| GayFun

Regelmatig plaatst GaySite.nl onder de noemer GayFun een artikel dat de toets 'nieuws' niet heeft doorstaan. De redactie wilde je onderstaand
'nieuws-met-een-knipoog' echter niet onthouden.
 

Zwembroek geeft meer bloot

Het karakter en de lichaamsbouw blijken bij mannen bewust of onbewust belangrijke factoren bij het uitkiezen van hun zwembroek. Alhoewel soms gedacht wordt dat mannen gewoon maar een passend stuk badkleding aantrekken voor het strand, is volgens een onderzoek van Amerikaanse psychologen het tegendeel waar.

Amerikaanse psychologen ontdekten dat niet alleen het model maar ook de kleur van een zwembroek aangeeft wat voor een soort man erachter schuil gaat. Zo blijkt dat vaders of trouwe partners meestal een grote wijde zwemshort dragen. Volgens de onderzoekers geldt hier: hoe meer stof hoe groter de familie. De sportieve short duidt op onzekerheid. De strakke tanga-zwembroek echter betekent dat de man erin zich erg bewust is van zijn lichaam en er alles aan doet om in vorm te blijven.

Ook de kleur van de zwemkledingstoffen verraadt een en ander over de man die het draagt. Zo hebben sportieve mannen die vooral graag in zee zwemmen, vaak een blauwe broek aan. De dragers van rode broeken flaneren graag op het strand of langs het zwembad om zo een date te kunnen 'scoren'. Achter de gele broek gaat een man schuil die erg graag een bruin tintje opdoet en op het strand dus languit in de zon ligt te bakken.

| Actueel Nieuwsoverzicht
| Fun Nieuwsoverzicht

| Reacties op dit GayFun artikel

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour