update | Homo in Amsterdam van fiets geschopt

27-07-2018 | Weer is in Amsterdam een homoseksuele man mishandeld. Het slachtoffer reed donderdagnacht op zijn fiets in de Jan Evertsenstraat in De Baarsjes toen hij naar eigen zeggen werd nageroepen. Op zijn Facebookpagina doet hij zijn verhaal. "Lekker hè, fiets je na een gezellige avond, word je uitgescholden voor kut homo en erna van me fiets getrapt en lig je op eens in het ziekenhuis en kan ik nu normaal met een oog kijken!!"

De politie is ter plaatse geweest en kan bevestigen dat de man naar het ziekenhuis is gebracht. Op sociale media is veel commotie ontstaan over het incident. De actiegroep We Stand Together is woedend over het zoveelste incident en schrijft op Facebook. "Terwijl we aan de vooravond zijn van de Pride die zaterdag officieel begint, blijkt maar weer dat het nog steeds nodig is om een Pride te hebben," aldus We Stand Together. "Wij zij het echt zat om elke keer maar weer dit soort berichten te moeten lezen, sterkte Fedor."

Update 29-07 | De politie is inmiddels op zoek naar getuigen van de ernstige, mogelijk homogerelateerde, mishandeling in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 juli. Volgens de oproep van de politie fietste het slachtoffer rond middernacht op de Jan Evertsenstraat. Op de rotonde bij de Jan Tooropstraat haalde iemand hem in en riep: "Aan de kant kankerhomo". Hierop reageerde de 38-jarige man met een beledigende opmerking. Net voor de rotonde met de Noordzijde stapte de inhaler af en deed een stap naar voren. De 38-jarige man kwam toen vervolgens ten val. Hij kan zich niet meer herinneren hoe dat is gebeurd. De man, die hem inhaalde, was licht getint, 16-18 jaar oud, had zwart kort haar, droeg een zwarte broek en een wit of beige t-shirt. Hij had een normaal postuur. Het slachtoffer heeft  aan de val schaafwonden, gekneusde ribben en verwondingen aan zijn gezicht opgelopen. Hij is hiervoor behandeld in het ziekenhuis en heeft inmiddels aangifte van het incident gedaan.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Kees | 27-07-2018

Met alle respect maar wat zou er in dit land voor enorme rel ontstaan als er systematisch Joodse mensen in elkaar geschopt zouden worden (en terecht overigens!) Ik vind het namelijk angstvallig stil blijven rond dit zoveelste incident. Ik vrees dat we de daders uit Amsterdam West wederom in een bepaalde hoek moeten zoeken! Het wordt echt hoog tijd voor actie vanuit de politiek (lokaal en landelijk) om dit ernstige probleem structureel aan te gaan pakken. Het wordt er niet leuker op in dit land.


Gevaar | 27-07-2018

GroenLinks de grootste oorzaak van alle haat vaart mee tijdens de pride, schandalig


louis76 | 27-07-2018

Rara wie zou dit nu hebben gedaan? De zelfde soort mensen. Belachelijk. Stuur iedereen die hier NIET horen het land uit! Dan gebeurd dit soort dingen niet meer.
@gevaar dat is niet alleen groen links maar ook VVD en PVDA. En vooral mensen met een andere afkomst waar homo of gelijke niet mag volgens HUN bijbel. We leven in een moderne maatschappij. Dus ook zou iedereen open moeten staan. Ik sta ook open om bij de kassa geholpen te worden door een meisje/vrouw met hoofddoek. Dus ga ik ook niet te keer en zoek een andere kassa op? We leven samen niet alleen.


heiden. | 27-07-2018

Slechte mensen komen meestal voort uit de religieuze bevolkingsgroep,die toch van kinds af aan wordt geleerd dat zij beter zijn dan andere mensen, maar het tegendeel is waar.


@heiden. | 27-07-2018

Ja hoor.....de religieuzen worden weer eens zeer eenzijdig afgeschilderd.... Informeer je eens over de enorme diversiteit binnen deze groep !! Ook velen onder de religeuzen zijn gay, wel eens bij stilgestaan!?


Lesbiejeanne | 27-07-2018

De kanarie in de kolenmijn..........................................................................Van toepassing op joden. Maar op alles wat anders is door de ogen van een totalitaire religie.ideologie. We gaan kapot aan ons zelf, aan onze politieke correctheid.
Joden worden belaagd en vermoord, kijk naar Parijs. Joden trekken massaal weg. homo´s in elkaar geslagen. Toch is dit het beleid van Brussel. De maakbare samenleving. Laat het volk het opknappen. Wij als politieke elite zuipen neuken en vreten lekker door van de ceten die het volk ophoest.
Maar je zal het maar zijn die arme knul op dat fietjse. Als je niemand hebt komt Sjaan je wel verplegen hoor.............


Lesbiejeanne | 27-07-2018

En dan nog eens wat, hoeveel vrouwen zijn er niet al het slachtoffer geworden van van aanranding verkrachting en moord de laatste jaren. Hoort iemand de politiek correcte feministes hier weleens over........Ik hoor ze niet. Maar wel diezelfde feministes van de me too beweging. Gaat dan meestal om `witte mannen`.


RozeRifApen | 27-07-2018

Weer in A'dam-West? Maar daaruit kan/mag je geen conclusies trekken; immers er wonen niet uitsluitend getinten. Toch moet je je afvragen: waar gaat dit naartoe? Onverdraagzamen, die Westerse waarden afwijzen (maar uitkeringen niet), worden toegelaten met dank aan Rutte en Klaver. Toon 'ns lef en ga a.s. week end tijdens de Pride in je roze latex slip door de (B)aarsjes paraderen ipv de homo grachtengordel.


De media | 27-07-2018

Beginnen de landelijke media zo moe te worden van zulke berichten dat ze er niet eens melding meer van doen? Ik heb even een snel rondje kranten gedaan. Het begint erop te lijken dat homo's van een fiets trappen meer maatschappelijk geaccepteerd raakt dan de acceptatie van homo's zelf!!!!!!!!!!!!!!!!!


Joop | 27-07-2018

En weer in Amsterdam. O zo tolerant. Nu een stad in verval. Al jaren. Je snapt niet waarom je daar überhaupt wilt zijn. Triest geval weer. En weer geen daders gepakt? Maar goed, het is weer wachten wie het volgende slachtoffer zal worden. Wat een stad man.


Politiek | 27-07-2018

Vrouwen zijn vermoedelijk enkel geschikt voor bestuursfuncties als ze totaal gevoelloos zijn geworden. Dan kun je voorzitter van het COC worden. Of burgemeester. En nog een traantje wegpinken voor jezelf als je het geworden bent. En daarna gebeurt er niks. Allemaal van Aartsens. Maar dan met tieten. Ik zie geen verschil verder.


Peter | 27-07-2018

En heeft Femke al iets geroepen? Laat staan gedaan? De verbindings-burgemeesteres?
Natuurlijk niet.
ER GEBEURD GEWOON GEEN FLIKKER. Ja de flikker in mekaar tremmen.
Ik mag het niet roepen, zeggen of vragen, maar wanneer komt er geweld de andere kant op?


Kees | 27-07-2018

Het wordt een keer tijd voor een echt serieuze (landelijke) aanpak van dit steeds groter wordende probleem. Iets roepen schieten we helemaal niks mee op.


Cees | 27-07-2018

Kees, je hebt volkomen gelijk. Maar verwacht vooral niet teveel actie van onze overheid. Die hebben het allang opgegeven. Misschien moeten er eens een paar van die kut-mocro's van hun scooter worden getrapt. Wedden dat de politie dan heel snel in actie komt? Wat een hypocriet kutland is dit toch geworden.


Tjah | 27-07-2018

En volgende week leuk voor de economie en het politieke nep-imago met zijn alle uitgedost op een bootje voor lul gaan staan. Wat een feest gaat dat worden. Varen er ook veel tandartsen mee? En betonschaarleveranciers?


MatthewShepard | 27-07-2018

Als dit soort gewelddadige voorvallen geen pure hate-crimes zijn, dan weet ik het ook niet meer. 😭😭😭


@Peter | 27-07-2018

Waarom zou jij niks mogen zeggen als systematische echte geweldsDADEN systematisch "onder de pet gehouden worden"? Ik denk dat het toch wel begint aan te zetten om eens hier en daar terug te DADEN. Want daar gebeurt dan verder toch ook niks mee, mag ik ondertussen wel op rekenen zeker, maar het schrikt wèl af!

Zo. Dat is eruit!


@Peter | 27-07-2018

En daarna gewoon heel hard roepen, niet waar, leugens, allemaal racisme en discriminatie, want ik behoor tot een verdrukte minderheidscultuur!

Dat blijkt te werken, namelijk. Loop je lachend mee weg.


AT5: | 27-07-2018

16 tot 18 jaar oud
De verdachte heeft een normaal postuur, is licht getint, 16 tot 18 jaar oud en heeft zwart kort haar. Hij droeg een zwarte broek en een wit of beige t-shirt.

De politie vraagt getuigen of mensen die meer over het incident weten zich te melden.


Kous af. | 27-07-2018

Daarmee is het politiewerk ook weer gedaan. Ze hebben het toch gevraagd?


Boot | 27-07-2018

Als Halsema nog het lef heeft om zelf op een boot te gaan staan, degene die al in het Westerdok de stop uit de bodem trekt, verdient een standbeeld.

Weet je waar de gemeente mee bezig is? (Net binnen op het AD, dat komt wél in de krant!!!): Het verbieden van hondenshows.


Suggestief | 27-07-2018

Het AT5 bericht is zelfs al suggestief. na uitgescholden te zijn voor k*kerhomo schijnt het slachtoffer wat "beledigends" terug geroepen te hebben. En er staat een kaartje op over welk deel van de Jan Evertsenstraat het gaat. Over het water. Waar de sharia begint. Wat elke Amsterdammer toch zelf ook wel hoort te weten.

Driedubbel eigen schuld dus, en vermoedelijk nog een puber ook die sloeg. Dus eigenlijk geen nieuws.

Hondenshows verbieden! Veel belangrijker! Ze willen er zelfs een voorbeeld voor het hele land mee stellen.

Ik had het niet zo cynisch kunnen verzinnen, maar het blijkt gewoon ongelogen realiteit te zijn.

Schiet mij maar in de kerstboom.


Vraag | 27-07-2018

Ik ben natuurlijk niet echt van lotje om er nog iets mee te maken te hebben en naar zo een fake feest te gaan. Dus theoretische vraag: Als ik naar de Pride zou willen gaan. En ik wil mijn hond meenemen. Kan dat dan nog? Of treedt de politie dan gelijk op, of er nu een aangifte ligt of niet? En mogen ze dan ook gelijk slaan?


Addendum | 27-07-2018

Mijn hond is onder de 18. Maakt dat nog verschil?


Wie volgt ? | 27-07-2018

Ach en de nichten dansen gewoon door of er niets is gebeurt, wie heeft die etters binnen gehaald en haalt ze nog steeds binnen, juist Groen Links waar de meest rooie nichten op stemmen. 10.000 nieuwe moslims zijn binnen gekomen waaronder IS aanhangers welke een paar maanden geleden nog stonden te juichen als er lieve gay jongens van de hoge flats werden gegooid. Syria weet je nog, Irak weet je nog Iran weet je nog, nu dat tuig woont hier op jullie belasting centen heerlijk in een mooie woning met levenslang een uitkering.
Nu heren, ze wonen nu hier en hun ideeën zitten nog in die Arabische hersenen,
en de nichten gaan weer dellen en rellen met gratis pillen voor helemaal los te gaan.

De stemden ze op hun eigen ondergaan, en meest trieste van alles is dat die Halsema nog over onze ruggen een mooie toespraak hield, maar verder gewoon door gaat met binnen halen. Maar ze haalde wel gauw haar kinderen van die gemende school was die waren bedreigd, Thierry veegde de vloer met haar aan en toen werd Halsema ordinair.

Daarom dans maar lekker door, die Pride hebben jullie allang verloren, die ligt in de goot.


Plan! | 27-07-2018

Hoi Femkedingetje! Wat zou je er van denken om een balletje op te gooien voor het bestemmingsplan van die mooie stad van je? Dat alle gebouiwen teruggebracht worden tot één etage, ofwel enkel nog begane grond?

Want mocht je, met je Raad nog meer controle verliezen, en de volgende homo generatie na mij wordt alsnog van het hoogste gebouw gekiept, dat ze dan in elk geval een redelijke kans houden om dat te overleven? En weten dat we in onze tijd echt alles hebben gedaan voor ze?


@femke | 27-07-2018

Gooi het maar op totale invalidentoegang voor heel Amsterdam. Totale toegankelijkheid voor allen in onze prachtige tolerante kansenstad. Dat verkoopt lekker op partijcongressen, is gedurfd (dus verbetert ook de positie voor vrouwen in het bestuur), én het zal internationaal hoge ogen gooien. Alles begane grond.

Het is trouwens ook heel slecht voor hondenheupjes. Traplopen. Zeker voor rashondjes. Kut. Nou zeg ik het weer. Ras. Zo gaan we niet met mekaar om. Zo kùn je het gewoon niet meer benoemen in deze MODERNE TIJD.

Gooi het maar op rolstoelers mogen ook op zolder komen. Wat is dat nou voor een ongelijke behandeling.

Scheelt ook kosten voor parachutes kopen voor de homo generatie na ons. Bijvangst. Want homo's krijgen geen kinderen. Dus die zijn eigenlijk qua toekomstvisie niet zo relevant.


@femke | 27-07-2018

Eigenlijk maar een beetje een mode verschijnsel, die homo's, vind je ook niet. Wie mist ze als ze er niet meer zouden zijn? Er zijn hele mooie periodes geweest in de geschiedenis dat ze niet bestonden. En voor de wereld maakte dat eigenlijk geen flikker uit. Toch geen kinderen.


tyrion | 28-07-2018

niet alleen groenlinks want de laatste 8 jaar regeert alleen Rutte en de VVD en die halen ook gewoon de moslims en IS binnen. en rutte en de VVD doet er niks aan om de homo`s te beschermen. ze maken alleen het land kapot. uitkeringen worden kapot gemaakt . werken tot je dood . voedselpakketten. en de BTW extreem omhoog gooien.homo geweld neemt toe. en maar stemmen op de VVD en rutte. en achteraf klagen. het word echt een land van ikke en nog eens ikke en de rest kan stikken.


Untergang | 28-07-2018

Ga met die (c)AnalParade naar West waar Sharia hoogtij viert. Femke voorop, die haar kids rap v/e gemengde school haalde. Loop met plakkaten "Allah loves gays" rond ipv opgetut als 'n drag queen. Zie hoelang dat goed gaat en roep: "Diversiteit". West wordt 'n no go area gelijk Schaarbeek en St Denis. Stop je kop niet in 't zand maar in 't hol v/e Rif aap. Wordt wakker of del lekker door, je ondergang tegemoet.


AT5: | 28-07-2018

Volgens AT5 is halsema vannacht nog wezen kijken. Na de ongetwijfeld toch vermoeiende raadsdag over het verbieden van hondenshows, op naar het volgende kernpunt van de kansenprachtstad: toeterende auto's in het centrum.

Hallo TRUT! Er ligt een homo in het ziekenhuis met een dichtgeslagen oog! En daar toeteren nog VEEL TE WEINIG mensen voor in je centrum!!!!!!!


Pieter | 28-07-2018

Zoals ik al eerder zei in een ander onderwerp op deze site, gaat het met de tolerantie en acceptatie van bepaalde groepen mensen in dit land hard achteruit. Het 'incidentje' in de Baarsjes zal ook zeker niet het laatste zijn. Incidentje ja, en het is sarcastisch bedoeld.
Het is komkommertijd en ons oh zo populaire rechtse kabinet met immer lachend lachebekje aan het hoofd is nog tot eind augustus met yogareces, heeft de politie in de stad door de bezuinigingen moeite om de orde te handhaven (te weinig personeel), verkeerde prioriteiten etc. en is Halsema druk bezig met hondenshows (heeft zij zelf een modieus gekapte poedel?) te verbieden. Bepaalde delen van het centrum zijn in de nacht al uitgeroepen als 'no-go zones', want de wetteloosheid viert er hoogtij, evenals de criminele en prostitutie activiteiten. Landelijke bladen berichten al niet meer als een homo in elkaar wordt geslagen. Het feit dat dit geen nieuws meer is, bewijst dat het als normaal wordt bevonden. Een gevaarlijke trend. Nederland anno 2018.


@Socrates | 28-07-2018

Mis!! Knokken en schoppen gaat niet werken!! Pride, leuk hoor, maar niet veel meer dan feestje van gays en draagt niet bij aan tolerantie. Zeker niet wanneer je zoals ik buiten de Amsterdamse grachtengordel leeft! Politici (rechts en links), alle ware gelovigen in een god / allah, word wakker en doe iets !!!


@Peter | 28-07-2018

Jammer dat die Tanya het nog een beetje langs de kant zit goed te praten. Van ja, heel naar allemaal, en het zou best een beetje minder kunnen. En we moeten meer voorlichting geven op school. Ik hoor alleen maar tuig lullen dat meent dat de openbare weg van hun is, en zijn hun eigen wetten komen afdreigen! Ik vraag me af of die wel naar school zijn geweest. En daartegen helpt voorlichten op school ook lekker!
Knuffelkutterij! Meelullerij! Naar de bek praten van de staat en de gemeente, die de impotentie van van Aartsen wegmoffelen omdat hij toch wel erg bedankt moest worden voor zijn inzet.
Als er zomaar in het openbaar verkeer "no homo's allowed" wordt geroepen, wat zit iedereen zich dan nog politiek correct uit te drukken, ook onder ons(!!!!) en er in de praktijk, niet alleen niks gebeurt, maar stilzwijgend de verloedering wordt aangemoedigd?

Ik kan die smoelen van het COC niet meer zien, met die zalfpottenverhalen.

Ze krijgen al een huis gratis, geld gratis, en ze pakken de hele straat en buurt er ook nog gratis bij. En ze zijn stom, dus zielig. Dus ze worden nog beschermd ook.

Welke lul benoemt al die bestuurders toch? Oh. Op vakantie zeker? want ja, ook topless zonnen is maar beter dat we dat niet meer normaal vinden. Voor de goede vrede. Welke vrede dan als in het openbaar wordt gedreigd en weggestuurd? Wie zijn dat dan die dat doen, en wat hebben die dan ooit gepresteerd?


Les | 28-07-2018

Wie klappen geeft, luistert ook alleen naar klappen. Die weet niet eens wie die ouwe pot van het COC is. Is gewoon een raar wijf met ook al een uitkering. Die niet in onze buurt woont en dat moet ze niet proberen ook.


Femke? | 28-07-2018

Zit die vandaag op een congres op varkensleren handtassen te verbieden? En frikandellen? Omdat zoiets net zo erg is als moorkoppen en negerzoenen, en "bepaalde delen van onze bevolking" daar nodeloos door "gekwetst worden"?

Dat blauwe oog hierboven is zeker ook gefotoshopt? Reageer anders op twitter. Doet je grote voorbeeld Trump ook.


jelte | 29-07-2018

Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.


Vreemd he? | 29-07-2018

Verslaafd aan seksparty's, 'want wat maakt het nog uit?'

Herman (43) raakte door een ongelukje besmet met hiv en sloeg als vlucht aan het feesten met lotgenoten en mannen die geïnfecteerd wilden raken. Nu wil hij waarschuwen voor die snoeiharde subcultuur.
Suzanne de Winter 29-07-18, 08:30 Laatste update: 08:38

En maar klagen over discriminatie, terwijl andere nichten elkaar besmetten, GayPride,
Laat me niet lachen. Mooi stuk in het AD haalt de gayPride nog verder naar beneden.


Een hele goedemo | 29-07-2018

Aaaaaaaaaaaaaaaaaah na het lezen van dit artikel grijp ik nu naar mijn hoofd.
Ze zijn echt heeeeeeeeeeeeelemaal gek geworden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En ze krijgen ook nog een gratis pil om te neuken. Onze eigen soortgenoten zorgen ervoor dat we gediscrimineerd worden en lopen dansen en dellen , en deze knul is het slachtoffers van dat sooort nichten, omdat ze ons een slechte naam geven.

Elkaar besmetten, nou dan zit er goed wat fout in your brain.


Hierboven | 29-07-2018

Relax it s just sex. Geen behoefte aan neo puriteins gezeur. Ga maar mocros wegjagen, helpt beter.


Hierboven | 29-07-2018

Nee lekker iedereen besmetten dat is just sex, laat je nakijken, je hersenen zijn aangetast door de poppers, jouw soort maakt onze emancipatie kapot en je besmet jonge knullen die niet vermoeden. En de mocros mag je zelf wegjagen held op sokken.
Smeerlap.


InDePers | 30-07-2018

Strafbaar
Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen reageert via twitter op het incident. Zij schrijft: ,,Waanzin! Niet doen!" ,,Wat deze jongen doet is volslagen idioot en levensgevaarlijk", reageert ook Ernst Koelman van het parket CVOM (Centrale Verwerking Openbaar Ministerie). Dat is hét expertisecentrum over verkeer en vervoer van Justitie. Het gedrag is volgens hem ook strafbaar omdat de bestuurder zichzelf en anderen op de openbare weg in gevaar brengt (art. 5 Wegenverkeerswet).

Oh sorry. Dit gaat over iets anders. Het betreft ook het gebruik van de openbare weg/openbare ruimte. Maar waren geen fietsende homo's bij betrokken dus wel ineens belangrijk. Alle ministers en andere parketlullo's ineens wèl wakker. Nog niemand van zijn fiets geramd, maar stel je voor dat een hetero wat zou zou overkomen. En hup in het AD. Dat is wel nieuws dus.


InDePers | 30-07-2018

(Stukje ging over een lollig in- en uit je rijdende auto springen. Een challenge of zo.)


Links geweld | 31-07-2018

Femke wat ben je stil ?


Links geweld | 31-07-2018

Femke Halsema bedoel ik, met al haar mooie praatjes en valse beloftes . Maar ja dat hoort bij links


BertJan | 31-07-2018

Er bestaat maar één doeltreffende remedie. Torenhoge straf plus gigantisch betalen.


Willem | 31-07-2018

Zou dit asociaal schandalige gedrag iets te maken hebben met politiek rechts en/of links, of met welke religie/geloof dan ook!!? Dacht het niet...


@Willem | 31-07-2018

Er zwijgen wat veel politiek linksen, rechtsen, en religieuzen, vindt je niet? Laat staan dat er wat gebeurt. Je moet goedbetaald kamerlid zijn, om nog ergens zonder zwembroek aan in een buitenland te gaan liggen drijven. Terwijl zoiets toch eigenlijk niks bijzonders zou moeten zijn.


@@Willem | 31-07-2018

En wat horen we dan van de niet-religieuzen en niet-politiek links en niet-politiek rechts !!? Wat doet deze "groep" dan !!?
Overigens, niets mis met de feestelijke botenparade, maar heeft voor mij toch bijsmaakje...


@@@Willem | 02-08-2018

Het blijft steken bij "als het je niet bevalt dan rot je maar op". En dat geldt dus ook voor landgenoten en al helemaal als ze homo zijn.

Ik ben al jaren weg. Dus hoef er niet meer langs te lopen als ze het roepen of denken. Toen was het best leuk. Boot huren. Spandoek van je zaak erop. Twee uur dansend door de grachten.

Wat er nu gebeurt kan ik gelukkig op gepaste afstand volgen. Er ligt nog ergens een erfenisje voor me in Nederland. Maar ik heb niet eens zin nog om het op te gaan halen. Het ligt daar goed en als ik tegen mijn broek of op mijn schoenen wil laten pissen dan doe ik dat zelf wel. Ik zit nog liever in een moderne buitenwijk van Rabat dan in mijn eigen land. Los van de kortere reistijd.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Amerikaanse haat-poster die 23 mei naar Amsterdam komt. | klik hier

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:10 | The Real O'Neals

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

Volg GaySite.nl ook via

GaySite.nl Onderzoek

Slik jij PrEP?

Nee

Ja

Wat is dat?

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven