update | TNN en COC klaar met Voetbal Inside

03-02-2018 | Transgender Netwerk Nederland (TNN) en COC zijn klaar met de trieste trans- en homofobie in het programma Voetbal Inside. Volgens de organisaties is het nu echt tijd dat sponsoren Heineken, Gillette en Toto de stekker uit het programma trekken. TNN en COC reageren op de uitzending van Voetbal Inside van vrijdag 2 februari. Daarin maakten René van der Gijp en Johan Derksen de Vlaamse tv-verslaggever Bo van Spilbeeck belachelijk. Van Spilbeeck maakte deze week bekend dat ze verder door het leven gaat als vrouw. Bij wijze van grap zette René van der Gijp een blonde pruik op en kondigde aan verder te willen leven als Renate (foto/video).

TNN en COC noemen de reactie van Derksen en Van der Gijp 'treurig': "Iemand worstelt een leven lang met haar identiteit, heeft de moed om daar publiekelijk voor uit te komen en het enige wat de heren van VI kunnen verzinnen is om zo iemand belachelijk te maken. Blijkbaar zijn ze met hun ideeën over transgenderpersonen en homo's diep in de vorige eeuw blijven hangen, en na het zoveelste incident krijg je de indruk dat dat ook niet meer gaat veranderen," reageren TNN-voorzitter Brand Berghouwer en COC-voorzitter Tanja Ineke. "Nu is de vraag aan sponsors Heineken, Gillette en Toto en aan RTL of ze zich echt nog langer willen associëren met programmamakers die hun kijkcijfers proberen op te krikken met trans- en homofobie. Wat ons betreft gaat de stekker er uit."

Volgens TNN en COC maakten de heren van Voetbal Inside de afgelopen jaren regelmatig smakeloze opmerkingen over het onderwerp. Zo kwam Van der Gijp in 2013 onder vuur te liggen toen hij riep dat homo's niet thuishoren op het voetbalveld, maar in de kapperszaak. Na een uitspraak over homo's van Van der Gijp in december, spraken sponsors Heineken, Gillette en Toto hun ongenoegen uit. Heineken vroeg zich af of het programma nog past bij 'de waarden van ons merk' en gaf aan in gesprek te willen met RTL. Over dat de uitkomst van dat gesprek is nog niets bekend.

Update 04-02 | Zender RTL gaat de drie presentatoren van het programma Voetbal Inside aanspreken op de 'grap' die de drie vrijdag maakten. "De mannen krijgen van RTL alle ruimte om hun kijk op voetbal en de samenleving te geven," stelt een woordvoerder. "Dat betekent echter niet dat je van alles een grap moet maken. We zullen de uitzending van afgelopen vrijdag meenemen in de eerstvolgende bespreking."

De PvdA schaart zich achter de oproep van het COC en TNN, zo laat de partij op Facebook weten. Emancipatieminister Ingrid van Engelshoven moet laten weten of er wel genoeg wordt gedaan aan de bestrijding van homo- en transfobie in Nederland. Ook GroenLinks laat weten zich aan te sluiten bij de kritiek het COC.

GaySite.nl berichtte ook:
29-11-2018 | Veronica Inside en Johan Derksen in opspraak
06-02-2018 | Voetbal Inside reageert op commotie

Deel dit artikel:  

Reacties:

Vraag | 03-02-2018

Ik heb wat ervaring met RTL regisseurs. Die twee in het publiek, die daar achter zitten, op die foto hierboven. Zijn die daar bewust neergezet? Voor het shot?


tyrion | 03-02-2018

een erg zielig programma om zo iemand op tv naar beneden te halen. ze moeten zich schamen. het word tijd dat ze zelfs in zeik worden genomen


@tyrion | 03-02-2018

Volgens een enquete van het AD vond 77% van hun lezers het een geslaagde grap. Als ze in Den Haag eens zouden lezen dat meer en meer homo's emigreren, en daar beter bier dan Heineken drinken, en je je daar veel goedkoper kunt scheren dan met die dure troep van Gilette, dan zou de grap inderdaad geslaagd zijn. Er zijn immers leukere plekken op de planeet waar je je homogeld kunt opmaken.


@ Vraag | 03-02-2018

Natuurlijk is de directie (achterban) weer oud volk, geld geld en nog eens geld, het zelfde ras wat onze herdenking kransen op De Dam kapot trok.
Gelukkig weten ze in Oostenrijk inmiddels dat soort aan te pakken, want hier in Nederland hebben ze een te grote mond en stinken ze naar geld en nog eens geld.
Expres een programma om allochtonen op te jutten gays en transgenders aan te vallen, maar inmiddels zijn ze zelf het target, want hun restaurants worden al aangevallen als je begrijpt wat ik hiermee bedoel.

RTL ZUM KOTZEN


Zeikstraal | 03-02-2018

Heineken en Gilette tot op 't bot afkraken om hun producten: is gelijk VI v/d buis. Mss tijd voor Heineken's grote concurrent, Inbev uit Leuven, 's werelds grootste bierbrouwer, om Bo van Spilbeeck te sponsoren en eigentijdse waarden uit te stralen ipv dat heerlijk helder Heineken of die klote scheermesjes. VI komt niet verder dan Hollandse onderbroekenlol (tangaslips van CR7).


Huib | 03-02-2018

Ik ben homo, maar deel de verontwaardiging van het COC niet. Het idee dat iedereen alles normaal en zelfs verschrikkelijk leuk dient te vinden komt geforceerd over. Van Spilbeeck straalde bij DWDD, we zagen zijn collega’s wild enthousiast, zijn vrouw en kinderen vragen zich af waarom hij zich niet eerder heeft laten behandelen en van Nieuwkerk, de tafeldame en het publiek raakte in ontroerde extase. Mag iemand dit nog raar vinden? Is een geslachtsverandering een groot feest? Mogen ouders verdrietig zijn als hun kind homo blijkt zijn of zich in het verkeerde lichaam bevindt? Acceptatie, ondersteuning en respect voor transgenders is iets waar we naar streven. Maar dat gaan we niet bereiken door alle gevoelens van ongemak te veroordelen. We willen geen gedachtepolitie die sponsors onder druk zet.


Wim@Huib | 03-02-2018

Nee jij bent van het soort nichten dat zelfs bij het afschieten van je soortgenoten in Orlando niets doet en zelf geen flikker voor emancipatie, kwam ook je nest niet uit tijdens de protesten avond na het afschieten van 50 gays in Orlando.

Dus lul niet zo dom dat je het normaal vind dat trangensders door die RTL troep gediscrimineerd worden, door dat idiote gedoe lagen de allochtonen kijkers in de studio dubbel van het lachen en dat geeft ze een vrijbrief om jouw volgende week vrij te gaan rammen. Lul je dan nog zo dom.

Lol maken over dit soort personen , dus ook jouw soort gays geeft mensen een vrijbrief.

Acceptatie is wel iets anders dan iemand door de stront trekken,
Shame on you.


@Zeikstraal | 03-02-2018

Gillette zijn ook kut scheermesjes, gauw bot en drie dubbel in prijs verhoogd door dat soort wat geld in zijn hoofd heeft in over lijken gaat.


Gilette | 03-02-2018

Zou wel klote zijn als die homo's weg gaan. Want, zoals met alle trends, zijn al die domme voetbal hetero's ook massaal hun ballen en mutsen gaan scheren. Dus dan worden die mesjes sneller bot. Maar als het groter publiek weer met zo een baard tussen de benen gaan lopen, dan moet helaas de prijs omhoog. Van alle mesjes. Anders kunnen wij ook niet meer naar het Amstel Hotel met de ondernemingsraad.
Beter dat RTL die van der Geep op wachtgeld zet. Want die RTL moet inmiddels meer in kas hebben dan de Tweede Kamer. Met wat die sponsoring tot nu toe niet gekost heeft.


Erica Terpstra | 03-02-2018

Sport verbroedert!


Pauze! | 03-02-2018

Effe pauze. Want er liggen hier drie politiemannen op mijn bek te beuken, en die blijven maar roepen dat ik moet meewerken. Ik weet niet of ik de eerste hulp nog haal. Noch of die dan allemaal op cursus zijn of in overleg, als ik daar aankom.

Hoezo, is komt geen pauze? Au! Au! Au!


Duval | 03-02-2018

Kom op zeg een geintje moet kunnen. De gevoeligheid gaat wel weer erg ver. mijn kind is ook tg, maar gelukkig kan die nog hard meelachen met dit soort grapjes. Moet de wereld gewatteerd worden?


@@ | 03-02-2018

@Joop & @Duval
U kunt rustig gaan slapen. Want beter gaat het toch voorlopig niet worden.


jelte | 04-02-2018

Geen zin om nog veel woorden aan deze smerige ouwe idioot te besteden, jammer dat zoiets nog ruimte krijgt in media.


Karel | 04-02-2018

Die hersenloze Van er Gijp is al jaren homofoob. Te dom om te poepen die griezel.


Roy020 | 04-02-2018

Ik vind het een prima grap. Moet kunnen!


DoeiHeineken | 04-02-2018

Er stond nog wat open, op een bedrijfje. Waar de boeken al van dicht zijn. Dus niks verplicht meer, maar ik dacht toch, weet je, misschien heb ik ze later nog eens nodig als ik toch weer ook horeca wil doen. Maak maar over als het er ligt. En het ligt er ook. Je kan nu de dagteller aanzetten voordat voetbal hooligans massaal gaan meelachen , en ook dronken tikken gaan uitdelen. Dus ik heb dat girootje maar doorgescheurd. Denk ook niet dat ik die firma nog nodig zal hebben. Trekt verkeerd volk aan, dat merk.


Hulde Huib!!! | 04-02-2018

Je hebt het geweldig onder woorden gebracht! ik had het niet beter kunnen zeggen.


Zum Kotzen | 04-02-2018

hahahahahaha niet dus Huib.


Cees | 04-02-2018

Ik sluit me volledig aan bij de oproep van TNT, het COC, Groenlinks en de PVDA. Sponsoren moeten zich echt een keer achter de oren gaan krabben. Het programma van de buis halen is misschien niet eens zo slim, beter is om het helemaal dood te laten bloeden.


RTL zooi | 04-02-2018

Bron AD vanavond
Derksen slaapt geen seconde minder om VI-ophef: Niemand snoert ons de mond

Voetbal Inside-gezicht Johan Derksen is totaal niet bang voor een advertentieboycot of een standje van RTL na de beruchte transgendergrap van René van der Gijp. Het was volgens de markante analist simpelweg satire 'zonder kwade bedoelingen' en alle ophef vindt hij enorm kleinzerig. ,,Niemand snoert ons ooit de mond.''
Leon van Wijk 04-02-18, 18:16


Wetenschap | 04-02-2018

@Heineken
@Gilette
@Toto
Wetenschappelijk bewezen. Als de consument eenmaal een slechte ervaring aan een merk koppelt, zul je dezelfde klant tussen de 14 en 16 keer in verwachting moeten overtreffen voordat die nare associatie echt vergeten en vergeven is. Wat dat betreft is marketing en zo echt keihard. Eén klungelig foutje is genoeg.

En dat is dus niet mijn mening, het is gewoon hoe marketing werkt. Kost veel geld, één stommiteit, en het was allemaal voor niks, plus nadenken over 14 tot 16 verrassingen. Met een van der Gijp die zich vast van dergelijke schade ook "geen reet" aantrekt.

Ik zou wel weten wat ik met die reet zou doen. Gelukkig staat ie niet op mijn loonlijst. Dat het kon gebeuren kan ook enkel met instemming van de regie van RTL geweest zijn. Jammer dat er geen ministers met kloten meer zijnn die die uitzendvergunning een weekje op durven te schorten.


Hiero | 04-02-2018

Die muffe stofkap waar het ontbijt van vorige week nog in hangt roept ook al in het AD: "niemand snoert ons de mond". Die Derksen.
Wat mijn ouwe firma nog aan Heineken moest, daar kun je een leuke cruise mee maken, met een gezellige ploeg naar de Bahamas. Dat..... kunnen ze nu mooi in hùn reet steken. Ik geef er ook geen reet meer om.

Er was nog eens een mof die ook riep dat niemand ze de mond meer ging snoeren. Ook niet goed afgelopen.


OM? | 04-02-2018

Is dit niet opruiing van voetbal hooligans?


Bij mij | 04-02-2018

Registreert het toch het zelfde als bananen gooien op het veld en oe-oe-oe roepen bij "spelers met wat meer pigment", of Ajax allemaal Joden noemen. Ook grappig bedoeld. Als echte kerels onder elkaar. Vooral met die kijkcijfers, ik zeg: opruiing. Een oproep om de openbare veiligheid verder af te breken. Wat de cijfers van mishandelde homo's en vermoorde transgenders liegen er niet om.


Vooral | 04-02-2018

Dat ze er daar blijkbaar geen seconde minder om slapen is al reden genoeg om die eens een nachtje te verhoren. Want blijkbaar hebben ze geen enkel besef van hun invloed.


Enneh | 04-02-2018

Wat ze morgen in de uitzending gaan zeggen gaat allemaal van de autocue komen. Opgelezen tekst. Zo werkt RTL namelijk. Na populisme in het parlement, nu geregisseerd populisme op TV. Let maar op. En stink er niet in. Ze "maken er een verhaaltje van" bij RTL. Zo doen ze dat.


Troost | 04-02-2018

77% vond de grap wel geslaagd. Hopelijk gaan die 33% meer Heineken drinken, Gilette mesjes kopen en Toto formulieren invullen. Dus dood als die laatste transsexueel zijn jullie nog niet. Of dat je een steen op je kop krijgt als je uit de metro komt. Valt nog mee.


Vraag | 04-02-2018

Zijn er al flesjes Heineken die je ook kunt openen met een baksteen of een betonschaar? Daar is markt voor.


@Heineken | 04-02-2018

Er zijn slimmere homos dan Sjoerd Kooistra hè?


Gertjan @ al die | 04-02-2018

Het was gewoon hartstikke grappig. En het is ook wat , grappen over homo's e.d. nou nou.... wat een gezever van de beroepsnichten alhier.... Lach toch es om je eigen, wordt het allemaal een stuk lichter/leuker van. Ja, soms is het platvloers... nou so what? Als ik het niet wil zien kijk ik ergens anders naar, zenders zat. Zo moeilijk werkt een afstandsbediening over het algemeen ook niet. Nou... collega-homosueeltjes... kom maar op met die gifbekers.


Peter | 04-02-2018

Stel, je bent 16. Twijfelend over van alles en nog wat. Maar vooral over je seksualiteit. Ben ik misschien?.... En dan zie je op tv dit figuur. Die volgens sommigen heel grappig is. Want dat moet kunnen in Nederland. Grappen maken satire. Waat weet jij daar nou van als 16 jarige, die grappen, die satire. Je weet alleen dat er iemand op de tv is, in een programma die heel veel bekeken wordt die jou zegt.... je bent lachwekkend. Fijn heh?


@Peter | 04-02-2018

77% zijn wel heel veel sommigen.


@Peter | 04-02-2018

In Rusland moet 80% niks hebben van homo's. Dat ligt er niet ver naast. Inmiddels. Iemand nog een bakkie rooibosthee?


JAN@GertJan. | 05-02-2018

Als jij het volgende slachtoffer van een betonschaar word schakel ik gelijk over naar die leuk zender RTL 7 en maak een fles bubbels open. Jouw soort sliep in 1940 met de nazi officieren terwijl er gays vergast werden. Stomme nicht.


@TV | 05-02-2018

De zenders klagen in Europa dat ze minder spotjes verkopen vanwege internet. Daarom zoeken ze de grenzen op. Geregisseerd klieren. Kansloos. En later onbemiddelbaar. Net als het personeel van bankfilialen dat gesloten is. Hoeveel Barbies moeten er nog van de brug springen of Gordons gefilmd die toch maar niet gaan trouwen? Alles in scene gezet? Kijk morgen maar. Kim Jung Oen kan er nog wat van leren. Beloofd.


Ze | 05-02-2018

Ze zijn al eerlijk geweest. "Het interesseert me geen reet." Of "Ik slaap er geen minuut minder van." Dat is inderdaad vrijheid van meningsuiting. Wat ze er nog aan toe kunnen voegen is eigen reet redden. Als dat enkel nog op camera durft te verschijnen zegt dat eigenlijk al alles. Ik wil hoeren niet beledigen. Maar in die richting denk ik wel. Vieze hoeren dan.


Cees | 05-02-2018

Heb ik de behoefte om op deze twee figuren te reageren?....... Nee!


Pride | 05-02-2018

Het moet geen Amerika worden hier. Dat preitse politiek-correcte verdeelt alleen maar.
We hebben hier te maken met professioneel voetbal. Het meest conservatieve deel van de sportwereld. Kijk maar:
- gekleurde spelers worden Uitgescholden;
- een (hetero) getish wordt keihard afgestraft (Ado keeper);
- wat er over Joden wordt gezegd past wel bij Nazi-Duitsland;
- men sloopt alles wat los en vast zit bij een overwinning;
- bij een EK/WK is het hele land tijdelijk in een debiele staat;
- wat er bij de voetbalbonden gebeurt kan niet eens in een schurkenstaat, zo absurd;
- etc. etc.
Het ergste is dat bovenstaande gewoon wordt geaccepteerd. Dat er nog heel veel belastinggeld gaat naar de clubs, stadions, politie inzet, uitzendrechten.
Dat VI op hun manier de moderne wereld aan het verwerken zijn vind ik niks bijzonders vergeleken met bovenstaande en trouwens nog grappig ook. De heten kan ook geen gebrek aan zelfspot worden verweten. In feite is dit zelfspot: kijk eens hoe ouderwets de voetbalwereld nog steeds is, en dat op een grappige manier (sorry maar ik moet er om lachen). Verspil je energie niet hieraan maar gebruik het om tegen de publieke omroep te stemmen die pulp en herhalingen over de 3 netten uitstrooit omdat er na het voetbal en het salaris van van Nieuwkerk geen geld meer over is voor een leuk programma behalve de Luizenmoeder. Dat laatste bevestigt de regel: vroeger was er elke dag wel een programma als de Luizenmoeder.
Niet weg met Heiniken maar weg met Studio Sport!


Pim | 05-02-2018

Beste @Pride hierboven: wat een goede reactie. Ik ben het volledig mete je eens!


Haha | 05-02-2018

"Onze kijkers zijn niet volslagen idioot". Jouw kijkers? Wie zuipt er gratis Heineken, jij of "jouw" kijkers?


Peter | 06-02-2018

Van der Gijp heeft een jonge zoon. Je zou bijna wensen (uiteraard niet voor het joch) dat die homo of transgender blijkt te zijn. Eens kijken of zoonlief de grappen van vaders ook kan waarderen. Ik heb v.d. Gijp zijn reactie gezien. Voor mij? bottom line? Hij is een domme lul. En jawel, ik hou zeker van humor. Ook homo-grappen. Maar niet die van hem.


Stofkap | 06-02-2018

Van der Gijp is inderdaad een domme grijze stofkap die niet nadenkt over de gevolgen van zijn uitspraken tijdens VI. Denkt alleen aan de kijkcijfers, de rest interesseer hem geen bal. Een lompe zak die rijp is voor zijn pensioen. Vooropgezet door RTL of niet, de kijkcijfers van dit conservatieve programma zullen er niet onder lijden. In tegendeel.
Aan de andere kant moet de homowereld nog leren wat daadwerkelijk schadelijk is voor meer begrip en acceptatie, en wat als 'gezonde' zelfspot kan worden weggezet. Wij homo's zijn gauw op onze tenen getrapt en schreeuwen meteen moord en brand zodra er ook maar iets negatiefs de ether in wordt geslingerd. Leer relativeren. Bezie het voorval in een andere context. Bekijk het vanuit een ander perspectief. En geef pas dan je oordeel.
De uitspraak van van der Gijp was lomp, vooropgezet en kijkcijfergeil. Inmiddels is bekend dat RTL zelf geen verdere stappen onderneemt, en ook de sponsoren van VI zich niet terugtrekken. De (gekwetste-) homowereld denkt er zijne van. Amen!


Holmaatje | 06-02-2018

Homofoben veranderen vaak als eigen kind homo/lesbisch blijkt te zijn (of ze schoppen het de keien op). Voetbal is in NL (en de rest) de norm. Daar speculeert VI op. Hoogste tijd dat 'n voetbalicoon uit de kast komt. Kan Van Der Gijp met 'n dildo op de buis en grappen en grollen wie 'm mag nemen. "Hapt zo heerlijk weg".


Wim | 06-02-2018

Ach Ja het oude volk is alleen maar bezig met hun zakken te vullen, vandaar dat Oostenrijk en Hongarije al helemaal rechts geworden zijn in de regering.
Dat soort heeft nooit genoeg, geld geld geld en nog eens geld, we zullen zien waar dat naar toe gaat, één ding is zeker ze zullen hun straf krijgen.


Roy020 | 06-02-2018

Ik vond de uitzending weer goed gisteren. Capeau heren, ik heb genoten.
Het begint allemaal wel erg hypocriet te worden in de gayscene. De belangenclub COC die eigenlijk geen belangenclub meer is (tijd om op te heffen!). En wantoestanden in de randstedelijke gayscene: Vreemdgaan en manipulatie zijn de standaard. Syrische vluchtelingen worden geïmporteerd om als sexslaaf te dienen en aan de drugs gezet (en dan vervolgens bij Deugradio 1 de 'goedmens' uithangen -echt om te kotsen). En jeugdprositutie is schering en inslag. Nee, voordat we ons druk maken over de heren van VI eerst onszelf maar eens recht in de spiegel aankijken.


Roy020 | 06-02-2018

Dat ik mezelf niet populair maak door de waarheid op te schrijven daar heb ik echt schijt aan.


De telegraaf | 06-02-2018

Schokkende ontdekking in flat homohatende nazi

1 uur geleden in BUITENLAND

De Britse politie heeft een neonazi opgepakt die op het punt stond een aanslag te plegen op een homokroeg. In het appartement van deze Ethan Stables deden agenten vervolgens een schokkende ontdekking.


@Roy | 06-02-2018

Onder de Syrische vluchtelingen beste Roy zitten duizenden IS aanhangers die maanden geleden nog stonden te juichen al er homo van de flats werden gegooid. 58 procent van deze gasten hebben met jou dezelfde plannen als deze kerel ui Engeland.


Truus | 06-02-2018

Kan iemand mij uitleggen WAAROM de ‘grap’ gemaakt moest worden? Ik vind hem A: niet leuk , maar dat is een mening enfin...en B: onnodig kwetsend. In mijn ogen is het alleen maar bedoeld om een dappere vrouw te bespotten. Bo straalde in dwdd van geluk dat ze toch de stap had genomen. Alles was positief aan dit interview, waarom dan zo’n afbreuk doen aan dit geluk?


@Truus | 06-02-2018

Omdat 77% van het land uit kinderachtige laffe Heinekendrinkers bestaat? Misschien?


Ruud | 06-02-2018

En door deze programma's word de haat allleen maar meer gezaaid. Zie De telegraaf met stuk.

Schokkende ontdekking in flat homohatende nazi

1 uur geleden in BUITENLAND

De Britse politie heeft een neonazi opgepakt die op het punt stond een aanslag te plegen op een homokroeg. In het appartement van deze Ethan Stables deden agenten vervolgens een schokkende ontdekking.


@Pride | 06-02-2018

Bijna 80% lacht je uit met je pride. Gesponsord met wat jij uitgeeft in de Reguliersdwarsstraat. Want al die kroegen zijn weer van? Juistem. Het is net als het oude volk dat desalniettemin 7,50 moest betalen voor een treinreisje naar het oosten van ons land. Je wordt uitgelachen op eigen kosten. Heerlijk en helder. Wij slaan even over. Want het interesseert mij ook geen reet. Het zal me een zorg zijn. Er zijn meer biermerken ook. Lekkerder en goedkoper.


Roy020 | 06-02-2018

Ik snap al die verwijzingen naar WOII niet zo. En ja, die Gay Pride is hypocriet maar dan doen homo's zelf hysterisch aan mee. Ik kom al jaren niet meer bij die nichtenbende en dat bevalt me prima.


@Roy020 | 06-02-2018

Ja, dat je dat niet snapt komt omdat we even officieel vergeten waren met herdenken.


Truus | 07-02-2018

Steeds heeft men het over de 77% die het een leuke grap vinden, 77% waarvan? 77% vd 100 stemmers op de AD site zijn dus maar 77 van de 16 miljoen NLers


@Truus | 07-02-2018

Zoiets heet een steekproef. Of deze significant is kan een wiskundige je uitleggen. Indien minder significant, dan zou het percentage ook hoger kunnen uitvallen. Hangt onder andere van de variantie (statistiche term) af. Daarnaast zijn er geen 16 miljoen NLers. Er wonen er ongeveer 17.084.719 (census 2017) in het land en nog een kleine 10 miljoen (liever?) erbuiten. Verder nog vragen, Truut?


Roy | 07-02-2018

Je kan mensen niet opdringen iets te accepteren. Beetje zelfspot ontbreekt gewoon bij een hele grote groep mensen tegenwoordig.


@@truus | 07-02-2018

Gaaaaap


@@@truus | 07-02-2018

Ik zou zeggen, geniet van je voetbal, kijk veel RTL, drink lekker Heineken, stem PVV, en blijven geloven dat soap series echt zijn.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

Gay op TV

15:40 | Will & Grace

16:50 | Neighbours

19:00 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Modern Family

20:30 | Chateau Meiland

21:00 | Eastenders

00:00 | MVS

Op vakantie met Grindr

Niet alle landen in de wereld zijn zo open en vrij als Nederland. Lees hier 3 handige tips voor veilig Grindr-gebruik in binnen- en buitenland.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Dotan (zanger)

| Diplo (DJ)

| Julianne Hough (actrice)

| Juan Pablo Di Pace (acteur)

| Lil Nas X (rapper)

| Willow Smith (dochter van)

Volg GaySite.nl ook via

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven