Lesbische heks in nieuwe 'Charmed'

14-02-2018 | De Amerikaanse tv-zender The CW heeft laten weten dat er een nieuwe versie van de serie 'Charmed' in ontwikkeling is. De originele serie was te zien tussen 1998 en 2006 en vertelde het verhaal van drie zussen met magische krachten in San Fransisco.

De nieuwe serie speelt zich af in de huidige tijd en wordt omschreven als "stoer, grappig en feministisch". Deze nieuwe versie zal zich afspelen in een kleine universiteitsstad en een van de drie nieuwe heksen zal lesbisch zijn. Daarnaast worden de drie dames hoogstwaarschijnlijk gespeeld door vrouwen met alledrie een andere culturele achtergrond. Net als in de originele versie zullen de namen van de heksen weer een alliteratie zijn. Dit keer geen Piper, Phoebe en Prue (en later in de originele  serie nog een Page) maar Macy, Mel en Madison.

Macy is de nerd met telekinetische krachten. Zij heeft een vriend met de naam Galvin. Mel is de eigenwijze en lesbische feminist. Zij heeft een relatie met detective Soo Jin en kan de tijd stil zetten. Madison is de jongste van het stel en atletisch. Zij is niet blij als ze er achter komt dat ze een heks is met de kracht om de gedachten van mensen te lezen. De eerste proefaflevering is inmiddels gemaakt maar of er een heel seizoen gaat komen is nog niet bekend. The CW is een Amerikaanse zender die zich richt op jongeren. Momenteel heeft de zender succes met de nieuwe versie van de jaren tachtig klassieker Dynasty, bij ons te zien via Netflix.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Leuk | 18-02-2018

Maar na Annemarie Grewel heb ik geen lesbische kwaliteitsheksen meer gezien. Hollywood heeft dat sowieso niet in huis.


KuraiAnck | 18-02-2018

Ik vond het een ontzettend leuke serie. Ik ben heel benieuwd naar de remake.


Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de verkiezingen voor het Europees parlement, vriendschap en FvD | klik hier

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Eurovisie Songfestival. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Gay op TV

22:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven