Deelnemers Eurovisie Songfestival - 1

05-04-2018 | Alle deelnemers van de 43 landen die deelnemen aan het 63e Eurovisie Songfestival in Portugal zijn bekend. Het Songfestival gaat dit jaar van start met de halve finales op 8 en 10 mei. Waylon mag zijn rockende 'Outlaw In Em' laten horen tijdens de tweede halve finale. De grote finale vindt plaats op zaterdag 12 mei. GaySite.nl heeft alle inzendingen voor je op een (alfabetisch) rijtje gezet en laat je de komende periode kennis maken met alle liedjes. Vandaag de bijdragen van:

AlbaniŽ met het lied "Mall" gezongen door Eugent Bushpepa: ArmeniŽ met het lied "Qami" gezongen door Sevak Chanagjan: AustraliŽ met het lied "We Got Love" gezongen door Jessica Mauboy: Azerbeidzjan met het lied "X My Heart" gezongen door Aisel Mammadova: BelgiŽ met het lied "A Matter Of Time" gezongen door Sennek: Bulgarije met het lied "Bones" gezongen door Equinox:
Deel dit artikel:  

Reacties:

Mijn Stem | 05-04-2018

Ik stem op Portugal. Eťn van de weinige landen in Europa waar gays rechten hebben, niet in mekaar worden geslagen, gewoon onderdeel van het land, niks mis mee, en de cultuur zijn. Het liedje maakt me niet uit. Het is de muziek daar die me wel bevalt.


Reageer

Naam:
Reactie:

De wereld en zo

Lees nu de eerste column van onze nieuwe columnist AKO. Klik hier voor zijn (on)logische gedachtengangen over mens en maatschappij.

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Suitsupply en de actiegroep 'Gezin in Gevaar' | klik hier

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over het jaarverslag van de Europese Commissie over hoe zij gelijke rechten voor LHBTI's bevordert.

Gay op TV

22:00 | MVS

23:45 | The Graham Norton Show

Recent uit de kast!

| Zander Hodgson (acteur/model)

| Kevin McHale (acteur)

| Abbi Jacobson (actrice)

| Robert Páez (schoonspringer)

| Alyson Stoner (zangeres)

| Cory Michael Smith (acteur)

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles