Eerste homo in GTST

10-04-2009 | Ferry Doedens heeft de eer om als eerste acteur in de geschiedenis een openlijk homoseksuele jongen te spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij laat hiermee zijn drie concurrenten achter zich, onder wie ex-Idol Neil Hendriks. De 18-jarige Doedens volgt de opleiding Kunst, Theater & Media in Groningen maar is vooral bekend omdat hij bij de laatste 18 zat van het populaire Idols. Hij werd uitgeschakeld net voor de live televisieshows. De jonge acteur kruipt in GTST in de huid van Lucas Sanders, de zoon van Janine en Stefano.

Het nieuws had eigenlijk nog niet naar buiten mogen komen, maar de moeder van Ferry verklapte het via Hyves. In haar enthousiasme schreef ze een 'krabbel' waardoor duidelijk werd dat hij in de soap ging spelen. "Ik ben heel blij, ze belden me donderdag met het goede nieuws. Ze vertelde me wel dat ik er nog even van moet genieten dat ik anoniem over straat kan".

De eerste opnames met Ferry Doedens in de rol van Lucas Sanders zullen eind mei plaats vinden en pas over enkele maanden zal Janine op televisie verrast worden met de plotselinge terugkomst van haar zoon Lucas. Al gauw zal blijken dat hij een groot geheim met zich meedraagt: hij valt namelijk op jongens.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Amerikaanse haat-poster die 23 mei naar Amsterdam komt. | klik hier

Gay op TV

22:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven