update | Drag queen mishandeld in Amsterdam

25-06-2018 | De Amsterdamse drag queen Monique de la Fressange is afgelopen weekend mishandeld door drie mannen. Monique de la Fressange had zaterdagnacht opgetreden in The Queen's Head op de Zeedijk, maar toen ze op de Prins Hendrikkade op een taxi stond te wachten werd ze door drie mannen aangesproken. De drie scholden haar uit en deelden enkele rake klappen uit. Monique de la Fressange raakte licht gewond en heeft inmiddels aangifte gedaan van het incident. De Amsterdamse politie laat weten dat inmiddels een onderzoek is gestart. "We pakken dit heel serieus op, juist ook omdat er sprake is van LHBT-gerelateerd geweld," aldus een woordvoerder in het Parool

De bekende Amsterdamse drag queen Diva May Day deelde via Facebook een foto (foto) van Monique de la Fressange met de tekst: Ik krijg net het vreselijke bericht dat mijn collega en vriendin Monique de la Fressange, waar ik eergisteren nog een klus mee heb gedaan in Utrecht, gisteren in elkaar is geslagen door drie jongens in Amsterdam terwijl niemand helpt. Dit was duidelijk hate crime omdat ze ook verrot is gescholden voor al het mogelijke. Ze heeft aangifte gedaan maar de schrik zit er goed in. En dit mag toch niet meer mensen. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Dit MOET stoppen.

Update 28-06 | De politie heeft op haar website een getuigenoproep gedaan en roept iedereen op die iets gezien heeft zich te melden. Klik hier voor de oproep.

GaySite.nl berichtte ook:
13-07-2018 | Amsterdamse horeca solidair met LHBT's

Deel dit artikel:  

Reacties:

WillemJ | 25-06-2018

De Nederlandse gay scene schijnt zich niet te realiseren dat dit soort roze festijnen, /parade's niets maar dan ook niets helpen tegen de anti homo agressie die de rooie linkse nichten zelf naar Nederland geÔmporteerd hebben.
1 miljoen allah aanhangers met 5 kinderen per gezin, denken de nichten dat ze nog rustig kunnen slapen en met de ťťn na andere roze parade kunnen mee dansen. Nee mannen jullie zullen toch iets anders moeten gaan verzinnen.
Dans parades helpen niet tegen de agressie van Erdogan aanhangers die nu al laten weten dat ze de boel willen gaan overnemen.


Huib | 25-06-2018

Links wil zo graag een wereld zonder grenzen. In die wereld is helaas geen plaats voor ons. Denk goed na als je stemmen gaat.


Marc | 25-06-2018

Nou beste Huib, meest Amsterdamse nichten stemmen allemaal Groen en ultra links, dus zijn verraders van hun eigen soort, vandaag nog een goeie waarschuwing van de zeer goede journalist Wierd Duk dat alle Turken van nu, op Erdogan stemt in voor Erdogan inTurkije in Nederland op denk stemt. (ook islamitisch)

Dus onze democratie word ondermijnd, over beter gezegd kapot gemaakt en de weg is vrij voor een Islam provincie.


BoontjeLoontje | 25-06-2018

GL is de bijl a/d wortel v/d homo gemeenschap in A'dam. Laten JK of Arib, Vz TK, 'ns hun mond opentrekken. Aan de lopende band worden LHBT's in elkaar gerost; bijna standaard door N-Afrikaanse "bontkraagjes". Zeg je er wat van, discrimineer je. Wel 'n grote bek over afschaffing div. belasting, maar over 't andere thema zwijgen. Wie heeft er eigenlijk in die ultra linkse stad op GL gestemd? Verdiende loon.


Joop | 25-06-2018

En daar zijn ze weer, de jankbekken die meteen links de schuld geven. Dames, al jaren is rechts aan de macht, onder rechts is een grote volksverhuizing geweest vanuit arabische landen. Vertel mij maar eens wat rechts de afgelopen jaren heeft gedaan. Helemaal niks dus. Het is ernstig genoeg deze Monique is aangevallen door maar liefst 3 stoere binken. Nou nou, met 3 man, zulke helden zijn het dus. Of je nou wel een gaypride of niet organiseert, voor bepaalde mensen boeit dat echt niet, en zullen ze zich nooit aanpassen. Wel fijn trouwens dat ik niet in die stinkrandstad woon, waar toeterturken de baas zijn op straat en nederlandse agentes er lachend en lollig tussen staan en huizenkrakers uit afrikaanse landen nederlanders beschimpen met JOE MEEK PIKTJUR FROM MIE? Waarom doen randstadters hier eigenlijk niets aan? Zijn dat nu echt zulke softe lui?


Nico @ Joop | 25-06-2018

Momenteel zijn alleen die achterlijke naÔeve figuren van Groen Links van mening dat je dit soort achterlijke cultuur onbeperkt kan importeren!


JAN | 25-06-2018

Nee Joop, het is die Lodewijk Asscher en Jesse Klaver welke dit soort hebben binnen gehaald en nog steeds willen binnen halen, je lult zoals ALTIJD UIT JE NEK.


Joop | 25-06-2018

Hahaha Jan, denk je nu echt dat die die bevoegdheid en mogelijkheid hebben? Sinds 2010 is rechts aan het roer, ja zelfs de PVV had de mogelijkheid, ware het niet dat dat al weer snel voorbij was. Nee Jan, sinds 2010....en laat nou de grote meute sinds 2013 onze kant opkomen. Feiten Jan....dus die laatste zin slaat denk ik op jezelf?


Hmmm | 26-06-2018

Het gebeurt in Amsterdam. Het gebeurt in Dordrecht. In Nederland hebben we benoemde burgemeesters, geen gekozen burgemeesters. Dus als die burgemeesters opnieuw en bij herhaling met een leuk ontwijkend lulpraatje komen, dan zetten ze hun benoemer voor lul. Die met dat kroontje.


Pieter | 26-06-2018

Die van Aartsen, de huidige burgemeester van de hoofdstad, houdt zich akelig stil. De rechtse Haagse politiek doet hier echt niet iets aan. Die stond er bij en keek er naar, deden een plas en alles bleef zoals het was. Het zijn toch maar homoís. Er zijn andere prioriteiten. Het oh zo belangrijke buitenland. En de dito snoepreisjes op kosten van de belastingbetaler.
Het wordt steeds leuker in ons kikkerland!


Marc | 26-06-2018

Van Aartsen likt de reet van de meest conservatieve groep moslims ooit, namelijk de Salafisten, die moeten wij leren te begrijpen zei hij in het AD en de hand rijken.
Dus geen wonder dat hij bij homohaat de andere kant op kijkt.

Meest gevaarlijke vent ever./


Roy020 | 27-06-2018

Voor Jan en Joop, het is geheel links die dit kansloze volk binnenhaalt. En zelfs 'rechts' VVD doet lekker mee. En hobbyclub COC zag dat het goed was.


@Allemaal | 27-06-2018

De eindverantwoordelijkheid voor de openbare orde ligt bij de (benoemde) burgemeester. Die sluit toch ook cafeetjes waar een handgranaat voor de deur wordt gelegd? En niemand anders toch?

Zolang die met een kilo wol in hun bek blijven lullen, of helemaal niks zeggen of doen, dan tjah, kun je terecht gaan twijfelen over het hele staatsbestel. Of gewoon hardop vragen welke lul die debiel benoemd heeft.


Karel | 29-06-2018

Gecondoleerd allemaal in Amsterdam. Jullie krijgen een groen links naÔeve doos als burgemeester. Wordt nog gezellig daar. Kom maar binnen achterlijke Islam!


Reageer

Naam:
Reactie:

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Matthew Shepard, de jonge Amerikaan die door een hate crime om het leven kwam. | klik hier

Gay op TV

00:00 | MVS

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn nieuwe bijdrage over de de noodzaak van Coming Out Day.

Recent uit de kast!

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

| Abrahm DeVine (zwemmer)

| Tadd Fujikawa (golfer)

| Garrett Clayton (acteur)

| Max Bemis (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

De GaydarTest

Beschik jij over een zogenaamde 'gaydar'? Doe deze Gaydar FunTest en je komt er snel achter!

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven