt elke dag geleverd!!!


PopieWatje | 18-07-2018

Een mannelijk katje heet kater. Weet je dat? Waarom zou je fatsoensnormen vooral in de stad hebben? Daar krijg ik nu 'n kater van. Is men op 't platteland volkomen losgeslagen? Welk bewijs? Hetero's maken ca 95% v/d bevolking uit. Dus veroorzaken zij ook de meeste problemen. Abominabel dit. Net zo erg als Jopeloos.


qw | 18-07-2018

Een Belgische rechter heeft beslist dat zwembaden geen bourkini's mogen verbieden. Dus mogen ze a fortiori geen naakte piemels verbieden.


@qw | 19-07-2018

Wanneer gaan we?


Pride | 21-07-2018

In plaats van te zeuren over andere homo’s kun je beter zelf gaan kijken en meedoen.
De onopvallende homo-parade hebben we in Nijmegen. Nou daar trek je aandacht mee (niet)! Er is niks mis met een groep travo’s en motor-potten op Harley’s waarachter de zure grijze kantoornichten lopen. Zonder die bonte kop van de parade zou echt niemand kijken en lijkt het meer op een vierdaagse. Dat straalt dan ook nog eens geen diversiteit uit. Kracht van een bonte stoet is dat mensen aan de kant zien dat homoseksualiteit overal voorkomt. Dus ja, liever wel travo’s, homo-moslims, leerpotten, maar ook de homo-ict-rrs en advocatenclubjes erbij graag.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Amerikaanse haat-poster die 23 mei naar Amsterdam komt. | klik hier

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:10 | The Real O'Neals

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

Volg GaySite.nl ook via

GaySite.nl Onderzoek

Slik jij PrEP?

Wat is dat?

Ja

Nee

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven