Seriemoordenaar bracht negen homo's om

12-04-2018 | De 66-jarige tuinarchitect die in januari in het centrum van Toronto werd opgepakt wordt inmiddels beschuldigd van het vermoorden van tenminste negen homoseksuele mannen. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Canada deze week bekend gemaakt. Bruce McArthur (foto) werd opgepakt op verdenking van de verdwijning van twee vermiste mannen maar volgens Canadese media kan het huidige aantal van negen moorden wel eens uitgroeien tot enkele tientallen. De politie doet onderzoek naar vijftien cold cases die mogelijk ook gelinkt kunnen worden aan McArthur. De oudste dateert uit 1975.

De homogemeenschap in Toronto is geschokt door het nieuws, mede omdat de verdachte een zeer graag geziene gast was in de homohoreca van Toronto. Er is ook kritiek omdat de man vele jaren ongestoord zijn gang heeft kunnen gaan. McArthur vond zijn slachtoffers op datingapps en -websites voor homo's. Eén van de zaken gaat om een vermissing uit oktober 2010. Toen al waren er vermoedens dat de 40-jarige Skandaraj Navaratnam het slachtoffer was van een misdrijf. Pas enkele maanden geleden bleek uit nader politieonderzoek dat Navaratnam inderdaad was vermoord en begraven in een tuin die de verdachte in onderhoud had. Uit vervolgonderzoek bleken meer vermiste homoseksuele mannen begraven in de tuinen die de 66-jarige tuinarchitect in onderhoud had.

De politie doet inmiddels onderzoek op meer dan 75 plaatsen waar McArthur werkzaam was. Volgens een politiewoordvoerder wordt niet uitgesloten dat binnenkort meer slachtoffers worden gevonden. "Dit is een ongekend groot onderzoek en uniek voor Toronto," aldus de woordvoerder.

GaySite.nl berichtte ook:
26-02-2018 | Seriemoordenaar bracht zes homo's om

Deel dit artikel:  

Reacties:

Grindr Oproep | 12-04-2018

Helpdesk Grindr zegt: Mocht je worden vermoord via Grindr, meldt dit dat direct. Wij antwoorden binnen 5 werkdagen.


sebastiaan | 12-04-2018

deze gestoorde vent gelijk de elektrice stoel geven. opgeruimd staat netjes.


Recht is krom | 13-04-2018

Dader heeft waarschijnlijk moeite met het accepteren van zijn eigen homoseksualiteit.
Grof steekje zit er bij hem los. Maar dat is nog geen reden om maar te gaan te gaan moorden! Gevaarlijk figuur die tegen zichzelf en de samenleving beschermt moet worden.


Freek | 13-04-2018

@sebastiaan. Eerlijk gezegd vind ik een elektrische stoel behoorlijk gestoord.


sebastiaan | 13-04-2018

@freek die vent is ook behoorlijk gestoord. is een massa moordenaar. wie weet hoe hij zijn onschuldige slachtoffers met veel leed om het leven heeft gebracht. om zo iemand hoef je geen medelijden te hebben. heeft hij met zijn slachtoffers ook niet.


@sebastiaan | 16-04-2018

Eén van de redenen om tegen de doodstraf te zijn, maar iemand in een hokje te stoppen, is dat zoiemand later nog iets kan bijdragen om in de toekomst zulke gekke dingen te voorkomen.

Een andere is natuurlijk dat doodstraf eerder een beloning is dan een straf. De dader met een klap van alle gezeik af, de nabestaanden moeten er mee doorleven. Met niemand meer. Daarom zijn kamikazes en zelfmoordterroristen ook zulke lafaards. Net als Hitler. In plaats van aan te willen zien wat ze hebben aangericht, doen ze zelf het licht uit als ze schaakmat staan. Laffer kan niet.

De doodstraf is iemand het recht geven om weg te lopen zonder te betalen.


Reageer

Naam:
Reactie:

GayNieuws Quiz 2018

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland van afgelopen jaar? Doe nu de GayNieuws Kennis Quiz 2018 en test je kennis en geheugen!

Woorden en Daden

De laatste column door Dennis de Jong. Lees hier zijn bijdrage over afscheid nemen van het Europees Parlement.

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homo's en Homo's. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Nashville-verklaring en de extremisten die hem ondertekenden. | klik hier

Gay op TV

22:00 | MVS

23:00 | The Graham Norton Show

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Anthony Bowens (worstelaar)

| Jake Borelli (acteur)

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

| Abrahm DeVine (zwemmer)

| Tadd Fujikawa (golfer)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven