Buurtbewoners klaar met homofobe buurman

22-03-2019 | Een groot aantal homoseksuele en lesbische inwoners van de Amerikaanse stad San Francisco hebben het helemaal gehad met een 58-jarige buurtbewoner. De man is de afgelopen jaren al vele malen opgepakt omdat hij lhbt's uitscheldt, bedreigt en aanvalt. Bij deze aanvallen zijn al meerdere keren lhbt's gewond geraakt. Tot voor kort kon de politie weinig ondernemen tegen de dader omdat hij zijn aanvallen blijkbaar zeer zorgvuldig plande. Telkens bleken er geen getuigen en kon de politie dus weinig ondernemen tegen de man. Hij werd het afgelopen jaar enkele tientallen malen opgepakt na aangiften en hem werd enkele malen een straatverbod opgelegd. Maar aan het straffeloos beledigen en aanvallen van lhbt's lijkt nu een einde te komen. Volgende week moet de man voorkomen en zal hij zich moeten verantwoorden voor alle aangiften tegen hem.

In één van deze aangiften beklaagt een homoseksuele man van 62 jaar zich over de homofobe buurtbewoner. "Hij schold mij uit, 'vuile flikker in hoop dat je overlijdt aan aids', en probeerde mij aan te rijden. Hij verliet vervolgens zijn auto, sloeg en schopte mij, en gooide mijn telefoon kapot," aldus het slachtoffer in de plaatselijke media. Hij moest in een ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld. Een andere buurtbewoner vertelt de krant over vergelijkbare ervaringen. Hij zou zelfs met een mes bedreigd zijn. Een lesbisch koppel zegt ook al jaren last te hebben van de man. Ook hen heeft hij meerdere malen uitgescholden en bedreigd. De politie zegt inmiddels zo veel aangiften tegen de man te hebben dat het tijd wordt dat hij zich voor de rechter verantwoordt. De verdachte zelf zegt onschuldig te zijn.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Links amsterdam | 22-03-2019

Is in Amsterdam heel normaal tegenwoordig met goedkeuring van GroenLinks ( daders zijn hoofdzakelijk moslims en die mogen alles van links )


Peter | 22-03-2019

@Links amsterdam: Is ook mijn persoonlijke ervaring. Daarom kom ik nooit meer in Amsterdam.


Tjah | 22-03-2019

In Amerika zul je ook wel getikte buren hebben. Schokkend. Hangen de tieten van Barbie nog recht?


Ruud | 22-03-2019

Groen Links haalt tien duizenden homo en joden hatende moslims binnen, en vinden het ook normaal dat deze personen voorgaan met uitdelen van huizen, en echte Nederlander mogen inmiddels weer 14 jaar wachten. Om over het fortuin aan uitkeringen en kinderbijslag nog maar te zwijgen.

Om over de honderd duizenden die de afgelopen twee jaar zijn binnengeloodst nog maar te zwijgen ,maar volgens Klaver zaten er geen terroristen tussen, nou dat hebben we inmiddels weer goed kunnen zien. Vandaar dat hij gauw uit Den haag is gevlucht naar het rustige stuk van Nederland.


Oog-om-oog | 22-03-2019

En niemand die op het goede idee kwam om uit ÉCHTE SOLIDARITEIT voor elkaar samen die vent helemaal naar te tering te trappen zodat hij nooit meer iemand lastig kon vallen en dan in de mooie bergen rond om San Francisco voor de gieren achter te laten die zich dan op een toepasselijke manier om die sukkel ontfermen. Watjes. Laten het allemaal gewoon zoals gewoonlijk op zich zitten. Jammer dat gays nooit aan “een oog om een oog” denken. Maar ja, men mag nu trouwen, dus er is niets aan de hand, we hoeven nergens meer om te vechten... en dé oplossing tegen dit soort gaajes is dus met een wapperend regenboogvlaggetje het politieburo binnen te lopen en je beklag te doen. Ja, écht waar. Helpt écht.


Joop | 22-03-2019

Mooi dat deze loser nu eindelijk voor de rechter moet komen maar man, man, man, wat heeft ie lang zijn gang kunnen gaan.
@ Links Amsterdam: Bijzonder dan dat de meeste homo's in Nederland nog steeds in en rond Amsterdam wonen.
Verder toch maar weer een lesje aan al die klagers die de schuld leggen bij links (Net zoiets dat de Joden destijds overal de schuld van kregen).
Vanaf 1977:
Kabinet Van Agt 1,2 en 3
Kabinet Lubbers 1,2, en 3
Kok 1 en 2
Balkenende 1,2,3 en 4
Rutte 1, 2 en 3..

En dan zitten hier trollen te verkondigen dat het allemaal de schuld is van Groen Links....Lachwekkend (ps, ik heb dus niet op groen links gestemd).
Rechts Nederland regeert dus al jaren, maar doet helemaal niks! Beetje vreemd nietwaar?


@Joop | 22-03-2019

Dieptepunt was voor mij dat Balkenende alleen nog maar een kerstkaart stuurde namens de regering. Met iets van, duh, toedeledokie en dikke lul allemaal. In de LPF tijd. Dat was weliswaar een moeilijke tijd. Maar de statuur vab de regering is nog steeds eentje van lachende gehaktballen. Met nieuwe gehaktballen die scoren omdat ze de indruk wekken dat ze nog beter kunnen gehaktballen. Het heeft al heel lang niks meer te maken met links of rechts. Maar meer met gehakballen. Of gehaktballerinas. Ik bedoel, kijk es naar Halsema. Toch totale gehakballerina?

Het bestuur is lek sinds die kerstkaart van Balkenende. Dat was ROFL, en LOL en trek es amme vinger.


@Joop | 22-03-2019

Als ik Rutte hoor lullen, dat kan nog steeds op een Balkenende kerstkaart. Maar als ik thierry hoor lullen, of zijn juridische Evert van der Pik, gewoon het zelfde. Balkenende kerstkaarten. Wahaha en over tot de wanorde van de dag.


@Joop | 22-03-2019

Ook grappig dat Wiegel de informatie van de provincie Zuid Holland moet komen doen. Dat gaat nog wat verder terug in de geschiedenis. Maar Wiegel heeft de politieke gehaktbal uitgevonden. Heel de Telegraaf smult ervan tot de dag van vandaag.


Marc | 23-03-2019

Nou heren, rechts mag regeren, maar in Amsterdam gaat links over de handhaving. En kinderpardon en bed bad brood regeling zijn er onder druk van links gekomen.


@Marc | 23-03-2019

Welk rechts? Je kunt het straks nog een linksgedraaide gehaktbal noemen of een rechtsgedraaide, maar het gaat een gehaktbal worden. Met een beetje mee oud brood erin of wat minder. Met misschien nog een gesniupperd uitje, en wat van grootmoeders kruidenrekje.

Maar het gaat een gehaktbal worden. Wat je zelf nog kan doen is er wat mosterd bij of wat pindasaus. En Rennies halen voor 4 jaar.


@Baudet | 23-03-2019

Mocht je al aan het oefenen zijn voor de spiegel als premier, de wereld is groot. En de gehaktmolen is inclusief. Je kunt er in stoppen wat je wilt, ook veel oud brood, maar wat eruit komt is gehakt. Wat jouw bijzondere inbreng dan nog was, dat gaat ook met de gehakt mee. En voorlopig is dat niet meer dan een ouwe krant van de jurisprudentie, een half uitje en wat peper en zout. Dat gaat nog steeds geen nieuwe balletjes opleveren.


@Wilders | 23-03-2019

Enkel 1 keer met de gehaktballetjes meemogen doen. Als gedoogsteun. En op het heetst van de strijd in zijn broek gescheten. Daarna moet je zelfs geen gehaktballetje meer willen zijn want zulke gehaktballetjes verkopen niet meer. Alleen de hond lust ze nog.


@Volksgezondheid | 23-03-2019

Is er een medische noodzaak om Wilders bij te staan bij het pissen? Of kan hij het ook zelfstandig? Het zal wennen zijn na al die jaren. Maar misschien ook leuker voor hem als dat weer lukt.


Mark | 24-03-2019

Dat GL bij de statenverkiezingen in Amsterdam de grootste is geworden is niet zo gek als je kijkt naar de samenstelling van die vroeger o-zo tolerante stad... Progressieve provinciaaltjes in de grachtengordel, conservatieve niet provinciaaltjes erbuiten. Beide clubjes zijn vooral met zichzelf bezig en oh ja, ff hokje rood kleuren. de werkelijke gevolgen voor stad en land zullen aanzienlijk zijn. Doe mij maar Forum, die zeggen nog wat er scheef zit in Nederland. Een fijne stad en een mooi land worden vakkundig naar de k..te geholpen...


@Mark | 27-03-2019

Wie weet heeft Forum de toekomst. Maar met gelijk hebben bepaal je de toekomst nog niet. De toekomst vraagt om oplossingen en niet om gezever. Forum komt vaak nog niet eens meer buiten om het gezever aan te gaan. Of die ouwe advocaat komt nog eens wat ouwe koeien uit de juridische katechismus slepen.

Die menen al gelijk te hebben en dat is wel genoeg zo. Soms heb ik het idee dat ze al met pensioen zijn terwijl ze nog maar helemaal moeten beginnen. Het stuurt nou al hoofdzakelijk vakantiefoto's. Drijvend op een luchtbedje, hand op de fluit en kostje gekocht. En haha, rofl en lol.


Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de serie Pose; homo-zijn in New York in de jaren 80 van de vorige eeuw. | klik hier

Gay op TV

16:50 | Neighbours

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

20:30 | Eastenders

21:00 | Holby City

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Daniel Howell (youtuber)

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven