Boerin zoekt boerin

18-04-2009 | Maandag aanstaande start op de Belgische televisiezender VTM een nieuwe serie van het populaire 'Boer Zoekt Vrouw'. Het is de vijfde serie en deze keer doet een opmerkelijke kandidaat mee. Tussen de tien geselecteerde gelukszoekers zit namelijk ook een vrouw. Boerin Conny van der Veken uit Meer is lesbisch en gaat via Boer Zoekt Vrouw opzoek naar een nieuwe levensgezel. De 43-jarige Conny runt een mestkalverenbedrijf en is na een relatie van zeventien jaar sinds anderhalf jaar vrijgezel. "Dat ik me heb ingeschreven voor het programma, heeft met mijn vriendinnen te maken. Zij vonden dat ik wat vaker buiten moest komen," aldus Conny in het Nieuwsblad.

Conny heeft drie kinderen maar is van geen van de drie de biologische moeder. "Via een donor en in-vitrofertilisatie heeft mijn vorige vriendin eerst een tweeling, die nu 16 is, en twee jaar later een dochter gekregen. Sinds onze wegen scheidden, wonen ze een week bij mij en een week bij haar. Uiteraard heb ik mijn deelname met hen besproken en ja, een nieuwe mama zien ze best wel zitten."

Dat ze straks tussen negen mannen op zoek moet naar een vrouw, schrikt Conny niet af. "Ik heb veel mannelijke vrienden en de landbouw is ook een mannenwereld. Ik kan daarin best mijn mannetje staan. Natuurlijk zullen er allicht kerels tussen zitten die me ervan willen overtuigen het toch nog eens met een man te proberen, maar dat ben ik ondertussen gewend. Ik verwacht trouwens ook van mannelijke kijkers reacties te zullen krijgen, al hoop ik natuurlijk op dames."

GaySite.nl berichtte ook:
06-09-2014 | Boerin Zoekt Boerin

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de serie Pose; homo-zijn in New York in de jaren 80 van de vorige eeuw. | klik hier

Gay op TV

20:10 | Thuis

20:30 | Modern Family

20:30 | Chateau Meiland

20:35 | Het Uur Van De Wolf | Erwin Olaf

21:00 | Eastenders

00:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Daniel Howell (youtuber)

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven