Geen Arie bij eerste L'Homo

21-04-2009 | In Amsterdam is maandagavond het eerste exemplaar van het tijdschrift L'Homo door Linda de Mol overhandigd aan Paul de Leeuw. L'Homo is gemaakt door de redactie van LINDA. Dit team maakt sinds vier jaar een mannen-LINDA, waarbij deze keer werd gekozen voor L'Homo. Eerdere titels waren: GULLIT, MATTHIJS en DINAND. Enkele maanden geleden ontstond er commotie over de medewerking van Arie Boomsma aan het blad. Hij werd door zijn werkgever de Evangelische Omroep voor drie maanden geschorst omdat hij volgens de omroepleiding geen toestemming had gevraagd voor de fotoreportage.

Linda de Mol geeft toe erg blij te zijn met alle aandacht. "We hebben niet zo veel geld voor publiciteit rond het blad. Die hebben we nu gratis gekregen van de EO," aldus Linda tijdens de presentatie van het blad. Omdat uit eigen onderzoek bleek dat Boomsma erg populair is onder homoseksuelen is het EO-icoon gevraagd mee te werken aan het blad. Linda snapt overigens nog steeds niet waar alle ophef door is ontstaan. "Ik weet niet wie dit aanstootgevend vindt. Mooie buikspieren, zou ik zeggen." De fotoreportage is op een strand op Curaçao gemaakt en laat een schaars geklede Boomsma zien in diverse erotische poses.

Arie zelf was niet aanwezig bij de lancering. Hij mocht niet komen van zijn werkgever vanwege de afgekondigde mediastop. In een persoonlijk reactie liet Boomsma eerder weten nog altijd achter de samenwerking met L'Homo te staan, "maar ik betreur het feit dat ik deze samenwerking niet vooraf heb besproken met mijn werkgever, de EO." Paul de Leeuw, die het eerste exemplaar officieel in ontvangst nam, grapte maandag tegen het aanwezige publiek dat hij benieuwd was of zijn werkgever, omroeporganisatie VARA, hem zou straffen nu hij de eerste L'Homo in ontvangst had genomen.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Amerikaanse haat-poster die 23 mei naar Amsterdam komt. | klik hier

Gay op TV

22:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven