Weer ophef over zoenend lhbt-stel

25-02-2019 | De nieuwe H&M-campagne, waarop twee verliefde vrouwen te zien zijn, kan op veel bijval rekenen maar ook nog altijd storen veel internetters zich aan het zoenende vrouwenstel. Op diverse media is een stroom van negatieve reacties te zien. De foto zou kinderen aanzetten tot experimenteren en de campagne is volgens een andere reactie te expliciet en zou niet zonder waarschuwing voor iedereen zichtbaar mogen zijn.

De reacties zijn niet zo fanatiek, agressief en veelvuldig als een jaar geleden toen op reclameposters van pakkenfabrikant SuitSupply twee zoenende mannen te zien waren. Deze posters zorgden toen voor zeer veel ophef, vandalisme en demonstraties. Maar ook dit maal is het opvallend te noemen dat een foto van twee verliefde vrouwen zo veel negatieve reacties teweeg brengt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heart to Heart: The Love-Struck | “Alice came into the room at work and I immediately had to get to know her, to have more of her.” Read the full interview with Alice and Sofia on #HMMagazine Denim jacket: 0533592001 Denim jacket: 0640164001 Jeans: 0720861003

Een bericht gedeeld door H&M (@hm) op

Deel dit artikel:  

Reacties:

Reli | 25-02-2019

Veel negatieve reacties op deze prachtfoto vanwege reli-achtergronden en motieven.

Alsof je als je een reli-reden hebt op een soort van automatische diplomatieke onschendbaarheid kunt rekenen en lekker toch niet vervolgd kunt worden voor je gehaat en opruiiende teksten. Zelfs onder zo een geweldig mooie foto niet. Das allemaal dubbele vrijheden. Van meningsuiting plus de vrijheid van godsdienst bonus-joker.

Dat al die reli's toch eens een vreselijke ziekte krijgen waar ze in stikken. Want de staat gaat er niks aan veranderen, al die reli-bonusregelingen. Je kunt gewoon hele minderjarige seminaries verkrachten. En dan sturen ze minister Deetman. Om discreet over wip-fooien te onderhandelen. Maar vervolging? Dat is nog verre van aan de orde van de dag. Dus ik hoop dat snel de reli malaria uitbreekt. En dat ze er eens in blijven. (De goeien staan toch weer op, dus dat ruimt dan ook weer dubbel lekker op, want dat zullen er niet veel zijn. Misschien eentje.)


Roy Benden | 25-02-2019

En dat terwijl die hypocriete hetero's wel klaarkomen als ze twee vrouwen seks met elkaar zien hebben.


JAN2 | 25-02-2019

Ik hou mijn hart al vast als de SGP met een aangepaste versie komt van de Nashville verklaring voor de jeugd. Gaan ze daarmee het gaybashing weer nieuw leven inblazen? Eerst maar even afwachten wat die aangepaste versie is maar bij voorbaat maak ik al een afspraak, onder voorwaarde, om weer aangifte te gaan doen als mijn veronderstelling klopt.


JAN2 | 25-02-2019

Van wie en uit welke hoek komen die negatieve reacties dan??


@redactie | 25-02-2019

Graag ook de bron (-nen) vermelden waar die negatieve reacties vandaan komen!!!


Reli@JAN2 | 25-02-2019

Je moet even doorklikken naar de instagram post, waar bovenstaand artikel op gebaseerd is. Kotsende moslim commentaren en vloekende gereformeerde commentaren. Allemaal.


Reli | 25-02-2019

Het lijkt wel of de meeste ophef over die foto de vraag van de reli's is, dat als vrouwen "met elkaar beginnen", waar ze dan zelf hun godgezonden fluit nog in kunnen prakken.

Ik heb daar een goeie therapie op bedacht. Eerst die fluit goed platslaan met een hamer. Dan met de perforator gaatjes in kleunen. Dan in een multimap steken, en in de kast zetten.

Zodat je die twee dames maar verder niet lastigvalt.


Joop | 25-02-2019

aangezien ik niet aan instagram doe kan ik slechts een deel van de reacties lezen. Ik lees voornamelijk positieve reacties. Overigens prachtige foto!


@Joop | 25-02-2019

Had je wat verder naar beneden kunnen gaan dan had je kunnen zien dat instagram nog deze week nieuwe kots-icoontjes moet kopen. Want die waren allemaal op.


Outstagram | 26-02-2019

Instagram, het medium voor het klootjesvolk met een IQ lager dan 50.


@Outstagram | 26-02-2019

Klootjesvolk heeft net zoveel stemrecht als jij. Door het klootjesvolk de rug te keren zit nu de halve tweede kamer vol met klootjesvolk-muziek partijen. Zoals PVV, FVD en DENK. Om er maar een paar te noemen. Zelfs GL speelt tegewoordig liever klootjesvolk muziek. Uit volle borst.


@ @Outstagram | 28-02-2019

En hoe komt het dat die "klootjesvolk-muziek partijen" zoals jij ze noemt, in de 2e en straks ook 1e Kamer zitten? Precies, door een groot deel van de andere partijen, de elite-zonder-ballen clubjes zoals PvdA (waaruit denk is ontstaan), GL en D'66 niets hebben gedaan en nog steeds niets doen! De waarheid doet zeer...
@ Oustagram: ik heb geen IQ dan lager is dan 50 en wel Instagram... misschien even nadenken voor je iets brult hier...


Nou ja.... | 28-02-2019

Die oude partijen waren ook wel totale gehaktballen likkers geworden. Melkert. Og Nijpels. Of die Limbo die bij de KLM mocht wegens bewezen verdiensten. Daar niet van.

Maar wijs me nou eens één kamerlid aan met een realistische toekomstvisie voor de komende tien of twintig jaar? Er zijn enkel maar kleffere gehaktballen voor in de plaats gekomen. Met mayonaise waar geen ei meer in verwerkt is. Allemaal zo goedkoop mogelijk ingekochte fastfood.

Waar homo's op zijn best nog wat wisselgeld zijn in "onderhandelingen".

Verder dan "doe es normaal man" komt zelfs de regering niet meer. Je kunt er net zo goed uitzendkrachten voor inzetten. Want niemand staat nog echt ergens voor. Het is de tegenstem pareren en ontwijken. En als je dat lang genoeg volhoudt dan mag je ergens burgemeester worden. Slappe hap. Waar als vanouds de homo's als eerste worden doorgetrokken. Want politiek zijn die meer last dan lust. Expendable.


Voila! | 28-02-2019

Thierry Baudet wil minder Europa en meer onafhankelijke landen. En dus ook dorpen. En dus ook meer SGP en vrijheid voor nashvilleverklaringen. Als je een lijn zet, dan moet je hem ook doortrekken.

Gehaktbal. Zonder geodriehoek.


Reageer

Naam:
Reactie:

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Eurovisie Songfestival. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de verkiezingen voor het Europees parlement, vriendschap en FvD | klik hier

Gay op TV

14:00 | Million Dollar Listing: LA

16:50 | Neighbours

18:15 | SpangaS

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Eastenders

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

GaySite.nl Onderzoek

De Europese Verkiezingen staan voor de deur. Op welke partij ga jij stemmen?

GroenLinks

Denk

Ik ga niet stemmen

SGP

VVD

D66

Christen Unie

PVV

SP

Forum voor Democratie

CDA

50+

PvdA

Partij voor de Dieren

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven