Shell stations in regenboogkleuren

16-07-2018 | In de weken rondom Pride Week in Amsterdam dragen vier Shell stations in de regio Amsterdam de regenboogkleuren. Dat heeft het concern laten weten in een persbericht. Door de luifels van de stations te bestickeren met de kleuren van de regenboogvlag wil het bedrijf laten weten dat iedereen welkom is bij Shell en dat Shell de LHBT-gemeenschap een warm hart toedraagt. "Omdat we geloven dat diversiteit gezien en gevierd mag worden," aldus het persbericht. "Bij Shell Nederland vinden we het belangrijk aandacht te geven aan het verbeteren van het werkklimaat voor onze LHBT-collega's. […] Ook maatschappelijk willen wij onze verantwoordelijkheid nemen door een voorbeeld te zijn in het creëren van een open cultuur voor de LHBT-gemeenschap. Daarom werken we samen met andere bedrijven en organisaties zoals Workplace Pride aan een verbetering van het klimaat voor LHBT-werknemers op werkplekken overal ter wereld."

Shell Nederland besteedt aandacht aan LHBT-inclusiviteit als onderdeel van haar Diversiteit & Inclusiviteit programma. Zichtbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol. Vorige maand werden op het terrein van Shell Moerdijk de zebrapaden al in de regenboogkleuren geschilderd en Shell Pernis kleurde onlangs een regenboogvlag op een olietank. Om de regenboogactie nog zichtbaarder te maken zijn onlangs ook de gereedschapsauto's met het LHBT-logo bestickerd (foto onder).

De vier Shell stations in de regio Amsterdam zijn vanaf 23 juli in de regenboogkleuren gehuld (foto boven). Volgens een woordvoerder van Shell is bewust gekozen de officiële regenboogvlag op z'n kop op de luifels te plaatsen zodat de regenboogvlag niet conflicteert met de eigen huisstijl.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Joost | 16-07-2018

Leuke actie, goed dat ook dit soort bedrijven achter de LHBT-gemeenschap staan....maar waarom onze vlag ondersteboven? Kan het logo van Shell niet op zijn kop!!!


Bokkenpoot | 16-07-2018

Slimme merchandising.


JAN | 16-07-2018

Op zijn kop of niet, het gebaar is een welkome.


Platvorm | 17-07-2018

Goed gedaan Shell, nu alleen nog wat beter om het milieu denken! #olierampen


Wouter | 17-07-2018

(S)Hell kan opzouten en zijn regenboogjes houden. Ik fiets liever. En dat zonder lelijke vlaggetjes of andere poespas.


Worsten/Olie | 17-07-2018

Gaat HEMA achterna. Beter iets dan niets. Bea (grootaandeelhoudster) is pro.


Nah | 18-07-2018

Dan zullen we er ook maar ondersteboven van zijn, niettan? Leuk bedacht, maar gaat blijkbaar niet om homo's. Die mogen erbij horen en daar moeten ze maar wŗt blij mee zijn. Vlag ondersteboven maakt niet uit. Als de rest maar komt tanken.


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij deze zomer bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de aidsconferentie in Amsterdam. | klik hier

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Pride Amsterdam 2018. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn nieuwe bijdrage over de Pride Walk Amsterdam.

Gay op TV

17:35 | Neighbours

20:00 | Louisa & Rosanna

20:10 | Thuis

20:30 | Eastenders

22:05 | Geslacht!

23:30 | The Ellen Degeneres Show

23:30 | How To Get Away With Murder

Recent uit de kast!

| Derek Chadwick (acteur)

| Brendon Urie (zanger)

| Rixon Ruas (worstelaar)

| Burçak Sikar (zanger)

| Amandla Stenberg (actrice)

| Jochen Schropp (acteur)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven