Ex-partner profvoetballer doet zijn verhaal

14-05-2018 | In Groot-Brittannië is afgelopen weekend ophef ontstaan over een artikel in tabloid The Sun. Hierin doet een minnaar van een Premier League-speler zijn verhaal. De modeontwerper zegt in het artikel dat hij ruim vier jaar een liefdesrelatie heeft gehad met een voetballer uit de hoogste Britse competitie. De voetballer is een zeer bekende speler die ook uitkomt voor het Engelse nationale elftal.

De 21-jarige modeontwerper is voor zijn omgeving uit de kast maar de voetballer is dat niet. "Hij is heel mannelijk maar valt op mannen. Dit kan hij niet wereldkundig maken omdat dit niet geaccepteerd wordt in de voetballerij en het zou zijn carrière ernstig kunnen schaden," aldus de man in The Sun. "Ik wil met mijn verhaal naar buiten komen omdat ik het heel erg vind dat dit anno 2018 nog altijd de realiteit is."

De twee werden door gemeenschappelijke vrienden aan elkaar voorgesteld en na enige tijd, en enkele afspraken verder werden de twee steeds intiemer. "Maar ik moest beloven dat ik het aan niemand zou verklappen. Ik stond er niet bij stil dat hij een bekende voetballer was. Ik zag gewoon de persoon en vond hem aantrekkelijk omdat hij sportief is en zich goed verzorgt." Maar voor de speler lag de situatie heel anders. "Mensen denken dat we gewoon vrienden zijn, en dat zijn we ook. Maar hij moet een enorm geheim met zich meedragen. Het is een emotionele kwelling als je constant moet liegen tegen mensen en je anders moet voordoen dan je bent." Volgens de minnaar weten veel medespelers wel van de geaardheid van de voetballer maar is vooral de angst dat supporters met kwetsende spreekkoren komen als duidelijk wordt dat hij op mannen valt. De relatie is volgens de man inmiddels bekoeld maar zien de twee elkaar nog wel voor seksuele avontuurtjes. De voetballer woont op dit moment met een vrouw waarmee hij onlangs een kind kreeg.

Let op: Voor het gebruik van alle interactieve onderdelen, waaronder het reageren op een artikel, gelden deze Algemene Voorwaarden!

Deel dit artikel:  

Reacties:

Peter | 14-05-2018

Een verhaal in tabloid The Sun. Op een dergelijke krant willen de katten nog niet eens schijten.


Echte Liefde | 14-05-2018

Dat trek je iemand aan zijn fluit omdat je hem lief vindt. Niet omdat hij voetballer is. Is dat over, trap hem prive in zijn kloten, niet via zijn werk. Geldt andersom trouwens ook. Als iemand met je kloten heeft gespeeld omdat je beroemd bent, misbruik dan ook je beroemdheid niet om iemand af te maken. Dat is ook Goor.


VoetbalMaatje | 17-05-2018

Tijd dat de gay voetbal iconen niet langer dekking zoeken maar met de billen bloot gaan. Kan verwarrend zijn wanneer ze over mandekking praten.


Voetbal&Homo | 18-05-2018

Het heeft nog niet eens met sex en standjes te maken denk ik. Noch met het spel.
Bij voetbal ben je ergens extreem voor. Of tegen. Daar ga je dan bijvoorbeeld hele historische fonteinen helemaal in Rome voor kapot slaan. Of helemaal in Praag een ober die netjes zegt dat die tafel gereserveerd is en dat het niet leuk is als je daar je meegebrachte bier op gaat drinken. Dan uit je je gelijk met fietskettingen en hele treinstellen slopen.

Dat hele concept gaat natuurlijk niet samen met Oh, ben je homo? Cool leuk. Is dat je vriend? Wat een kanjer zeg! Dat zalt denk ik niet goed te combineren. Dus ik denk dat ik dik tevreden ben met een voetbalwereld die "niks met me kan". Ik voel me daar ook echt niet door achtergesteld. Het is eerder omgekeerd. Als ze bijvoorbeeld bij ADO Den Haag of zo een wedstrijd zouwen willen openen met regenboogvlaggen en me zouden vragen of ik dat wil doen? Wat denk je zelf? Dat ik daar dan voor mijn goeie gedrag voor lul zou willen lopen? Ik dacht het niet!!!!


Reageer

Naam:
Reactie:

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Matthew Shepard, de jonge Amerikaan die door een hate crime om het leven kwam. | klik hier

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn nieuwe bijdrage over de de noodzaak van Coming Out Day.

Recent uit de kast!

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

| Abrahm DeVine (zwemmer)

| Tadd Fujikawa (golfer)

| Garrett Clayton (acteur)

| Max Bemis (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

De GaydarTest

Beschik jij over een zogenaamde 'gaydar'? Doe deze Gaydar FunTest en je komt er snel achter!

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven