Tweede seizoen voor Will & Grace

04-08-2017 | Donderdag 28 september begint in Amerika, na een afwezigheid van 11 jaar, het achtste seizoen van de populaire komedie Will & Grace. En de verwachtingen zijn groot. Zo groot zelfs dat zender NBC nu al heeft besloten een tweede (of negende) seizoen te bestellen van de serie. Eerder werd al bekend dat de afgesproken 12 afleveringen voor seizoen acht werden uitgebreid tot 16. En men heeft dus zoveel vertrouwen in het succes van de serie dat, zelfs voor de eerste nieuwe uitzending, is besloten tot nog een extra seizoen.

Debra Messing, die Grace speelt, laat in een interview weten dat in de serie ook stil zal worden gestaan bij de dood van Debbie Reynolds. De vorig jaar overleden actrice speelde in de originele serie de rol van Grace' moeder Bobbi.

Will & Grace was van 1998 tot 2006 te zien op NBC en heeft veel betekend voor de acceptatie van homoseksualiteit in de VS. De acteurs kwamen vorig jaar eenmalig bij elkaar voor een tien minuten durende 'aflevering' waarin ze kijkers opriepen te gaan stemmen tijdens de Amerikaanse verkiezingen. En dat eenmalig samenzijn heeft dus geleid tot een nieuwe reeks afleveringen. Of de nieuwe serie ook op een Nederlandse zender te zien zal zijn is nog niet bekend.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de verkiezingen voor het Europees parlement, vriendschap en FvD | klik hier

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Eurovisie Songfestival. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Gay op TV

22:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven