geweld | T-girl verkracht in Utrechtse taxi

28-02-2020 | In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 februari 2020 is een 26-jarige t-girl ingestapt in een taxi bij de Neude in Utrecht, ter hoogte van het Jansveld. In de taxi werden haar handen achter de rug gebonden en werd zij geslagen tegen haar hoofd. Toen de t-girl tegenstribbelde heeft de taxichauffeur een mes op haar keel gezet en een klein sneetje in haar hals gemaakt. Vanaf dat moment liet zij in doodsangst alles met haar gebeuren.

Zij werd oraal en anaal meerdere malen verkracht. Er was geen sprake van glijmiddel of condoom. Vervolgens werd zij naar een parkje nabij de Neude gereden. Aldaar werd zij oraal verkracht door circa zes andere mannen, vermoedelijk allen taxichauffeur. Het seksuele misbruik heeft vele uren geduurd, alles in het centrum van Utrecht. De t-girl werd voor oud vuil achtergelaten, verbaasd dat zij het had overleefd.

Het slachtoffer zit onder de blauwe plekken, heeft wonden aan hoofd, lippen, anus en een beschadigde tepel. Diep vanbinnen, in haar strottenhoofd en haar anus, zijn beschadigingen aangericht. Tien dagen later zijn de vingerafdrukken van de verkrachters nog altijd zichtbaar als blauwe plekken aan de binnenkant van haar dijen.

Omdat het slachtoffer geen geldige verblijfspapieren heeft, wil zij geen aangifte doen bij de politie. Zij is inmiddels op een veilige plek, maar is door deze uiterst schokkende ervaring geestelijk enorm aangeslagen en heeft suïcidale gedachten.

Het signalement van de twee meest agressieve verkrachters is minimaal:

Turkse Nederlanders, de ene fors gebouwd, de ander iets minder dik, in de veertig, chauffeurs van Utrechtse taxi’s.

Echter, het slachtoffer werd door meerdere collega’s seksueel misbruikt en het is onmogelijk dat er geen enkele andere Utrechtse taxichauffeur meer weet van heeft gekregen.

 

Om te voorkomen dat de Utrechtse taxiwereld een uiterst kwaadaardig imago krijgt, is het van groot belang dat in ieder geval de verkrachtende taxichauffeur met het mes wordt geïdentificeerd.

Wie informatie heeft over de gebeurtenissen wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Utrecht. Mailen naar gaysite.nl kan ook: info@gaysite.nl

 

Deel dit artikel:  

Reacties:

Robert Jan | 28-02-2020

Wat afschuwelijk!
Een t-girl (en natuurlijk iedereen) moet veilig zijn in een taxi.

Kan me niet voorstellen dat de taxichauffeurs van Utrecht de identiteit van deze verkrachter niet zouden onthullen, want midden in het centrum en met meerdere betrokkenen... iemand moet nar voren komen.
Anders is het gedaan met het imago van de taxi's in Utrecht.


fransie | 28-02-2020

Dat dit mogelijk is zeg, ik weet dat de Neude op maandagnacht stil is, maar dan nog. Dit is onaanvaardbaar.
De daders moeten gevonden worden en minstens tien jaar de gevangenis in gaan


Johan | 29-02-2020

Die taxichauffeur zal wel weer een Fries zijn.


Pieternella | 29-02-2020

In het algemeen werken t-girls op Turken als een rode lap op een stier.
Turken haten t-girls, dat is misschien te algemeen gesteld, maar in mijn ervaring als trans is het altijd enorm uitkijken met Turken.


vreer | 29-02-2020

Bij dit soort zaken doet verblijfsstatus er niet toe. Politie gebruikt dit niet om je vervolgens bij een uitzetcentrum af te leveren. Zoek steun van gemeenschap en TransUnited/Black Queer Trans Resistance. Via hen steun bij aangifte en advocaat. Deze kerels moeten hangen. Met hun ballen aan de boom. Voor mijn part letterlijk.


emilius | 29-02-2020

deze zwaar gestoorde turkse taxi chauffeurs moeten ze voor eeuwig opsluiten. en zorgen dat ze nergens meer als taxi chauffeur aan de bak komt. heel erg wat er met de t-girl is gebeurt. dit is onmenselijk .


LauraTS | 29-02-2020

Het doet er niet toe of het Turkse Nederlanders zijn of wat dan ook, maar deze gevaarlijke psychopaten moeten worden opgesloten.
Ik ben echt bang door dit bericht.
Ik zal nooit meer een taxi nemen zonder sterke kerel bij me.
Utrechtse gemeente en politie moeten ingrijpen.


Ann | 01-03-2020

dat dit anno 2020 gebeurt zegt veel over de schimmige taxiwereld


Angel | 01-03-2020

En straks als ze opgepakt zijn, krijgen ze taakstraf van 150 uren.
Meden durven alles door die zwakke wet en regels.
En omdat dit t-girl geen aangifte wil doen laten wij die daders lekker rond lopen voor de next slachtoffer.
Er is iets heet DNA ???? komt dit bekend voor ?


Corine | 01-03-2020

Wie onderzoekt de mogelijke betrokkenheid van die mijnheer op het Jansveld? De politie hoop ik? Aangifte doen! Dat kan in Utrecht, ook als illegaal.


Daniëlle | 01-03-2020

Waarom moet er hier een gruwelijk gedetailleerde beschrijving bij van precies hoe vaak door hoeveel klootzakken in welke lichaamsholtes het slachtoffer is verkracht met ook nog waar daarna welke schade is ontstaan? Kan die informatie niet ff privé blijven? Er is al genoeg inbreuk gemaakt op haar lichaam.


Tfoe | 01-03-2020

Het gevaar van dergelijke misdadigers is te groot om het in gesuikerde woorden te vatten.
Als deze gevaarlijke, verkrachtende sociopaat niet geïdentificeerd wordt dan heeft de taxi-wereld van Utrecht een heel groot probleem.


Beetje inlevings | 01-03-2020

Parkje bij de Neude... Wordt hier de omgeving van de Schouwburg bedoeld? Zou ook helpen om getuigen te vinden als dit preciezer wordt aangeduid. Maar het slachtoffer kent Utrecht waarschijnlijk niet zo goed en onder dergelijke omstandigheden kan ik mij voorstellen dat je niet helemaal precies weet op welke lokatie je bent. Ook kan ik mij voorstellen dat je na deze ervaring niet direct op het idee komt om het sperma van de verkrachter veilig te stellen.


Kevin | 01-03-2020

Zoiets verzin je niet.
Wat een beesten om een kwetsbaar transmeisje zo laf te overweldigen en misbruiken.

Hier is actie tegen vereist.
Dit mag niet nogmaals gebeuren.

Bij de volgende verkrachting in een taxi is zowel de taxicentrale als de gemeente mede verantwoordelijk, als ze deze verkrachtende taxichauffeur niet uitschakelen.


Hans | 02-03-2020

Jongeren zonder papieren worden gemakkelijk slachtoffer van sadistische pooiers.
Mensen zijn beesten. Erger dan beesten, gewetenloze sadisten.

Stap nooit alleen in een taxi in Utrecht, als vrouw of als t-girl!


Anne | 02-03-2020

Ben je lekker mee dan, kun je na zo'n afschuwelijke verkrachting twee maanden in onzekerheid leven terwijl je wacht op een aidstest. Horror.
In feite is dit al een halve moordaanslag. Wat een laffe hyena's die gestoorde smeerlappen.


Frans | 03-03-2020

Als er sprake was van illegale prostitutie, dan komt dit soort verkrachtingen heel vaak voor. Hoe erg het ook is. De pooiers die kwetsbare mensen uitbuiten krijgen van een rechter al gauw 5 tot 10 jaar cel. Ik hoop dat ze die 'meneer van het Jansveld' gauw in de bak gooien, samen met die psychopaat van een taxichauffeur.


Stef & Jack | 03-03-2020

Politie en justitie doen niks, want bewijs is te moeilijk en rechtszaak te zwaar voor slachtoffer.
Laat het maar aan mij over, ik heb niks te verliezen.
Geef naam, adres, signalement of taxinummer en de daders zullen van hun leven niks meer zien en niet meer kunnen lopen.
Jack heeft honger, wafwafwaf


Corretje | 03-03-2020

In Utrecht is er telkens weer een probleem met Oostblok-bendes, Oostblok-bedelaars en Oostblok-hoertjes die werken voor de Big Boss. Ze moeten dagelijks geld afdragen dat ze eerst moeten verdienen. Ze slapen op de grond in peeshuisjes en worden zieker en zieker.
Denk maar niet dat de burgemeester hier iets aan gaat doen.
Die voelt zich te liberaal om mensenhandel aan te pakken.
Terwijl iedere taxichauffeur weet op welk adres 'ie zijn illegale t-girls kan ophalen voor een stevige verkrachting, weet Van Zanen helemaal niks.


Angel | 04-03-2020

Vastzetten en nooit meer loslaten, die pooier en die taxichauffeurs
Geen meelij. ze richten kwetsbare jongens ten gronde
Ik haat dat soort lui en weet wel raad met ze (pepperspray is sooo good)


rob62 | 04-03-2020

dit is triest voor worden wat hier is gebeurd de ballen er af snijden


Leviticus 18:22 | 05-03-2020

Bij een manspersoon zult gij niet liggen met vrouwelijke bijligging; dit is een gruwel.


info@gaysite.nl | 06-03-2020

bestuurscommunicatie@utrecht.nl


Philipp | 07-03-2020

De daders ontkomen haar straf niet


Rob de Goeij | 07-03-2020

Ik schaam mij kapot dat homo's elkaar zoiets vreselijks aandoen.
Waarschijnlijk zijn die Turkse chauffeurs in hun jeugd ook misbruikt.
Maar dat is nog geen excuus om zelf zo'n misdaad te begaan.


trans united | 07-03-2020

Zoals schrijver Mona Eltahawy zegt: hoeveel verkrachters moeten we vermoorden om te zorgen dat we niet meer verkracht worden?


Geenstijl | 08-03-2020

Een treinswaffelaar wordt door de politie met man en macht opgespoord.

En een verkrachter (die dit echt niet voor de eerste keer heeft gedaan) laten ze gewoon op de taxi rijden.
Wegens 'aangifte heeft geen zin, bewijs is moeilijk', en dan meteen seponeren. Er zou grootscheeps verhoord moeten worden in de taxi-branche van Utrecht Centrum. Zo moeilijk is dat niet.

De daders (en de illegale pooier, mensenhandelaar) hebben er belang bij om ongeloof te zaaien.
Het slachtoffer heeft er belang bij geloofd te worden.
Dit is het eeuwige probleem waardoor verkrachters telkens weer wegkomen met hun misdaden.
Voor het slachtoffer is het hopen op psychologische hulp. Besef wel dat ze twee maanden moet wachten om met enige zekerheid te controleren of ze HIV heeft opgelopen door de verkrachtingen.
Ik begrijp de harteloosheid van de mensen die twijfel zaaien omtrent de verkrachtingen niet. Onze samenleving lijkt slachtoffers te ontmoedigen om te spreken over wat ze hebben meegemaakt, laat staan de verkrachting als onrecht aan te klagen en om gerechtigheid te vragen. Wanneer survivors van seksueel geweld het woord nemen, komen er standaard naarlingen naar voren die twijfel zaaien en om een of andere reden de getuigenis van het slachtoffer afdoen als onzin, nepnieuws.
Van de geschatte meer dan honderd verkrachtingen per dag die in Nederland plaatsvinden worden er slechts tien bij de politie gemeld. Van deze tien aangiften wordt de dader slechts in tien procent veroordeeld (en niet zelden onder voorwaarden vrijgelaten). Van de meer dan honderd verkrachtingen die vandaag gebeuren, wordt dus maar één dader veroordeeld. Eén.

Daders hebben het makkelijk en zeggen: Wie gaat jou geloven?
En dat is ook wat er altijd gebeurt: sommigen ontkennen het misbruik liever en sluiten hun ogen, dan zich te ontfermen over een kwetsbaar, zwaar beschadigd mens.

Wanneer je wordt verkracht dan is dat niet enkel een inbreuk op je lichaam maar op je hele wezen. Je voelt je machteloos, bent verdwaasd, in shock. Een ander mens heeft jou, doelbewust en op de meest intieme manier die je voor mogelijk acht onderworpen. De ware toedracht van een verkrachting onder ogen zien roept bij slachtoffers vaak een existentiële angst op: de angst om helemaal ten onder te gaan aan wat er is gebeurd, om het hoofd te verliezen, ‘gek’ te worden. Velen hebben dan ook geen boodschap aan een verhoor waarbij je in detail moet beschrijven wat er is gebeurd. Laat staan uit de kleren te gaan voor een forensisch arts en je lichaam – de plaats delict – te laten uitkammen op sporen.


Sphincter | 17-03-2020

LAS VEGAS—Emphasizing that the high-traffic, high-impact areas could have far-reaching ramifications for the spread of coronavirus, porn industry leaders held a press conference Monday to announce the immediate closure of all orifices. “Although this was a difficult decision, as of this morning, we have ordered a nationwide closure of all slits, gashes, holes, and cracks until this global pandemic passes,” said Vivid Entertainment spokesperson Anthony Ufford, adding that while the shutdown could unfortunately leave many workers with no place to bust a nut or totally unable to get deep-dicked for weeks, it was ultimately the right thing to do. “We understand this is frustrating for many of our customers, but the fact of the matter is, the more holes that we can keep empty and unfilled, the more fingers, fists, and rock-hard cocks we can keep healthy during this difficult time. Once this is over, we assure you, faces will go back to being fucked, and pinkies will be back in the stink as soon as possible.” At press time, Ufford added that during the closure, he had also ordered every orifice to undergo a thorough deep-clean before reopening.


FRANS | 18-03-2020

KUT HOERE ZOOI DEZE GORE CORONASITE


Peter-Frank | 20-03-2020

Er zijn wel heel erg veel mensen met een moreel kompas dat onherstelbaar kapot is.


Sphincter | 26-03-2020

LONDON—Expressing surprise upon learning the high price of the commonplace procedure, local British man Roger Hiddleston was reportedly astounded Friday to hear how much it would cost to extract a mustard jar from his rectum under the United States healthcare system. “When a mate of mine mentioned that it could cost hundreds if not thousands of pounds for something as routine as getting a container of Colman’s mustard out of my sphincter, I was flabbergasted,” said Hiddleston, telling reporters that the statistic was a stark example of the prohibitively high cost of medical care in the U.S. “It’s incredible to think that I could spend a week’s pay for something that would take the doctor less than five minutes to fix. And you know this means there must be countless Americans walking around with mustard jars in their anuses, wincing in pain with every step, and they are completely unable to afford help. It’s a bloody disgrace.” Hiddleston added that with the way things were going with the NHS, he could imagine a future where even in the U.K. he could face a hefty medical bill for stuffing objects into his orifices.


RACHID | 30-03-2020

GELOOF JULLIE DEZE ONZIN LEUGENS DIT IS TOCH EEN FUCKING GROTE KUT FANTASIE MAFKEZEN


KARIM | 30-03-2020

OPROTTE DEZE KUT NEPPE FAKE NIEUWS SITE BOYCOTTEN DEZE SITE


mocro opent zn b | 03-04-2020

Je zet het verhaal enkel geloofwaardigheid bij, rachid en karim.


Rachid | 07-04-2020

TEGEN DEZE FLIKKER MOCRO OPENT ZIJN BEK LUISTER VIEZE MAFKEES DAT JIJ DEZE MALAFIDE VERHALEN GELOOFT JAN IK HEEL GOED BEGRIJPEN OMDAT JE DER ZELF OOK 1 BENT SUKKEL GA JE CORONA FAMILIE HELPEN IN PLAATS TEGE MIJ ONZIN KOMEN LULLEN OMDAT JOUW SOORT NIET TEGE DE WAARHEID KAN MAFKEES PANNEKOEK


Layla | 07-04-2020

Hollanders kaaskoppe bij deze zijn nog erger dab turken haaaa is algemeen bekend en kijk nu waar deze bescheten boeren mee zitte datdeze ouwe pisnicht nog gen corona heeft en aan de beademingsapparatuur ligt !!! Met zijn grote bek , ja ik heb tegen DIEGENE DIE ZICH MOCRO OPENT ZIJN BEK HEEFT NOEMT HIJ MOET ZIJN SMERIGE CORONA BEK DICHT DOEN GORE KAASKOP


I. Manders | 14-04-2020

In de Arabische cultuur is homosex wijdverbreid. En daar is niks mis mee, mits het vrijwillig is.

Met Arabische verkrachters en incestmannen die hun gezin terroriseren is alles mis. Dit gaat van vader op zoon over generaties. Twee derde van de Marokkaanse jongens is slachtoffer van huiselijk geweld en 20 procent is sexueel misbruikt door de vader of een oudere broer. Walgelijk

De aangiftebereidheid is laag. slachtoffertjes
staan er vaak alleen voor. Juist nu komen er weer veel slachtoffertjes. De hoogste tijd om in te grijpen.


het is wel duide | 11-05-2020

Het is wel duidelijk dat Turken een genetisch geestelijke afwijking hebben net zoals vele andere islamitische gekken............ abfuhren en stantepede castreren die lui. en terugsturen naar het land van hun roots


Simone | 28-06-2020

Afgrijselijk


Turkse TaxiChauf | 07-07-2020

Dit betreffende stukje zit toch een beetje anders in elkaar hoorde ik van onze collega’s.

De betreffende shemale kwam dronken en stoned de chauffeur zijn taxi binnen,
Tijdens het rijden begon die opeens de chauffeur te verleiden ... omdat de chauffeur geen interesse had werd de shemale behoorlijk agressief.
Uiteindelijk zei ze als je me niet neukt dan zoek ik er media op dit heeft ze dus echt gedaan.

Dus mensen let op: geloof niet alles zomaar er is geen enkel bewijs om het verhaal van deze illegale shemale te verifiëren.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

Gay op TV

18:35 | Grey's Anatomy

20:05 | Bones

20:10 | Thuis

20:30 | Eastenders

20:30 | Fred van Leer: Alles Uit De Kast

20:30 | Paleis Voor Een Prikkie

21:00 | Holby City

Op vakantie met Grindr

Niet alle landen in de wereld zijn zo open en vrij als Nederland. Lees hier 3 handige tips voor veilig Grindr-gebruik in binnen- en buitenland.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Brian J. Smith (acteur)

| Dotan (zanger)

| Diplo (DJ)

| Julianne Hough (actrice)

| Juan Pablo Di Pace (acteur)

| Lil Nas X (rapper)

Volg GaySite.nl ook via

Tags

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven