| Gay Nieuws

Zwitser is Mr. Gay International

08-07-09 | Afgelopen weekend heeft de Zwitserse Ricco Müller in de Filipijnen de fel begeerde titel Mister Gay International 2009 in de wacht gesleept. De verkiezing vond plaats in Manila en er deden in totaal 25 landen mee. Opvallend was het lage aantal deelnemers uit Europa. Slechts zes Europese landen waren in competitie. Nederland had geen afvaardiging gestuurd.

De 24-jarige Ricco Müller, woonachtig in Zürich, kon zijn geluk niet op toen hij hoorde dat hij zich het komende jaar de mooist homoseksuele man van de wereld mag noemen. "Mijn hele lichaam trilde van geluk," aldus Müller die zijn vrije tijd het liefst in de sportschool doorbrengt. Maar ook museumbezoek, meditatie en reizen zijn geliefde hobby's van 's werelds mooiste homo. Het komende jaar wil Mister Gay International 2009 vooral een voorbeeld zijn voor dove homo's. Müller is zelf sinds zijn geboorte doof en wil laten zien dat zijn handicap geen belemmering hoeft te zijn om zowel zakelijk als privé alles uit het leven te halen wat er in zit.

Op de tweede plaats in de Filipijnen eindigden Mr. Gay Australia, Samuel Kojo Adu en het brons ging naar Mr. Gay USA, Michael Austin Jarvis. Van 18 tot 23 augustus zal Mister Gay International 2009 aanwezig zijn in Oslo waar de verkiezing Mister Gay Europe zal plaats vinden. Of Nederland daar wel vertegenwoordigd zal zijn is niet bekend.

 

| Reacties op dit artikel

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour