Homostel aangevallen door buren

30-05-2018 | Een Belgisch homostel is maandag slachtoffer geworden van antihomogeweld in de eigen woonplaats Schaarbeek. De twee wonen sinds een maand samen in de gemeente net ten noordoosten van Brussel toen het maandag volledig uit de hand liep. Het meest opmerkelijke aan dit incident is dat het geweld plaatsvond in de straat waar ze zelf wonen, door de onderburen van het stel. Op zijn facebookpagina schrijft één van de slachtoffers dat de vader, moeder en hun twee zonen betrokken waren bij het incident. De moeder zou haar kinderen zelfs hebben aangemoedigd het homostel nog iets harder te slaan.

Op Facebook schrijft Jeroen dat de gewelddadige aanval voor altijd in de geheugen gegrift zal staan. "Het was fysiek, het was publiek voor de hele straat, het was beschamend, pijnlijk, frustrerend, en vooral: het waren mijn Turkse onderburen. Oudste broer, jongste broer, papa en ja zelfs mama, die hun zonen aan het opjutten waren om ons nog net een beetje harder te slaan dan de seconde ervoor. Het eerste deel van de aftuiging stond ik er helemaal alleen voor. Tientallen toeschouwers... Ik schreeuwde om hulp, zonder zelf fysiek te worden. Van de eerste keer dat dit mij overkomen was, weet ik immers dat ik helemaal niet mag terugslaan. Maar hij blijft doormotten. Het einde van mijn lijdensweg is in zicht wanneer een handvol allochtone toeschouwers hem van mij afhalen. Homofobe uitlatingen worden mij naar het hoofd geslingerd. […] In deel twee komt mijn held aan, mijn vriend, die sinds een maand bij mij inwoont. Hij probeert mij te helpen, tevergeefs. Hij ondergaat dezelfde agressie, woordelijk en lijfelijk. Een groepje van zes achtervolgt hem in de straten, gelukkig kan hij ontsnappen. Een toevallige voorbijganger op een fiets die het hele sensationele gebeuren gadesloeg, zegt mij dat ik maar nooit naar hier had moeten komen wonen en beter zou verhuizen. Dat zal ik dan maar doen."

Het stel heeft inmiddels aangifte gedaan van de homofobe aanval.

Let op: Voor het gebruik van alle interactieve onderdelen, waaronder het reageren op een artikel, gelden deze Algemene Voorwaarden!

Deel dit artikel:  

Reacties:

Popje | 30-05-2018

Hetzelfde meegemaakt in Rottetdam-Zuid. De politie zei: 'Wij kunnen uw veiligheid niet langer garanderen. U kunt beter verhuizen naar een ander soort wijk'


Zum Kotzen | 30-05-2018

De gehele situatie hebben deze mannen te danken aan de linkse partijen die voor het multiculti paradijsje/hel waren, en nu ook in Amsterdam waar de meest gays hun bek niet open doen aangaande de agressie die hun ten deel vallen. Grootste gedeelte van de gays stemmen zelf op partijen die juist dit smerige soort binnen halen en heel Europa willen overnemen.
In het blad UHOMO van Linda stonden interviews van vele zeer bekende Nederlanders die het er over hadden dat de nieuwe gay generatie geen flikker deden voor de emancipatie en agressie. Dansen maar weer in jullie roze tutu's op de boten door de Grachten, maar eens je bed uit komen om hier wat aan te gaan doen Ho maar.


Marc | 30-05-2018

Jaja beste knullen, jullie wilde het allemaal niet geloven , maar ze nemen wijk na wijk over, en ook in Amsterdam Rotterdam en Den Haag is hetzelfde, dat komt door de linkse nichten en slappe houding van de regering.
Trouwens zolang nichten zich wel met hun carnaval kunnen bezig houden, moeten ze daarna niet klagen of toenemende agressie. Zal alleen maar veel erger worden.

In Hongarije en Oostenrijk pakken ze het anders aan, hier likken ze de ..............,
van die walgelijk moslims die Erdogan aanbidden en proberen van heel Europa een extra stuk Turkije te krijgen. Levens gevaarlijke geloof/politieke stroming.


J.D. | 30-05-2018

En maar doorgaan met moslims binnenhalen. Nu weer uit Syrië.
Maar ja, het is het geloof van de liefde. Toch?


Pet | 30-05-2018

Het Amsterdamse COC heeft nog nooit iets gedaan om homo's te beschermen tegen buitenlanders.
Het zijn verraders die diep buigen voor de islam.


Bron AD | 30-05-2018

Fransen vrezen moslimterroristen die de cel verlaten

In Franse gevangenissen zitten op dit moment zo’n 500 moslimterroristen vast en nog eens 1200 geradicaliseerde moslims. Van die laatste groep komen er dit jaar en volgend jaar in totaal 40 op vrije voeten. Dat blijkt uit cijfers van de Franse overheid.
Frank Renout 30-05-18, 14:15 Laatste update: 14:17


Huib | 30-05-2018

Vooral groenlinks blijven stemmen.😠


ik ben niet eens | 30-05-2018

ik ben niet eens verbaasd.


amsterdam | 30-05-2018

ach in amsterdam heb ik verhalen gehoord van homo's die bedreigd werden in hun eigen portiek.........ze zijn ook verhuist naar een dorpje........
en dat was nota bene amsterdam zuid....een nette buurt.


amsterdam | 30-05-2018

oook in amsterdam zijn veel homo's in de kast voor de buurt......


vreemd | 30-05-2018

in het "katholieke" kerkrade of "gereformeerde" putten , urk of staphorst hoor je zoiets niet........

wel in de seculiere tolerante steden?


Waarom? | 30-05-2018

Zijn nazi-symbolen verboden (helemaal mee eens!) maar het roepen of publiekelijk ten toon spreiden van AllaHoeHakkenbar niet? Heeft dat nog iets met vrijheid van godsdienst te maken of zo? Schaf dat dan maar gauw af. Als ik op de Dam ga lopen hitlergroeten ben ik ook de lul (en terecht!). Of sis-geluiden maak als Ajax speelt.

Verbieden. Op alle openbare gelegenheden. En in slachterijen ook.

Het is kwetsend voor alle slachtoffers die onder die uitroep willekeurig de lul waren. Ik zie het verschil met hitlergroeten niet meer zo goed. Verbied het maar voor de komende tijd. De echte devoten kunnen het immers ook enkel denken. Maar zeggen of schrijven, het zal je zoon maar zijn die dan weer gewoon in Brussel van de stoep is geknald. Dan is het zeker leuk als je die kreet daarna nog eens hoort? Verbieden. Uit respect voor alle slachtoffers. Die zomaar ergens liepen, maar op de verkeerde plek.


feestje | 30-05-2018

en duizenden homo´s hadden onlangs nog feestje in brussel....anderhalve week geleden......


amsterdam | 30-05-2018

allemaal in de kast weer in die steden......alleen de grachtengordel elite hoeft dat niet......nog niet.....


Kees | 30-05-2018

Wacht maar tot die partijen als DENK en NIDA groot worden. IK maak alvast plannen om te emigreren tegen die tijd. Geloof is haat met als koploper de Islam.


Joop | 30-05-2018

Ik zit al jaren te wachten dat rechts eens iets gaat doen. Beetje janken dat links alles gedaan heeft, maar wat doet rechts nu eigenlijk om dit soort tuig tegen te gaan? Helemaal niks! Die presteren ook geen malle moer (En in Nederland is rechts toch al best een poosje aan het roer).
Als ze slim zijn doen ze wat de spanjaarden ooit deden, namelijk de moslims de deur wijzen. Helaas past deze cultuur niet bij andere culturen, omdat ze niks van anderen accepteren.
Even kijkend naar de recente gebeurtenissen, Luik een allah akbarretje, Den Haag een Akbarretje, Schiedam een akbarretje, en nu dit incident weer.


@Joop | 30-05-2018

NL-links is al een tijdje de weg kwijt. Van het padje af. Goed bedoeld, maar dan en hoe nu.
NL-rechts is de moeder van laf Nederland. Wil er eigenlijk niks mee te maken hebben. Wil er ook niet over nadenken. Wacht af tot het allemaal nog veel verder te ver gaat om ze allemaal de trein op te helpen. Want dan kun je je achtertuin verdubbelen en je wist van niks.
Met NL-links verlamd gaat het snel die kant op, alweer. Niet de eerste keer in de geschiedenis.
NL-Verstand. Daar schort het aan. Ze kunnen geeneens meer een nieuwe burgemeester voor Amsterdam vinden. Ja, lullig voor Amsterdam. Maar zou ook te denken moeten geven. Bij NL-Verstand. En daar zijn er niet veel van. Nou ja, ze zijn er wel, maar die duiken als eersten of zitten al in Canada.
Wat rest is veel politieke toilet spray. Met dennengeur. En ja, helemaal van rechts ja. Dat is dennengeur plus. Huismerk.


Hoi Mark | 30-05-2018

Je lult leuk. Maar je ruikt wel lekker. Dennengeur?


@Joop | 30-05-2018

Rechts wacht af. Hebben ze altijd al gedaan.


@Joop | 30-05-2018

Ze gaan gewoon een rondje fietsen.


Tyrion | 30-05-2018

goed gezegd @joop. aan rechts heb je ook niks. rechts regeert al zo lang . en die halen ook gewoon de moslims binnen. aan de VVD heb je niks dan ellende. ze maken alles schofterig duur. kijk maar die belachelijke hoge zorgverzekering. echt niet normaal meer. je kan hier werken tot je dood. uitkeringen worden kapot gemaakt. nee of rechts zo geweldig is. en groenlinks is ook niks. mensen in nederland zijn volgens mij VVD en groenlinks geil. ze moeten die moslims gewoon terug sturen naar hun eigen land . is er gelijk veel minder homo geweld.


kaat | 30-05-2018

eigen land........sommige zijn hier al vier generaties......en je kan niet alle mensen over een kam scheren. je hebt homo´s onder die groep.

het is zo makkelijk om in container begrippen te denken....maar dan maak je fouten.
niet alle moslims haten homo´s.............
niet alle niet-moslims houden van homo's...............


Cees | 30-05-2018

Nou Kaat, je mag kiezen: Met je partner, openlijk homo, een paar weken naar een islamitisch land of naar een niet islamitisch land. Maakt je niet uit?


Willem | 30-05-2018

Lijkt mij beter dan wij gays eens hand in eigen boezem steken en precies ghaan uitzoeken welke linkse gyas hier veratwoordelijk zijn met het binnenhalen van dit tuig.
het was te voorzien wanneer je dat soort tuig uit Syria binnen haalt welke een haf jaar geleden nog stonden te juichen wanneer er gays van hoge flats werden gegooid.

Die wonen inmiddels hier, en doods eskaders uit Irak wonen hier ook. Ik las het blad van Linda de Mol Lhomo er daar stonden de belangrijke gays van Nederland,
te zeiken dat Nederland voor homo's gevaarlijk voor gays geworden was. Ook Paul de leeuw die juist altijd voor dat soort was, waar ze wel gelijk in hadden dat de gay generatie van nu geen pest meer doet voor de emancipatie. Ingeslapen !!

En wat te denken van die boten parade, na de boten parade durven de nichten niet eens meer laat over straat hand in hand, anders eindigen ze op IC.

@Kaat 58 procent van de moslims willen geen homo's als buurman, nou laat ik nu geen moslims als buren willen hebben, nichten zoals jij hebben voor dit klimaat gezorgd. Zeker ook Groen aanhanger. hahahahahaha.


vervolg | 30-05-2018

Trouwens ik heb jaren in veel Emiraten gewoond en gewerkt, nooit last van discriminatie gehad, kan ik van Nederland niet zeggen. In Dubai voel ik mij als gay man veiliger dan in Rotterdam , omdat de moslims hier zeer politiek gevaarlijk geïndoctrineerd zijn en dit geloof ook verder zullen opdringen.
De aanvallen met bijlen op onschuldige mensen volgen elkaar in snel tempo op.

Meest erge van alles is dat Pim Fortuyn Nederland is afgeslacht vanwege zijn waarschuwingen, trouwens achter deze moord zitten meer krachten dan je voor goed houd. De moord opdracht komt vanuit Den Haag, Volkert hebben ze die opdracht gegeven, en nu schijnheilig doen !! Lees eens meer over deze moord, dan ga je over je nek.


Sander | 31-05-2018

@Kaat: je hebt gelijk, maar driekwart van de zaagselreaguurders hierboven snappen dat niet of zijn te druk met hun makeupdoos aan het spelen!

@Tyrion: of je nou links of rechts kiest, het is allemaal slappeknietjes politiek. Zowel links als rechts halen moslims binnen. Ze moeten wel, want EU beleid. Landen als Polen en Hongarije worden nu financieel gestraft door de EU, omdat ze weigeren immigranten op te nemen. Het beleid van de EU is ook lang veels te slap geweest; de EU-grenzen hadden veel eerder dicht gemoeten, dat is nu te laat met alle gevolgen van dien. Hier heeft de EU dus een heel vet probleem waar ze maar niet een permanente oplossing boor kunnen bedenken. De landen rond de zuidelijke en oostelijke Middelandse Zee lachen zich ondertussen een ongeluk en blijven stromen migranten naar het noorden van Europa sturen.


HellegatBRU | 31-05-2018

In Luik was 't weer raak:IS. En Merkel en Rutte maar binnenhalen. Als je door Schaarbeek rijdt, zie je amper 'n autochtoon. Alles kebab, groezelig, verveloos, afval op straat gedonderd etc. Zeg je er wat van, ben je 'n fascist. Puur 'n stad zo uit de Maghreb.Parijs:idem. Passen zich niet aan en halen de krenten uit de Westerse pap. Je kunt er als homo beter wegblijven. Linkse Gutmenschen hebben 't zover laten komen. Men hokt samen, integreert nooit en we worden straal uitgelachen.


kaat | 31-05-2018

@Willem

Er zijn veel vooroordelen in de reacties op deze site over gelovigen van allerlei soorten en maten. Ik pas er voor om mij in een hokje te plaatsen van intolerant omdat ik christen gelovige ben.

Ik had vroeger veel contact met conservatieve orthodoxe christenen. Ik heb nooit van haat gehoord richting homo's. Ik had homosexuele buren hoewel ze eigenlijk wel wat verder woonden...omdat het een landelijk gebied was.
Daar hadden we gewoon goed contact mee.

Ja voor een deel van conservatieve christenen is het zo je mag het wel zijn maar er niets mee doen. Je kruis dragen zeg maar. Ik heb dat los gelaten.
Daarom ben ik ongebonden christen. Die kuisheidleer heb ik losgelaten.
Ik loop er niet mee te koop dat ik homo ben. In mijn werkkringen komt het nooit ter sprake. Maar ik zal het niet ontkennen als ze er naar vragen.

Je kan gelovigen niet over een kam scheren. Je heb ze alle soorten en maten.

ik heb ook in werkkringen gezeten. Daar werd niet om gelovige redenen heel lacherige gedaan over homo's. Bij weekend wilden mannen niet bij een homo op de kamer.......of elk geval werd er lacherig gedaan ik heb geen oog dicht gedaan.
Dit soort grappen heeft niets met geloof te maken maar duidt ook op disrespect.
Ook de grappen bij VI duiden op disrespect.

Voor mij zijn als Christen niet alle bijbelteksten even waardevol. Sommige bijbelteksten zie ik als feilbaar, cultuurgebonden en door een menselijke bril geschreven zeg maar.
Voor mij als Christen zijn waarden als:
Behandel een ander zoals je zelf behandelt wilt worden.
en
Wat jij niet wilt wat jouw geschiedt doe dat ook een ander niet.
Die teksten zijn voor mij belangrijk.
Naastenliefde en een ander geen narigheid aandoen.


kaat | 31-05-2018

ik heb wel van sommige conservatieve gelovgigen gehoord dat ze de homosexuele daden haten.....maar nooit de persoon.
Ze vergelijken dat met sodom.......een verhaal uit het OT. Dat verhaal word uit zijn verband getrokken want als je dat leest gaat het over allerlei zonden en is er sprake van een poging tot een mannelijke verkrachting.
En werden dochters aangeboden om dat te proberen te voorkomen.

In de koran staat geloof ik dit verhaaltje ook op een andere manier waarschijnlijk....

Vaak word door sommige conservatieven dit verhaaltje aangehaald maar dat is onjuist.

Ook heb ik eenmaal een preek gehoord waar Leen van Dijke werd verdedigd door de pastoor.... ( die kwam in opspraak omdat hij homo's als dieven vergelijkte)
ze houden van de dief maar niet van de diefstal. Nu vind ik dat een rare preek. Toen was ik nog helemaal niet bezig met homosexualiteit op dat moment ik was toen nog jongere.

Maar ik heb nooit haat gehoord richting homo's.

en ik heb weleens gehoord dat mensen die gaypride maar vreemd vonden maar die opmerkingen was niet perse van gelovigen.

er is bij het christendom een breed draagvlak tot acceptatie van homosexuelen.
Niet iedere christen zal het homohuwelijk accepteren zoals Merkel. Maar ze accepteren wel homosexuele rechten en die cultuur. Ze mogen zijn wie ze zijn.

In sommige kerken is er een homohuwelijk die liepen zelfs voorop op de wetgeving zoals de remonstrantse kerk die had eerder een homohuwelijk dan de burgerlijke wetgeving.
In de R K Kerk en orthodoxe gereformeerden ligt het homohuwelijk moeilijker. In de R K Kerk zal waarschijnlijk nooit tenzij een revolutie een homohuwelijk komen. Maar in vaticaanstad word je niet opgepakt als je daar hand in hand loopt ook in de katholieke polen kan je gewoon homo zijn. Ook in het katholieke brazillie.
Ze respecteren de eigen beslissing van mensen.

in sommige afrikaanse landen niet helaas. Dat zijn uganda. Daar is een verschil.


kaat | 31-05-2018

in het christendom is het eigen geweten heel belangrijk.
en er is scheiding van kerk en staat.
ook de christelijke partijen als CDA of CDU van Merkel of CVP in Belgie accepteren scheiding van kerk en staat.
het CDA leverde diverse homosexuele / lesbische ministers.
Ik wil hiermee geen reclame maken voor CDA, is niet meer mijn partij. Maar ik wil aangeven dat de zaken heel genuanceerder liggen.

En je moet niet alle gelovigen over een kam scheren.

Er is bijvoorbeeld een sekte in amerika die demonstreert met teksten als God haat homo's.......etc.........je kan deze sekte niet projecteren op alle gelovigen.....dat is echt onzinnig.


kaat | 31-05-2018

Niet iedere christen zal het homohuwelijk accepteren zoals Merkel het niet wilde. Maar ze accepteren wel homosexuele rechten en die cultuur. Ze mogen zijn wie ze zijn.

ik bedoel veel christenen respecteren gewoon homosexuelen en hun rechten.


@Kaat | 31-05-2018

Er waren geen goede nazi,s en slechte nazi,s,ze behoorden allemaal tot een groep zeer slechte mensen,en natuurlijk was de een slechter dan de ander,maar ze behoorden tot de zelfde club.Met religies is dat het zelfde., en daar zijn er heel veel van ,maar ze denken allemaal dat ze de echte religie zijn,alleen er is geen bewijs van en het berust op praatjes,maar het gaat vooral om het overheersen van de mensen.


kaat | 31-05-2018

vergelijkingen met nazi...
als je zo wereldbeeld hebt dan houd het op. daag


kaat | 01-06-2018

ik ben benieuwd wat voor straffen deze mensen krijgen.

en zal dit verhaal nog gevolgd worden door de media?

zijn deze homo's bereikbaar?

Zoiets was ook al eerder in Utrecht gebeurd in een wijk bij een homostel dat werd weggepest.
In Amsterdam gebeurd het ook. Rotterdam ook.

Stukje bij stukje word er steeds meer ingeleverd........elk bericht betuigd hiervan.

En er gebeurd niets.......


Willem | 01-06-2018

In de rooie kranmten stonden vanochtend weer vele stukken over al die arme moslism die hier naar toen komen voor een beter leven en voor hun 7 kinderen zodat ze kunnen studeren.

Oh en hele dagen konden ze niet werken want hadden rugklachten, en homo's moeten van de flats afgegooid worden, hartelijk dank aan al die rooi nichten daar in Amsterdam.


Shit zooi | 01-06-2018

20 procent was maar geschoold, de rest gaat in de bijstand op kosten van die smerige homo's, die mogen met hun vrijgezellen belasting de rekening betalen.
Ongeschoold dus, en niet zoals Groen Links steeds zei dat alles wat ui Syrië komt academisch geschoold was, 80 procent ongeschoold en geïndoctrineerd met extreme homo haat. Flat af gooiers die stonden te juichen al liee jonge gays van flats werden gegooid.


kaat | 01-06-2018

ongeschoold of geschoold is niet de zaak. een mens die hulp nodig heeft heeft hulp nodig.

als je toevallig in Syrie geboren word en er komt een waanzinnige oorlog geen uitzicht........we mogen hen helpen wees daar dankbaar voor.


@Kaat | 01-06-2018

Kaat is van de kaart. ( Beter gezegd de weg kwijt) Folkert 2

We moeten dus dankbaar zijn dat dat uitschot hier naar toe komt, en geheel Europa in een burgeroorlog gaat storten terwijl ze zelf het gehele midden oosten in brand hebben gezet. Moslims kunnen zelfs niet met elkaar leven door de verschillende geloofs stromingen en ze zullen hun oorlogen hier verder gaan uit vechten. In de opvangkampen in europa zijn reeds vreselijke gevechten onderling en gays worden frontaal mishandeld, en dat vind jij dus normaal en moet kunnen.
Al hun kinderen worden geïndoctrineerd met ongekende homo haat en dat vind jij normaal, jullie rooie zijn een gevaar voor onze stabiliteit en voor de emancipatie van anders geaarde mensen en joodse bewoners.


@Kaat | 01-06-2018

jullie rooie halen dat soort alleen maar binnen om ze als stemvee te gebruiken, alles gratis en voor niks, in de bijstand voor 7 kinderen kinderbijsla , huursubsidie en Jan de nederlandse lul maar doorwerken tot hij versleten is.
Stratenmakers welke totaal versleten zijn tot op het bot, terwijl er bij ons in Rotterdam 40.000 in de bijstand blijven zitten, omdat ze nu ineens rugklachten hebben stond in de krant.


SOS@Kaat | 01-06-2018

https://www.ad.nl/binnenland/bang-en-depressief-homo-en-transseksuelen-vogelvrij-in-azc-s~af57b916/


Meest vreemde van alles is , dat zowel het AD en de Gay site ineens een groot stuk niet meer vermeld hebben , over de extreme homo haat in de asiel zoekers centrums.
Homo asiel zoekers welke voor haat gevlucht zijn naar Europa komen van de regen in de drup, en de Gaysite schrijft er niet maar dan ook niets over, waarschijnlijk ook al censuur.

Dit is echt heel triest en mensonterend.
Ze vluchten voor hun geaardheid uit het land van herkomst, en komen in West Europa en worden weer mishandeld.
Verschrikkelijk gewoon.

https://www.ad.nl/binnenland/bang-en-depressief-homo-en-transseksuelen-vogelvrij-in-azc-s~af57b916/


SOS | 01-06-2018

Hoe meldpunt dat homohaat toeliet ‘gewoon’
subsidie kreeg
Vorige week lag het Meldpunt Internetdiscriminatie (MiND) nog onder vuur nadat het een
melding van discriminatie had verworpen ‘omdat sommige moslims uit de Koran menen te
begrijpen dat homo’s moeten worden gedood’. Maar sancties? Ho maar. De Kamer besloot
donderdag dat MiND die 23.000 euro subsidie ‘gewoon’ mag behouden.
De twee regeringspartijen VVD en PvdA, en GroenLinks, D66, SP, SGP en ChristenUnie
stemden voor.
Subsidiekraan ging


Moppies! | 02-06-2018

Kaat laat het achterste van zijn (of haar) tong zien.

Het enige waar ik het absoluut niet mee eens ben met kaat is dat je gelovigen niet over een kam mag scheren. Ik snap wel wat er bedoeld wordt. Maar als je gelooft dan stop je met vragen te stellen. En juist daarin ligt de essentie van het leven. Nieuwsgierig blijven. Klopt dat eigenlijk wel? Ook als iedereen het zegt?

Ik geloof dat ik het niet liefdevoller kan uitdrukken voor de gelovigen. Of anders nog duidelijker, als je weet dat God bestaat dan hoef je dat niet meer te geloven. Dus geloven is voor sukkels. Iets opportunistisch voor de mentaal en spiritueel gebrekkigen. Voor verloren zielen, zeg maar. Nou jij weer. Wijntje? Nootjes erbij?


@Moppies ! | 02-06-2018

Goed zo die zit.


Soprano | 08-06-2018

Mensen die ónder je wonen moeten goed oppassen. Onderburen kun je namelijk flink het leven verzieken: zware meubels slepend verplaatsen midden in de nacht. Met deuren en vensters slaan. Met harde schoenen door de woning rennen. Dingen laten vallen. Heel veel Florence Foster-Jenkins/Gregoreaanse zang/avant-garde free-style jazz/heavy metal draaien op zondag ochtend. Veel bezoek hebben. Etc. En als helemaal niets meer helpt, kun je nog hun auto in de fik steken of ze gewoon in het donker plat rijden. Moet je wel effe naar een 24/7 carwash rijden erna.


Gezegend? | 08-06-2018

Religie? Je zult er maar mee besmet zijn. Dan tik je nooit meer normaal.


FatmaAisha | 08-06-2018

De politiek háát gays. Ze zijn liever van ons af. En dat we überhaupt mensenrechten hebben, nou ja, dat is voor hun nou eenmaal een onaangenaam effect van een politisch-correct offensief. Maar, ondertussen, net als bij anti-semitisme over de vele eeuwen heen, worden wij van alle kanten belaagd en de politiek grijpt niet in. Zo zijn ze makkelijk en moeiteloos van die lastige nichten af. Ik wil beslist ‘32-‘45 niet bagatelliseren, maar, deze houding ten opzichte de gays heeft er wel heel veel kenmerken van.


MarcJ | 09-06-2018

JaJa helemaal mee eens, ze zijn aan het opvoeren van hun geloof in onze seculiere gemeenschappen, net zo lang dat de bom ontploft. Ze willen nu ''eenmaal heel Europa
aan hun politieke stroming onderwerpen, hadden we in Nederland ook niet zo iets de nazi's ??

Maar ja het ins Nederland zijn eigen schuld, want Pim Fortuyn heeft de simpele zielen gewaarschuwd maar die stemmen nog steeds op partijen die dat tuig binnen halen.

In Engeland zijn al veel ondergrondse partijen die de moslims gaan aanvallen, kwestie van 1 jaar en de boel ontploft en overslaat naar de rest van Europa.

Oostenrijk gaat 10 moskeeën sluiten en 29 Iman's het land uit gooien, Nederland doet het omgekeerde en haalt ze met een belofte, huis tuin inkomen hier naar toen, de mensen in Noordwijk leven in een nachtmerrie.

Maar ja Nederland was in 1940 al verkeerd toen ze massaal de joden en homo's aan de Duitsers ging verraden, met hulp van de politie en ambtenaren die later hun huizen inpikte.
2018 Islamitische fascisme= Dat is het woord.

Spaanse overheersing
Nazi overheersing
Islamitische Nazi overheersing


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

Gay op TV

16:50 | Neighbours

18:35 | Grey's Anatomy

19:00 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Are You The One

20:30 | Ranking The Stars

21:30 | Cash or Trash?

Op vakantie met Grindr

Niet alle landen in de wereld zijn zo open en vrij als Nederland. Lees hier 3 handige tips voor veilig Grindr-gebruik in binnen- en buitenland.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Dotan (zanger)

| Diplo (DJ)

| Julianne Hough (actrice)

| Juan Pablo Di Pace (acteur)

| Lil Nas X (rapper)

| Willow Smith (dochter van)

Volg GaySite.nl ook via

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven