14 procent millenials is LHBT

14-08-2018 | Volgens een nieuw onderzoek beschouwt maar liefst 14 procent van de Amerikaanse jongeren zich onderdeel van de LHBT-gemeenschap. Het is opvallend dat in dit groots opgezette onderzoek van de Universiteit van Chicago zo veel millennials zichzelf benoemt als lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender. In eerdere, vergelijkbare onderzoeken liet nooit meer dan 10 procent van de ondervraagden weten zichzelf LHBT-er te noemen.

Volgens de onderzoekers vindt er ook in de Verenigde Staten een verandering plaats. "Vooral homoseksualiteit wordt steeds meer geaccepteerd omdat via sociale media maar ook op televisie LHBT's steeds vaker zichtbaar zijn op een positieve manier. Hierdoor verandert de publieke opinie en durven LHBT's sneller uit de kast te komen," aldus de onderzoeksleider.   

Voor dit onderzoek werden 1800 jongeren in de leeftijd van 18 tot 34 jaar ondervraagd uit alle staten van Amerika.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Ietsjes veel... | 14-08-2018

Goed, elke man is homo. Want begint in bed al jong vrijwel uitsluitend met zichzelf, en daarna komen de rest van de interesses pas. Feit. Met name machos willen daar liever niet aan herinnerd worden, maar helaas. Is gewoon een feit.
Daarnaast heb je vele woordspelingen der natuur. Dat doet de natuur ook heel slim! Als alle exemplaren van een soort identiek zijn, dan zijn ze ook gemakkelijk uit te roeiien. De natuur heeft daar wat op gevonden. Reservespelers. In het algemeen is die groep rond de 10%.
Bijvoorbeeld:
- Linkshandigen
- Kleurenblinden
- Tietenblinden (ook wel homo's genoemd)
Ze blijven alle als groep zeer belangrijk, om ook de mensheid te behoeden om aan een totale domheid ten onder te gaan. Dat er altijd een groep blijft die het nut of voordeel van rechtshandig schijven niet begrijpt. En als je er een paar baksteent, betonschaart, metaalstaaft, arm uit de kom draait, dat dan nog steeds de niet onaanzienlijke groep van ruwweg 10% inziet waarom iedereen rechtshandig moet zijn. Gewoon het hele punt daarvan niet ziet. Op die manier beschermt een kleine groep de algemene cultuur voor totale onverschillige debiele cultuur. Zonder het zichzelf altijd te beseffen. Maar daar zit moedertje natuur achter.

14% is wel wat veel. Het kan er op duiden dat je jongere generatie zich al wat minder wat aantrekt van heilige huwelijken en voortplantingsplichten. Ook de technologie ontwikkelt zich immers in een richting waarbij dat minder relevant wordt. Ten tijde van de oude boeken werd men gemiddeld niet ouder dan 40. Dat is al verdriedubbeld, en gaat alleen maar meer worden. Alsof die groeiende groep jonge homootjes intuitief de toekomst al zien komen. En voorlopig een plekje zoekt waar het het lekkerst is. Voortplanten kan altijd nog. Als dat nog nodig is. Want er zijn op sommige fronten al teveel mensen. En een groot deel is cultureel achterlijk, en nog agressief ook. Wat niet vertrekt met zijn gelijk gaat eens uitsterven.

De toekomst zal het leren. Tegen de natuur valt niet op de baren en biggen.


Jasper | 14-08-2018

in Amerika neemt de tolerantie toe in Nederland importeren we moslims dus de tolerantie zal hier snel afnemen , dit alles dankzij GroenLinks , PvdA , D’66 .


@Ietsjes veel | 14-08-2018

Vind ik van jouw verhaal ook.... dus ben gestopt te lezen.
En wat ik las... mwa ook niet echt ter zake doende.


@Jasper | 14-08-2018

Nederlanders leren niet van hongerwinters. Dus die gaan in hun onverschilligheid ook de volgende niet zien aankomen.


qw | 15-08-2018

Dat er wat niet klopt aan alle cijfers over gays, is overduiddelijk. Net als de meeste afgezaagde beelden over gays, die maar geen zachte dood willen sterven. Als over gays wordt gesproken, strookt meteen niets meer met de werkelijkheid.


Erik | 16-08-2018

100% = Bi. (Iedereen is Bi.) Dus LBHT. Niemand is 100% hetero of homosexueel. Het is maar net wie je tegenkomt, waar je opgroeit en in welke cultuur je leeft.


WieZegt’T? | 16-08-2018

Sexualiteit is ‘n fluïdum, verschilt per dag, bui, wie je ontmoet, etc. Is niet in ‘n % te vangen. Oorsprong is (nog) niet wetenschappelijk ontrafeld. Daarom is er zoveel onzin op dit gebied. Men vermoedt iets met genen, prenatale ontwikkeling, hersenschors, voortplantingsdrift.


Neanderthalers | 16-08-2018

De comments laten het zien. Op wetenschappelijk niveau is kennis en begrip nog in het stadium van de pre-middeleeuwen. Goedele Liekens en Klazien uut Zalk. En daarna volgt enkel lege boekenplank.

Vreemde soort, de mens. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het damhert, dat één keer per jaar jeuk heeft, heeft de mens dat alle dagen. Zelfs tijdens zwangerschappen of na menopauzes loopt dat gewoon door. En ook ouwe pappie, die het al emmers vol heeft gedaan, kan niet goed uitleggen waarom het dan toch nog nòg een keer moest gebeuren.

Maar enig verstandig zicht op dat hele flep-proces, ontbreekt. Waardoor ook vaak juist homo's dan maar uit gemak die zwarte piet van ongeremde lustvervulling krijgen toegeschoven. Met klappen toe.

Dom en in achterstand verkerende. De Chinezen, Grieken en Romeinen waren een heel stuk verder op dat gebied. Alleen toen kwamen de gristenen en daarna de moslims en die hebben dat goed verkloot!


Revenge | 17-08-2018

Met de gristenen en moslims zitten we nog steeds in een "Revenge Of The Zombies"-aflevering. Maar dan als Netflix serie. Er komt maar geen einde aan.

Nelflix kun je dan nog opzeggen. Als je al hele nachten naar al die afleveringen hebt zitten kijken. En nog steeds geen einde.

Om er in onze cultuur een einde aan te maken moet de vrijheid van godsdienst uit de grondwet.

Anders zit je tot voor eeuwig aan die Staats-Netflix series vast. En je doet geen oog meer dicht. Dan blijven alle misbruiken en mishandelingen gewoon doorgaan. Het zal enkel vaker in het donker gebeuren. Want die priesters blijven geil worden en die moslims blijven boos.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homo's en Homo's. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Nashville-verklaring en de extremisten die hem ondertekenden. | klik hier

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:10 | The Real O'Neals

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

20:30 | Modern Family

20:30 | Paleis Voor Een Prikkie

21:00 | Eastenders

00:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

| Jake Borelli (acteur)

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven