Manifestatie: 'Hand in hand voor diversiteit'

07-04-2017 | Zaterdag 8 april 2017 zal in Arnhem de manifestatie 'Hand in hand voor diversiteit' plaatsvinden. De aanleiding voor de manifestatie is het geweld tegen een homostel uit Arnhem afgelopen zaterdag.

Er is veel belangstelling van zowel nationale als internationale pers en over de hele wereld maken mensen foto's waarbij ze hand in hand staan. De organisatie van de manifestatie 'Hand in hand voor diversiteit' is verbijsterd door de grote belangstelling. Ook de massale steun van o.a. Arnhemse ondernemers en de gemeente geeft de nodige steun om deze manifestatie tot een groot succes te maken. "Wij zijn trots dat de gemeente Arnhem en de ondernemers in de binnenstad overal de regenboogvlag ophangen ter ondersteuning," aldus organisator Arold Dingemans.

De organisatie heeft besloten een positieve manifestatie te organiseren waarbij de boodschap centraal staat. Zo zal Arold Dingemans spreken namens de organisatie, komt waarnemend burgemeester Boele Staal namens de gemeente Arnhem spreken, komt Louis de Mast als moslim een persoonlijke brief voorlezen, COC Nederland en jongerenorganisatie Dito! komen iets vertellen over de positie van de LHBT gemeenschap en bekende Nederlanders Barry Paf, Barbara Barend, Frits Huffnagel en Marc Puttman geven hun mening over de gehele situatie in Nederland. Naast gastsprekers zal er een muzikale omlijsting komen van o.a. Donker Blond en homokoor Herenakkoord. De presentatie zal in handen zijn van Draqqueen Dusty.

Deel dit artikel:  

Reacties:

mark100 | 07-04-2017

doe me denken aan al die stille tochten tegen geweld die sinds jaren 90 zijn georganiseerd.

heeft het geholpen.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Nashville-verklaring en de extremisten die hem ondertekenden. | klik hier

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

| Jake Borelli (acteur)

Volg GaySite.nl ook via

GaySite.nl Onderzoek

Slik jij PrEP?

Nee

Wat is dat?

Ja

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven