GayVideo | Homo-ontmoetingsplek in opspraak

24-05-2018 | In Barendrecht, de trimbaan langs de Oude Maas, zorgt een homo-ontmoetingsplek voor de nodig overlast. Omdat veel Barendrechters het park inmiddels mijden komt de politiek in actie en worden er, als het aan Jonathan Vrijman van de lokale partij 'Echt voor Barendrecht' ligt, binnenkort boetes uitgedeeld aan mannen die zich niet houden aan de plaatselijke regels.

De redactie van GaySite.nl speurt het wereldwijde web af op zoek naar interessante, leuke, spannende, ontroerende en hilarische gay video's.

 

Deel dit artikel:  

Reacties:

Joop | 24-05-2018

De rimbaan? Dat is natuurlijk ook vragen om andere activiteiten.
Goed dat er duidelijk benoemd wordt dat het veelal getrouwde mannen zijn. Natuurlijk hebben die een plek nodig. Over het algemeen doet de homo die zijn leven leeft dit soort dingen gewoon thuis en is anderen niet tot overlast.
Geseks in de natuur? Op zich leuk, maar als het zichtbaar is voor anderen, nee!


JAN2 | 24-05-2018

Zodra het in het zich gebeurd heb je een probleem als je gesnapt wordt en dat is goed. Maar voor de rest moet die brave meneer in het filmpje even goed de wet nalezen. Ieder stukje groen, recreatie of niet, is er voor iedereen en niet alleen voor keurige huisvaders en moeders achter de kinderwagen. Het gaat er weer op lijken dat hetero's gaan bepalen wat homo's willen, doen en mogen doen. Duidelijk is dat voor anderen zichtbare seks niet toegestaan is, maar voor de rest moet iedereen dat doen wat hij/zij leuk vind te doen met ook de opmerking, neem je rotzooi mee en deponeer het in de vuilnisbak op e parkeerplaats.


NichtenRotzooi | 24-05-2018

Ik sta er altijd weer weer versteld van hoe de doorsnee grijze muizen zich altijd weer ergeren aan een sporadische naakte pik of twee kontneukende mannen, maar tegen homophoob geweld weert zich geen enkele van hun.
Maar, ik vind de extreme rotzooi die nichten √ĀLTIJD weer achter laten op op de cruisingplekken w√©l heel erg beschamend: komdooms, kondoomverpakkingen, lube flesjes en sachets, popperflesjes, zakdoekjes en de tig cigarettenpeuken. Over het kapot trappen van de natuur en beschermde gebieden nog maar niet gesproken. Bovendien is de omgeving vervuilen wel h√©√©l erg ordinair. Het laat wel altijd zien uit welke laag van de bevolking je stamt.


Homo-ontmoetings | 24-05-2018

Fine!
Er zijn ook katholieken-ontmoetingsplekken. Gereformeerden-ontmoetingsplekken. Moslim-ontmoetingsplekken. Jevhova-ontmoetingsplekken.
Dus als we het zo gaan klassificeren willen we:
1. Geen inkomsten belastingen meer betalen.
2. Geen BTW meer betalen.
3. Geen onroerend goed belasting meer betalen.
4. Geen successierechten meer betalen over erfenissen en schenkingen.
5. Alle schenkingen die we krijgen moeten AFTREKBAAR zijn.
6. We willen in aanmerking komen voor de ANBI regeling
7. We willen een hogere notering in de grondwet.

Gaan we daarna om de tafel. Over een geknakt plantje en een vergeten tissue (Zonder BTW he!)

Want zo op het oog is er ernstig sprake van ontmoetingsplaatsdicriminatie!!!!!!!!! En dan eisen we nog niet eens onze eigen buktapijtjes en kniel bankjes in het bos.


Enneh | 25-05-2018

Kom niet aan met die eeuwige smoes van op "jullie" ontmoetingsplaatsen gebeurt heel wat anders! Op zijn minst gebeurt dat op al die andere ontmoetingsplaatsen net zo goed. En bij ons gaat het echt niet altijd alleen maar om van dattem.


H.O.P.Sakee | 25-05-2018

Die mannen moeten hun "ei" kwijt, komen met 't kinderzitje op de achterbank aangereden. Rotzooi achterlaten, niet tolereren. Alles rein und sauber. Geneuk in de bosjes en uit 't zicht: prima. De hop's worden schaars. Vroeger waren ze er zowat om de km; toen werd in 1 keer 't groen tot de grond gesnoeid; daarna wat schijtende Schotse Hooglanders er in gezet en ten slotte afgesloten. Tolerant NL!


JAN2 | 25-05-2018

En misschien kunnen we de term Homo-ontmoetingsplaats ook aanpassen in Mannen-ontmoetingsplaats want er komen niet alleen homo's.


Nou... | 26-05-2018

Ik denk dat als al die geloven ons buitensluiten, dat we dan toch op zijn minst recht hebben op dezelfde fiscale voordelen. Het rijtje staat hierboven.
Ik wil die kerk helemaal niet in.
Maar van dezelfde voordeeltjes genieten lijkt me op zijn minst gewoon eerlijk.
Want cultureel en (buitenland) politiek relevant, noodzakelijk en onmisbaar zijn homos net zo goed. Vrijwel zeker zelfs meer.
Gelijke monniken, gelijke kappen.
Het is vanwege die uitsluiting dat ik meen dat we dan minstens dezelfde geneugtes verdienen als de uitsluiters.


Minimaal | 26-05-2018

Zou dat moeten gelden voor particuliere organiseerders van Prides etc.


En... | 26-05-2018

Natuurlijk voor HOP's.


@homo-ontmoeting | 30-05-2018

anbi kan zo aangevraagd worden hoor.......dus
dat heeft coc ook......

zit dus niet zo kermen.....alsof je achtergesteld word.


@homo-ontmoeting | 30-05-2018

begin dan een stichting zonder commercieel winst oogmerk......

alsof je zo achtergesteld word......je toetert maar wat........


filmpje | 30-05-2018

gewoon een bunker......in dat bos of vlakbij......
en of die mensen getrouwd of niet of in de kast zitten of niet is totaal onbelangrijk.
veeel van die mensen zitten niet in de kast.....


dira | 30-05-2018

schenkingen aan goede doelen (en erkende kerken ) zijn helemaal niet vrij van erfrecht.

die man hierboven @homoontmoetingsp toetert maar wat zonder het echt te weten.....

en er zijn al HOMO ORGANISATIES die subsidie ontvangen.......

maar weet wat je het is.......mensen die naar een HOMOONTMOETINGSPLEK gaan organiseren zich niet.
DE HELE HOMOGEMEENSCHAP ORGANISEERT ZICH NIET..........
dus wat meneer wil kan helemaal niet.


Darek | 17-08-2018

Overal en al jaren gezeur en niet geregeld en dan maar sluiten en moeten de mannen een andere plek zoeken, begint het daar weer. Langs A27 inmiddels bij Utrecht alle HOPS weg door RWS. Gefrustreerde bi's en huisvaders zitten nu thuis. Ze moeten hun ei kwijt net als er hoeren voor zijn. Waarom niet gewoon regelen en dit soort plekken aanleggen en aangeven zodat anderen er geen last van hebben. Neem voorbeeld aan gemeenten die het regelen. Er is behoefte aan en het is nodig. Vervolging zoals in Utrecht in de middeleeuwen willen we nu toch niet meer? Al lijkt het er inmiddels wel op dat deze mannen opgedreven worden en nergens meer heen kunnen. Laat meer vrijheid in dit land en niet over betutteling en regeltjes.


pantylover | 10-03-2019

ik loop daar als man altijd rond in panty heerlijk!!


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

Gay op TV

21:00 | MVS

21:20 | Nick & Simon, The Dream

21:30 | Familie Kruys

Op vakantie met Grindr

Niet alle landen in de wereld zijn zo open en vrij als Nederland. Lees hier 3 handige tips voor veilig Grindr-gebruik in binnen- en buitenland.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Dotan (zanger)

| Diplo (DJ)

| Julianne Hough (actrice)

| Juan Pablo Di Pace (acteur)

| Lil Nas X (rapper)

| Willow Smith (dochter van)

Volg GaySite.nl ook via

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven