Ricky Martin op de bres voor open relaties

24-02-2018 | Ricky Martin heeft het in een interview met het Amerikaanse magazine Vulture opgenomen voor het hebben van een open relatie. Hij wil graag dat dit binnen de homogemeenschap normaler wordt gevonden en meer bespreekbaar wordt gemaakt.

De 46-jarige zanger schittert momenteel in de serie 'American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace' over de moord op modeontwerper Gianni Versace. Martin speelt Versace's partner Antonio D'Amico die 15 jaar een relatie met Versace heeft gehad. En, zo blijkt uit de serie, die relatie was open. Martin hoopt dat de serie iets van de misverstanden en stereotypes van niet-monogame relaties zal doen verdwijnen.

"Ik wil dat dit soort relaties gewoner worden gevonden," aldus de zanger/acteur. "Het is goed voor de wereld; het is goed voor mij als een homoseksuele man met kinderen. Het is belangrijk dat dit soort 'powerkoppels' aandacht krijgen." In de serie moet Antonio aan de FBI uitleggen wat voor soort relatie hij en Gianni hadden; andere mannen meenemen naar huis, escorts en dergelijke. "Maar de relatie die Gianni en Antonio hadden was er eentje van veiligheid en vertrouwen en zeer stabiel." In de serie, geproduceerd door de openlijke homoseksuele Ryan Murphy, wordt geen oordeel gegevens over de relatie van de twee mannen. "Het zijn gewoon twee zelfverzekerde mannen die ontzettend veel van elkaar houden en die elkaar maximaal vertrouwen," verklaart Martin.

Amerikaans onderzoek uit 2016 liet zien dat 32% van de homoseksuele mannen met een relatie een open relatie hadden. 31% gaf toen aan monogaam te zijn. Ricky Martin zelf trouwde vorig jaar met Jwan Yosef, maar het is onbekend of hun relatie open of monogaam is.

Deel dit artikel:  

Reacties:

HeeftEenPunt | 24-02-2018

Alleen die badjas hangt ervoor!


WillenJ | 24-02-2018

Ricky Martin moet iets minder hoog van de toren blazen, want hij wilde jaren en jaren niet eens weten dat hij Gay was, en kwam veels te laat uit de kast, net als die super muts Gordon.
Beide heren hebben altijd gezegd niet gays te zijn, daarna toen ze uit de kast kamen deden te laat iets voor de gays emancipatie vooral Gordon en Gerard Jolin. (gilnichten)

Ricky is het best voorbeeld voor emancipatie van gays, en wat een mooi stel die twee.


Hello | 24-02-2018

In China we caw him Licky Matin!


Roy020 | 25-02-2018

Volgens mij is open relatie al de standaard toch? Monogamie is volgens mij vrij uniek in de gay scene.


Mind+Body | 25-02-2018

Geen wonder dat ie dat in Vulture (=a$$gier) zegt! Je hebt lui, die er op los neuken buiten de relatie, maar beweren monogaam te zijn omdat ze geestelijk niet vreemd gaan. Is maar 'n fuck buddy,that's all. Je lul achterna lopen, maar de geest blijft de partner trouw.


@Roy020 | 27-02-2018

Heel oud sex onderzoek uit de jaren 70 (!!!!): Ongeveer 70% van de mannen en vrouwen is ooit wel eens, of vaker vreemd gegaan. Homo, hetero maakt niet uit. Bij heteros wel groter thema, onbevlekte maagden en zo, of bastaardkindjes (ander onderzoek: 10% van de kinderen is niet van de vader waarvan men denkt dat het de vader is), en oude sexe verschillen, zoals dat de vrouw onderdanig moet zijn aan de man. Maar het gebeurt en gaat gelijk op, zelfs in de beste families. Andersom zijn er meer monogame homo's dan jij denkt. Omdat het samen zijn belangrijker is dan de nieuwsgierigheid naar de inhoud van een andere onderbroek.


Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de verkiezingen voor het Europees parlement, vriendschap en FvD | klik hier

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Eurovisie Songfestival. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Gay op TV

22:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven