Mannen vrijgesproken van antihomogeweld

01-11-2018 | De rechtbank van Rotterdam heeft donderdag dertien jongemannen vrijgesproken van antihomogeweld. Volgens de uitspraak zou de groep hebben gezocht naar kwetsbare groepen om die te beroven. De rechter is van mening dat uit onderzoek niet is gebleken dat de jongeren homofoob geweld hebben toegepast. In plaats van jeugddetentie, de eis van het Openbaar Ministerie, werden er werkstraffen opgelegd tot maximaal 200 uur alsmede voorwaardelijke celstraffen of voorwaardelijke jeugddetentie van één tot drie maanden, met een proeftijd van twee jaar.

De groep stond terecht voor mishandeling en bedreiging van homoseksuelen in het weekend van 30, 31 maart en 1 april 2018 in Dordrecht. Er werd door de verdachten in het Paasweekend afspraken gemaakt met de twee slachtoffers via de dating-app Grindr. Eén van de twee mannen is op de afgesproken plek door meerdere verdachten geslagen en geschopt – de andere man is net ontkomen aan de mishandeling. Er zijn beledigende teksten als 'kankerhomo' en 'flikker' geroepen, persoonlijke spullen vernield en de slachtoffers zijn achterna gezeten door de verdachten. De mishandeling is volgens het Openbaar Ministerie (OM) met voorbedachte rade geweest maar de verdachten houden vol dat ze 'pedojagers' waren die mannen die afspreken met minderjarigen een lesje wilde leren. De rechtbank motiveerde het vonnis door te stellen dat "hen terugsturen naar de cel meer kwaad dan goed zou doen". Over de beledigende teksten zei de rechtbank: "Hoe laakbaar die woorden ook zijn, het is meer illustratief voor het dagelijks taalgebruik."

COC-voorzitter Tanja Ineke spreekt over een "schandalig" vonnis. "Als uitschelden voor 'kankerflikker' al geen bewijs meer is voor homofobie, wat dan wel? Welk voorbeeld stelt de rechter hiermee? Wat voor een signaal geeft je aan kinderen die op het schoolplein voor 'homo' worden uitgescholden?" Het COC eist dat het OM in beroep gaat tegen het vonnis. In een bericht aan het OM schrijft de belangenorganisatie dat voor eens en voor altijd duidelijk moet worden dat uitschelden van lhbt's onacceptabel is en dat het moet leiden tot hogere straffen.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Zum Kotzen. | 01-11-2018

Ach Ja, die rechters zijn allemaal D66 lieden die zijn al heel lang de weg kwijt , of zijn kindjes bij vreemde vrouwen aan het maken en abortus te plegen.
De rechtspraak is helemaal verkracht en dit land is langzaam aan het veranderen en Nederland in een Bananen republiek.


Dordrecht | 01-11-2018

Citaat rechter:

"De jongeren gebruikten tijdens de mishandeling termen als "flikker", "pedo" en "kankerhomo", maar volgens de rechtbank bewijst dat niet dat het geweld specifiek gericht is op homo's. "Hoe laakbaar die woorden ook zijn, het is meer illustratief voor het dagelijks taalgebruik", zegt de rechtbank."

Vroeger zeiden we dan dank u, Edelachtbare tegen een rechter. Tegenwoordig mag je gewoon dank u kankerflikkerpedohomo zeggen tegen de rechter. Want ondanks laakbaar, wel illustratief voor het dagelijks taalgebruikt.

Rijden Willem Alexander en Maxiam voorbij in de koets? Kun je gewoon, biertje, kankerflikkkerpedohomo's? roepen. Want dat is gewoon, zij het wat laakbaar, maar illustratief dagelijks taalgebruik.

De rechter zegt het immers zelf. Het is dagelijks taalgebruik.

Nog kritiek op Tanzania?


Kutheteros | 01-11-2018

Uitschelden mogen ze van mij. Ze zullen erdoor alleen maar als achterlijke raaskallende sukkels uitzien. Maar, wie me aanraakt, krijgt een mes tussen zijn ribben... en wel van een poot. Zelfverdediging. Fuck you, kutheteros. Bij mij hebben jullie écht de verkeerde kankerpoot te pakken.


Kees | 01-11-2018

Ben benieuwd wat er met blanke verdachten gebeurd zou zijn die bewust zwarte mensen in een val zouden lokken. Vervolgens die mannen zouden mishandelen en uitschelden voor kanker zwarte en tyfus neger. Ik denk dat ik het wel weet.


Zum Kotzen | 01-11-2018

Ja jullie kunnen nu wel bij ieder onderwerp gaan klagen en nog eens gaan klagen, dat komt omdat heel veel soort genoten van ons zelf dat pokken soort hebben binnengehaald . Groen Links heeft gezegd dat er nog duizenden bij kunnen/ binnen komen, want alle is hier gratis en de homo's mogen gewoon vogelvrij verklaard worden.
En op wie hebben de gays van Nederland grootschalig gestemd, op die Klaver met dat strakke kontje Toch lekker als je daar je stem voor gaat vergooien.

En om over dat COC maar te zwijgen, dat zijn de grootste idioten, die hebben alles maar laten gebeuren, want de inkomsten van de directie en secretariaat zijn meer dan goed. De homo rechten worden verkwanseld zo als alles in Nederland word verkwanseld, bananen republiek is het geworden.


Tja | 01-11-2018

Tja "'zum kotzen'' altijd zijn anderen de schuld. Gemakshalve vergeet je even dat we zelf ook te beroerd zijn om ook maar iets te doen. Geen homo krijg je ook maar ergens voor de straat op en alleen hier of op twitter of hoe die zooi het een hele grote bek en verder interesseert het de gemiddelde homo geen moer. Nou de rechters interessert het ook geen moer.


Joop | 01-11-2018

Ik ben blij dat ik in Nederland woon. En blij dat ik niet in de randstad woon. Je zal maar in Tanzania wonen bijvoorbeeld. De keerzijde is dat dit land wel heel erg soft gaat worden. Wanneer Nederland rechters heeft die flikker en kankerhomo, uiterst asociale tokkie scheldwoorden, al niet meer gezien worden als homofoob, dan wordt het toch tijd om het recht in eigen hand te nemen. Ik ben (gelukkig) nog nooit te grazen genomen door dit soort gastjes, die altijd in een groep opereren, maar reken er maar op dat ik ze stuk voor stuk terug zou pakken, alleen, 1 tegen 1. Kijken of ze dan nog zo stoer zijn.


@joop | 02-11-2018

maar reken er maar op dat ik ze stuk voor stuk terug zou pakken, alleen, 1 tegen 1. Kijken of ze dan nog zo stoer zijn. lol Joop ben je dom of naief??? ze waren met 13 man ja ja 13 tegen 1 denk je echt dat die frustroos ook maar iets alleen kunnen. Maar afgezien daarvan... kankerhomo iemand op ze bek slaan en meer is dus volgens de rechter geen probleem in dit land ..moet kunnen toch??? Voorbode van Tanzania ach de tijd zal het leren we gaan weer fijn een demo maken voor meer transgender wc's ....


Joop | 02-11-2018

@Joop
Nee jongen, niet naïef of dom. Je komt ze stuk voor stuk wel een keer weer tegen. Op het moment dat het 13 tegen 1 is begin je inderdaad niks. Zo laf zijn de jonkies in deze tijd wel. Maar je loopt ze vroeg of laat wel tegen het lijf, naar de rechtszaak gaan en je kent hun namen, adres komt ook wel een keer, oproepje plaatsen wie kent deze personen. Al duurt het een maand, een jaar, jaren, en ook al kom je van de 13 maar 1 tegen. Dan is het toch fijn om die even een lesje te leren? Gewoon 1 tegen 1. Kijken of ze dan nog zo stoer zijn.
Het is triest dat een rechter deze bewoordingen ziet als dagelijks gebruik. Deze rechter zou toch even artikel 1 van de grondwet moeten lezen.


Roy020 | 02-11-2018

Dat krijg je met die linkse rechters. Die worden toch zo bejubbeld door de linkse gay community en die vrijage met de islam via boten op gay pride. Nee, ergens heb ik hier geen medelijden meer mee.


Hoera@Roy | 02-11-2018

Helemaal mee eens Roy, en de huidige generatie doet geen flikker, Oh sorry voor het woord, die gaan liever dansen op boten en in travestie.

@Tja=
Ikzelf Gaymen 60 plus heeft zeer veel voor de gays gedaan, meer dan jullie ooit gedaan hebben, jullie hebben door ons strijden de emancipatie voor niets gekregen.
Door jullie stupide stemgedrag hebben jullie je eigen beulen uit Irak en Syria zelf binnen gehaald, dus nu niet huilie huilie doen. Er komen nog 100 duizenden meer die allemaal homo haters zijn dus maak je borst maar nat, en ze nemen allemaal 5 kinderen om hun islamitische geloofd bij hun kinderen te indoctrineren. (lees homo en joden haat )
Europa staat op het punt één grote brandhaard te worden, en de burgeroorlog is een feit, één voor )deel zie je eindelijk eens echte kerels.


Piet | 02-11-2018

Diep triest dat rechters schelden als normaal en dagelijks taalgebruik zien. Als je dan wat mensen in elkaar mept, kom je er vanaf met een taakstraf. Hier gaat toch geen enkele signaalwerking van uit. Zelfs als ouders hun kinderen op dit gedrag willen aanspreken worden zij niet gesteund door deze maffe rechterlijke uitsrpaken. Het is gewoon een vrijbrief om te meppen te schelden. Dank u wel hoor rechters, heel fijn allemaal, slaap lekker.


Tja | 02-11-2018

en het meest opmerkelijke is dat de redactie van deze site roomser dan de paus is.
Veel postings zijn verdwenen, die bewoordingen gebruikte die de rechter normaal vindt. Deze redcatie is dus net zo hypocriet als die rechters


@Tja | 02-11-2018

Zelfs de redactie hier zijn bange schijters. Maar als kankerrechters al grensverleggend bezig gaan, beter dat wij homo's ook de grenzen gaan verleggen. In Portugal bijvoorbeeld, daar kun je je AOW en pensioen zo mee naartoe nemen. Belastingvrij. De zon schijnt er en het leven zelf is er goedkoper ook.

Als zelfs redakties al bang worden, koffers pakken. Wegwezen. De laffe buren komen echt niet buiten om het voor je op te nemen. En de pers ook al niet. Die zelfcensuurt liever.

Wegwezen.


Vragen | 02-11-2018

Is kankerjood of kankerneger of kankernazi nu ook ineens normaal taalgebruik geworden in de achterbuurten van Rotterdam, zoals Dordrecht en omstreken? Dat je dat gerust kunt gebruiken, ook als je met hele groepen iemand in elkaar slaat, maar dat dan wat je roept geen enkel verband heeft met de mishandeling? Alsof je gewoon een mars-reep hebt gepikt in de winkel?

Het maakt de rechter geen kanker uit wat je roept terwijl je het doet? Als je dan kankerhomo-allah-u-akbar roept, is het dan ook ineens geen terroristische aanslag meer , maar gewoon een verwarde burger? Voorwaardelijke straf en lekker weer buiten gaan spelen in Dordrecht?

Als je een oud kankerwijf berooft, en je roept ook tien keer oud kankerwijf als het gebeurt, terwijl je met een groep naar binnen stormt en alles pikt wat ze heeft, speelt het in het vonnis ook geen enkele rol dat ze oud, noch wijf is. Dat dat haar eigen probleem is?

Heeft iemand de Dikke Van Dale al gemaild dat kankerhomo, -pedo, -flikker in het groot woordenboek der Nederlandse Taal opgenomen kunnen worden. Zodat de jeugd op school in elk geval kan opzoeken wat het betekent? Het is immers algemeen taalgebruik geworden. Algemeen taalgebruik hoort in de Dikke van Dale te staan.


Huib | 02-11-2018

De rechter dan ook maar een kankerhomo noemen? Volkomen normaal taalgebruik. Het vertrouwen in de rechtspraak zakt nog verder weg.


Youp | 02-11-2018

Dit is onacceptabel.

De islamitische profeet een pedofiel noemen: 500 euro boete

Met 13 man via grindr een gelakte homo in elkaar slaan onder de ernstigste verwensingen: 'alledaags taalgebruik' volgens de rechters


Youp | 02-11-2018

Gelakte = gelokte


Peter | 02-11-2018

Ik zit me suf te piekeren wat ik zou kunnen doen om dit soort idioterie te veranderen. Ik voel me machteloos in de wetenschap dat rechters zoals deze niet voor normaal denken open staan. Ik hoop enorm dat het OM in hoger beroep gaat. Maar of die het belang er van inzien? Weet ik ook niet.


@Peter | 02-11-2018

Ik heb zo al een paar keer een rondje Nederlandse kranten gedaan. Ik geloof dat enkel het AD en Nos.nl het de feiten hebben weergegeven. En de motivatie van de rechter om anti-homogeweld onder zulke extreme omstandigheden als niet bestaand te vonnissen.

Het is dat op de site van het COC het protest nog te vinden is, anders zou je bijna voorzichtig moeten zijn om enkel het AD en NOS.nl te geloven. Ook de brave kranten zoals het NRC of de Volkskrant berichten er He- Le- Maal niets over!!!!!!!!!!

Homo's uitlokken en groepsgewijs in elkaar stampen is geaccepteerd geworden. En door de rechter bevestigd als niets bijzonders.

Je kunt nog een achtergrond verhaaltje lezen op de Volkskrant:
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/daders-van-grindr-mishandeling-wilden-pedo-s-een-lesje-leren-maar-of-dat-het-hele-verhaal-is-~bbef1079/

Dit maakt het nòg erger wat mij betreft.

Indirect stapt de rechter er namelijk overheen dat het groepsgewijs mishandleen van homo's mag omdat het toch allemaal maar pedo's zijn. Of toch op zijn minst potentiële pedo's. En dat je dan bij jongere mannen in groepen wat door de vingers ziet.

In elk geval, het hele verhaal vinden veel kranten eigenlijks nauwelijk de moeite om af te drukken op de inhoud van je kattenbak van morgen. Zelfs de Telegraaf of Geen Stijl niet. Geen letter. Niet eens over het protest van het COC.

Dus dan weet je wat het land over je geaardheid denkt: Een dooie homo is ook goed. Who cares.


@Peter | 02-11-2018

Vrij nutteloos dus om zelfs hier nog wat te schrijven. Want zelfs aan je organen hebben ze niks. Ze zijn je liever kwijt dan rijk.


Peter @Peter | 02-11-2018

Zo ervaar ik het dus ook.... te triest voor woorden.


@Peter | 02-11-2018

Ik las net wel een stukje over Maxima die de 113-zelfmoordlijn bezoekt. En ook informeert of er veel LHBT's bellen. Das het enige lieve kind dat nog aan ons denkt, vrees ik.


Overigens | 02-11-2018

Over het protest van het CIOC, citaat en laatste regel uit stukje op NOS.nl:

"Het Openbaar Ministerie laat weten wél tevreden te zijn met de veroordelingen."


Tja | 02-11-2018

@Huib
Al de reacties zoals kankerhomo enzo zijn gisteren door deze hypocrite redactie weggehaald heb eeb scherm afdruk gemaakt zijn dus 8 reacties weg. En daar waren geen beledigingen bij. Heb het hier gehad met deze site.... voegde toch al niks extra toe..


Ruud@Peter | 02-11-2018

Niet zo aanstellen met Maxima is de enige die nog aan ons denkt, maar ze heeft nooit gedacht of één traan gelaten voor de haast 30.000 onschuldige kinderen van andere ouders die levend in zee zijn gegooid onder het Jorge Videla regime.
Haar vader wist z.g.n. niets, zat ik de kamer naast de persoon die de executies voorbereide, trouwens haar moeder was super aanhanger van Jorge Videla en heeft hem zelfs een bedank brief gestuurd dat ze zo trots was dat hij Argentinië uit de put gehaald had.
Over de 30.000 kinderen van anderen heeft ze nooit een woord gezegd, of één traan gelaten., denkt ze aan die moeders die iedere week nog in optocht lopen te zoeken naar hun kinderen.


vrije volk | 03-11-2018

dit zijn rechters van lik me vestje. laat zwaar gestoorde lui gewoon rond lopen. kunnen ze volgende keer weer homo`s in elkaar trappen en verminken of erger. dat heb je met een rechts beleid. het is ikke en nog eens ikke en de rest kan stikken. ze geven alleen om geld en niet om het leven. kijk maar naar de enge VVD en CDA plukken ons helemaal kaal. doen niks tegen het homo geweld. maar waren het zwarten of joden geweest die in me kaar werden geslagen en uitgescholden werd er wel iets gedaan. zal wel een homofobe rechter geweest zijn.


Kloop | 03-11-2018

Onderdeel van de talmud agenda is het importeren van 3rd wereld volkeren en Autochtone blanken te vervangen met hen. We zitten nu in de volgende fase waarin misdaden van allochtonen gedoogd worden, maar een nationalist voor neo nazi wordt uitgemaakt en 10 jaar de bak in gaat als hij patriotistisch is of de zionisten mafia uitspreekt voir haar misdaden. Die synagoge bijvoorbeeld in Pitsburg, was onderdeel van een joodse organisatie die 3rd wereld schotem israel uitzet en naar europa en amerika exporteert. De eeuwige vijand klaagt en doet zich voor als slachtoffer terwijl het landen compleet vernietigd. Progrommen zijn een reactie hierop. Jammer dat Wilders zo nauw verbonden is met Israel en - maakt hem niet echt betrouwbaar. Die vent heeft nog niet veel voir elkaar gekregen, maar een mooie afleiding terwijl de vernieling maar doorgaat.


Kromspraak | 03-11-2018

En 't dagelijks woordgebruik van Wilders mocht niet. Gelegenheidsrechtspraak in beide gevallen, waan v/d dag en haaks op elkaar staand. Consistente gedachtengang in geen velden of wegen te bekennen.


Tja | 03-11-2018

Verkeerd gestemd dus nu niet huilie huilie doen, honderd duizenden homo haters hebben onze mede rooie links nichten binnen gehaald, dus nu zitten op de blaren met dank aan de gay verraders. En Groen Links heeft opgeroepen de grenzen nog verder open te zetten dus !!, nog meer van dat soort binnen.


Bek opentrekken | 03-11-2018

Je moet ‘kanker homo’ maar eens naar een politieagent roepen. Moet je kijken hoe snel je een fikse boete voor het “beledigen van een beamte in funktie” krijgt. Maar, wanneer het men naar ons roept en ook nog eens geweld inzet, dna is dat “heel normaal”.
Er zijn dus meerdere rechtssystemen in dit land: een voor de prominenten, rijken, gepriviligeerden, etc, een voor de politie (die blijkbaar niemand wat kan maken, maar alle rechten hebben!), een voor die opgefikte troetelmachos/patsertjes/bontkraagjes die zich alles kunnen permiteren zónder dat er ook maar enige consequenties aan verbonden zijn; of dat nou het verkrachten en aanranden van Nederlandse vrouwen en meisjes is, potenrammen, inbreken en roven, schieten, etc. Flikkers zijn dus al lang geleden gerelegeerd naar de status van een lauw stuk hondestront in de goot. Niemand die ernaar kraait. Maar, wél de half naakte pisnicht, musclequeen of saaie pailettentrut op een boot uithangen eens per jaar, met een truttig regenboogvlaggetje wapperen en op alles: “homophobie, homophobie” roepen en vooral nooit de straat op durven gaan en protesteren. Want, stel je voor, “je buren zouden je immers op zo een demo kunnen zien. Wat voor een schánde.”


Cees | 03-11-2018

Wat zal Sylvana Simons boos zijn en Jesse Klaver en Sunny Bergman en.. en... Nee, het blijft stil.


@tja | 03-11-2018

Vvd Ruud ondertekent ook contract met UN om invasoren binnen te halen uit Afrika, net als rechtse Merkel. Wilders is een jodenknecht, niet te vertrouwen en we hebben ons lang genoeg om hem blind gestaard, even zo de valse links rechts dichotomie.


Doortrekken. | 04-11-2018

Eens even lekker zitten schijten. Raar nog dat ik dacht, zal ik mijn kont nu afvegen met die rooie, die witte of die blauwe kant van de vlag. Terwijl je met een bruine veeg overdwars gelijk alles meepakt.

Daarna maar eens zoeken hoe ik zo veel mogelijk CO2 kan produceren. Dan spoelt dat hele land op een dag gewoon weg en hoef je ook niet meer...

Door te trekken.


Peter | 04-11-2018

Het zou prettig zijn als iedereen zich zou beperken tot reacties op het onderwerp en er geen zaken bij te halen die er niets mee te maken hebben.
Het gaat hier over een homo gerelateerd gewelds delict in Nederland ... en om dan de hele wereldpolitiek erbij te halen?
Alleen maar ruis.


@Peter | 04-11-2018

Het gaat om een rechter die doodleuk vonnist dat hij het motief voor de mishandeling aan zijn laars lapt, een Openbaar Ministerie dat daar blij mee is, en een COC dat het in de hoek van al dan niet acceptabele scheldwoorden trekt. Het gaat om de schrivende pers die stilzwijgend er dan ook maar vanuit gaat dat het slachtoffer pedofiele motieven had. En het gaat er over dat als jij een gesprek hebt met een jongen van 18 min 1 dag, en je daarbij finaal in mekaar wordt getrapt, dat het nadeel van de twijfel dan bij jou ligt.

Het gaat dus ook over een niet functionerende rechtsstaat, die wel vooraan in de rij staat om Hongarije of Polen het wiizende vingertje te geven en de laatste waarschuwing.

Het gaat om een laf land, dat als antwoord op meer filmende mensen bij reanimaties enkel meer boetes uitdelen heeft.

Het gaat om een land waarin ik mezelf niet meer herken. Een mooi citaat van Martin Luther King, in dit verband:

“In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.”

"Kankerhomo" kun je vergeten. Dat klopt. De rest niet.


JAN2 | 05-11-2018

Eigenlijk zouden we met z'n allen aangifte moeten doen tegen deze rechter met als mededeling dat hij haatzaaien goedkeurt.


Cees. | 06-11-2018

Deze rechter was misschien wel een SGP-er die niets van homo's moest hebben. Zo simpel kan het liggen. De volgende keer deze rechter maar wraken.


Peter | 06-11-2018

Nederland, 17.000.000 inwoners. Stel 5% is van het Gay-alfabet = 850.000 inwoners. En wat doen wij? Wij (inclusief mezelf) zijn met zijn allen toetsenbord ridders. We mopperen, we kankeren en weten alles beter. Maar wat doen we? Niets. Misschien moet er een radicaler COC opgericht worden. De huidige praatclub zet geen zoden aan de dijk. Meer actie richting politiek. En dan actie in de zin van het niet langer pikken wat er in deze zogenaamde rechtstaat gebeurd. Actie richting alle geloven met de melding dat de Grondwet hier nr 1 is en niet hun god of religie. Etc. Maar oke, wie gaat dat voortouw nemen?


Peter met een aa | 06-11-2018

"In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.” In een vorige reactie vind ik een prachtig en krachtig statement.


Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de serie Pose; homo-zijn in New York in de jaren 80 van de vorige eeuw. | klik hier

Gay op TV

15:40 | Will & Grace

16:50 | Neighbours

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:05 | Bones

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

20:30 | Eastenders

21:00 | Holby City

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Connor Jessup (acteur)

| Daniel Howell (youtuber)

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven