Advertorial | Venta lanceert nieuwste generatie luchtbevochtiger & luchtreinigers

02-11-2018 | Venta introduceert de nieuwste generatie luchtbevochtigers en reinigers, de 5+ Comfort serie. De nieuwe modellen in deze serie zijn voorzien van een digitale besturingsmodule voor meer bediengemak en precisie, beschikken over een krachtigere motor voor een verhoogde bevochtigings- en reinigingscapaciteit en zijn bovendien verkrijgbaar in een nieuwe kleurenstelling; briljant zwart en briljant wit.

Compleet vernieuwde bedieningsmodule
Na de introductie van de digitale bedieningsmodule op de grotere 6 serie –bedoeld voor grote ruimten zoals kantoorgebouwen, zorginstellingen en laboratoria- vindt de module nu ook zijn weg op onze apparaten voor huiselijk gebruik. Met de nieuwe module is het mogelijk om de gewenste luchtvochtigheid nauwkeurig in te stellen en om verschillende bedrijfsmodi te selecteren voor een automatische werking van het apparaat. Daarnaast geeft het apparaat duidelijk de huidige luchtvochtigheidsstand aan zodat u niets meer aan het toeval hoeft over te laten.

Verhoogde bevochtigings- en reinigingscapaciteit
Ook de prestaties van de nieuwe 5+ Comfort serie zijn verhoogd ten opzichte van de standaard 5 serie. De LW15+ Comfort bevochtigt nu tot wel 35m2, ten opzichte van 20m2. De LW25+ Comfort bevochtigt nu tot 45m2, ten opzichte van 40m2 en de LW45+ Comfort, het grootste model van de deze serie, bevochtigt nu tot 80m2, ten opzichte van 75m2.

Hiermee is ook de reinigingscapaciteit verhoogd; de LW15+ Comfort reinigt nu tot 17m2, de LW25+ Comfort tot 22m2 en de LW45+ Comfort tot 45m2, in tegenstelling tot respectievelijk 10 m2, 20 m2 en 40m2.

Nieuwe kleurstelling
Naast het nieuwe display is de 5+ Comfort ook te herkennen aan een nieuwe kleurstelling. De apparaten uit deze serie zullen uitgevoerd worden in briljant zwart, of briljant wit. De hogere glansfactor van de kleurstelling zorgt voor een esthetisch stijlvoller apparaat dat graag gezien mag worden.

Vanaf nu verkrijgbaar
De nieuwe 5+ Comfort serie is vanaf 1 oktober verkrijgbaar in de venta webshop op www.venta-airwasher.nl/shop/ en bij/op…aanbieders web, vakhandel tot nadere berichtgeving onbekend….. De LW15+ Comfort is verkrijgbaar voor €229,00 inclusief BTW, de LW25+ Comfort voor €289,00 inclusief BTW en de LW45+ voor €399,00 inclusief BTW.

Voor meer informatie over Venta Benelux en de producten van Venta Benelux zijn wij u graag van dienst op www.venta.nl.

Deel dit artikel:  

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Amerikaanse haat-poster die 23 mei naar Amsterdam komt. | klik hier

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:10 | The Real O'Neals

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

20:30 | Eastenders

21:00 | Holby City

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

Volg GaySite.nl ook via

GaySite.nl Onderzoek

Slik jij PrEP?

Wat is dat?

Ja

Nee

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven