GayVideo | Justice4Orlando

12-06-2018 | De Hagenaar die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn zou hem aan zijn lot hebben overgelaten. Dat zegt de oom van Orlando tegen Omroep West. Als de verklaring klopt, dan is de verdenking tegen de verdachte een stuk minder sterk. De nabestaanden van Orlando kunnen dit nieuws en de mediastilte rond het onderzoek rond de dood van Orlando niet te verkroppen en vragen opnieuw aandacht voor deze zaak. De openlijk homoseksuele Orlando Boldewijn werd sinds zondag 18 februari vermist en op 26 februari dood aangetroffen in het water nabij de Rijswijkse Waterweg in Den Haag. Hij bleek de zondag van zijn verdwijning in Den Haag te zijn geweest voor een internetdate.

De redactie van GaySite.nl speurt het wereldwijde web af op zoek naar interessante, leuke, spannende, ontroerende en hilarische gay video's.

 

Tags: GayVideo
Deel dit artikel:  

Reacties:

Snoepwinkel | 12-06-2018

Het was al lang zo, op internet, maar is met Grindr niet beter geworden. Het snoepwinkel gedrag. Of ze bij Jamin zijn. Jij biedt je aan zij kopen. En is het snoepje vies, uitspugen. En nog boos zijn ook.

Elke date is met een ander mens. Het wordt nog veel te vaak vergeten in die vluchtige virtuele contacten. Die apps presenteren het ook als een winkel van Jamin. Kies maar uit. Die houden dat niet alleen in stand, maar versterken het ook nog. Want daar leven ze van. Daar verkopen ze de boel voor. Voor miljoenen. Verder niet hun probleem.

Orlando was een mens. Die spuug je niet uit als hij niet lekker genoeg was, laat je lekker drijven in de vijver, je gaat ook nog spontaan en onnozel een week mee helpen zoeken, en daarna je schouders op staan halen. Het was geen snoepje, jochie, het was een mens. Ook als het maar enkel over sex ging. Je laat niet zomaar iemand aan zijn lot over.


Sherlock | 12-06-2018

Eens met de reaktie hierboven. Raar dat er mediastilte heerst rond het onderzoek, terwijl de nabestaanden smachten naar antwoorden en duidelijkheid. Niet interessant genoeg voor vermelding in de landelijke media? Het gaat toch maar om een homo? Doofpotaffaire? En waarom wist die oom dat de Haagse verdachte Orlando aan zijn lot overliet en brengt hij dat nu naar buiten? Had de verdachte dat zelf aan die oom verteld? Wie het weet mag het zeggen.


@Sherlock | 12-06-2018

Die oom heeft zijn verhaal al veel eerder naar buiten gebracht.


Pffff | 13-06-2018

Je zal maar meer weten en elke morgen wakker worden met dat geweten. En de gedachte dat je nooit kunt voorkomen dat het nog eens gebeurt. Orlando was pas 17. Hoe oud gaat de volgende dan zijn? 15?


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

Gay op TV

15:40 | Will & Grace

16:50 | Neighbours

19:00 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Modern Family

20:30 | Chateau Meiland

21:00 | Eastenders

00:00 | MVS

Op vakantie met Grindr

Niet alle landen in de wereld zijn zo open en vrij als Nederland. Lees hier 3 handige tips voor veilig Grindr-gebruik in binnen- en buitenland.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Dotan (zanger)

| Diplo (DJ)

| Julianne Hough (actrice)

| Juan Pablo Di Pace (acteur)

| Lil Nas X (rapper)

| Willow Smith (dochter van)

Volg GaySite.nl ook via

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven