Homo's 'shockeren' saunaganger

14-04-2018 | In New York heeft een heteroman een sportschool aangeklaagd omdat hij in de sauna van het sportcomplex zou zijn lastiggevallen door drie homoseksuelen. Equinox Fitness profileert zich als homovriendelijk sportschool en veel LHBT's uit de Big Apple komen er dan ook regelmatig sporten. Het complex heeft tevens een sauna om na alle inspanningen even te relaxen. De heteroman zag hoe twee mannen elkaar in de sauna betasten en niet veel later voegde een derde zich bij het duo. Toen ook de heteroman, welke anoniem wil blijven, bij het liefdesspel werd betrokken ontvluchtte hij de saunaruimte. Hij beklaagde zich bij de balie van het sportcomplex maar daar werd zijn klacht volgens de man niet serieus genomen. Inmiddels heeft hij een advocaat in de arm genomen en is hij een rechtszaak tegen de sportschool begonnen.

Equinox Fitness is aangeklaagd omdat het niets zou doen tegen "masturberende mannen in de saunaruimte". In de aanklacht verklaart het slachtoffer dat hij hevig geshockeerd de sportschool moest verlaten en nog lange tijd met een trauma heeft moeten leven. De leiding van de gym laat in The New York Post weten dat seksuele handelingen in de sauna niet zijn toegestaan. "Maar het komt zo vaak voor, het is niet tegen te houden. Niet alleen wij hebben dat probleem, bijna alle sportscholen in New York worstelen met hetzelfde probleem," aldus een woordvoerder van Equinox Fitness. Volgens de advocaat van de heteroman kan de leiding van de sportschool een celstraf van tien jaar krijgen. Of het slachtoffer ook een schadeclaim gaat indienen is niet bekend.

Deel dit artikel:  

Reacties:

JAN | 14-04-2018

Nou dat is natuurlijk algemeen bekend dat nichten schijt aan alles hebben en eens krijgen de mensen er genoeg van. Wil je sauna en seks dan ga je maar naar een speciale gay sauna, maar andere bezoekers expres gaan shockeren is vragen om moeilijkheden. Je kunt er in Amerika voor worden aangeklaagd en de schade vergoedingen zijn daat extreem hoog en dat is maar goed ook.


Pet | 14-04-2018

Wat een ongelooflijke aansteller. Getraumatiseerd? Totaal ongeloofwaardig.


Haha | 14-04-2018

Man houdt trauma over van het zien van een masturberende man. Dat is zoiets als politicus houdt trauma over van liegende politicus. Of dikke vrouw houdt trauma over van iemand die een broodje eet. Of terrorist houdt trauma over van horrorfilm.

LOL


Nog eentje | 14-04-2018

Patricia Paay houdt trauma over van pornofilm.


Nog iemand? | 14-04-2018

Met grappige trauma's?


Cees | 14-04-2018

Ik heb eens op straat en man en een vrouw met elkaar zien zoenen! Ik heb er nog steeds slapeloze nachten van ...


Cees | 14-04-2018

Maar even serieus: homo mannen moeten natuurlijk niet gaan choqueren in hetero-gelegenheden. Dat slaat gewoon nergens op. Als er dan klachten komen, lijkt me dat ook terecht.


Trauma@Cees | 14-04-2018

Nee gekkie, ik ga ook niet in de V&D op de roltrap liggen rimmen.

Wel 2 dingen. Er zijn homo's die zo gek doen, omdat ze gek gemaakt zijn. Rara hoe dan? Kijk maar naar de RTL-homo-helden. Zit ook een behoorlijk frustratie gedreven element in. Ik heb er verschillende van dichtbij meegemaakt (zal geen namen noemen), maar over het algemeen mot ik ze niet. Geen chemie mee. Maar dan denk ik wel, kun je niet gewoon je kutliedje zingen en naar huis gaan?
En dan hebben we nog Amerika. Schadeclaimland.
Nog één leuke dan: Amerikaanse bejaarde voor het leven getraumatiseerd omdat hij op zijn 90-ste voor het eerst een tepel ziet. En kom maar op met die miljoenen.

Tuurlijk is het leuk als iedereen het een beetje leuk houdt. Op de openbare weg. Of in de gemixte sauna. Maar ik voel me als individuele homo echt niet aangesproken door dit stuk. Ik doe zulke dingen niet.

Resteert enkel de humor. Want welke hetero kerel weet er niks van wat rukken is. Wat een schok is dat dan niet, zeg!

Trump voor het leven getraumatiseerd omdat iemand hem uitgescholden heeft op twitter. Ook een leuke!

Kom maar op met die trauma's!


vreemd | 14-04-2018

ik kom weleens in een gewone sauna nooit zie ik daar sexuele dingen.........vreemd allemaal.


dubbelvreemd | 14-04-2018

Als ik in een homosauna kom heb ik eerder het gevoel dat ik het met iedereen moet doen. Want waarom zit je daar dan? En eigenlijk is dat net zo vreemd. En dan ben ik zelfs nooit verder geweest dan de bar!


Nicky de klerk | 14-04-2018

Het slaat inderdaad helemaal nergens op.Dit soort nutteloze dingen niet eens aandacht geven voortaan!Aan de redactie van gaysite kunnen jullie een topic maken over georganiseerd worden in de gay community, het is heel ernstig dat er zoveel zinloze geweld misdrijven zijn op 1 van ons! Daar moet onze aandacht op gefocust worden georganiseerd worden zodat we hand in hand kunnen lopen zonder problemen, of opgewacht worden door een stelletje meeloopfiguren( wie heel makkelijk aangepakt kunnen worden) daarom maak er een topic over zodat we plannen kunnen maken en echt inzet gaan tonen voor onze veiligheid van onze gaycomminty! Het word tijd dat we er voor gaan vechten om geaccepteerd te worden!


@Nicky | 14-04-2018

Ik vermoehoedtttt.... dat de redaksie dit artikel niet zozeer voor nieuwswaarde maar voor amuzementswaarde heeft geplaatst. Anders is het enkel nog maar nieuws van het rijtje, homo mishandeld, daders wel of niet of half gepakt en tot slot alweer een lullige taakstraf.... Heel belangrijk natuurlijk om de vinger op de pols te houden. Zo vraag ik me alweer af of er nieuws is over Orlando. En of die andere tien gasten uit Dordrecht al aan de tand zijn gevoeld. En of ze van een "levensbeschouwelijke school" waren. Dat gaan we echt niet los laten jongens!

Maar even wat verluchtigends ertussendoor, prima. Het moet ook niet het Homo Reformatorisch Dagblad worden, vind ik.

Straks wordt het nog: homo voor het leven getraumatiseerd na het lezen van gaysite!!!!


Kees | 14-04-2018

Als ik naar de Sauna ga, ga ik altijd naar een gewone hetero of mix sauna en dan kan ik gewoon rustig van de sauna genieten, omdat de meeste gays sauna grote seks afwerk plaatsen zijn. Als je zo graag in de stoom seks wilt ga je naar je eigen soort sauna's , en dan ga je niet expres provocerend zitten seksen .
Door dit soort idiote excessen krijgt de homo gemeenschap een nog grotere naam die ze al hebben, overal en altijd overdreven doen.
Doen normaal dat doen je al extreem genoeg, geld dus ook voor hetero's.


Verleden | 14-04-2018

Er is, weet ik toevallig, ooit eens een hetero sauna in Haarlem gesloten omdat de gonorroe tot onder de bierviltjes zat. Dat zal best nog wel hier en daar voorkomen. En er schijnen ook "nette" homo sauna's te bestaan.


@Verleden | 15-04-2018

Laten we maar zwijgen wat voor soort ziektes en in de gay sauna's onder de bierviltjes vastgeplakt zitten, op op de vloer en toiletten, meeste hetero's sauna's zijn meer dan schoon te noemen. EN DAN HEB IK HET OVER ECHTE SAUNA'S.
TOCH


JAN2 | 15-04-2018

Jaja, dat krijg je in dat krankzinnige rechtszaken land de VS. En de moraalridders hier die kakelen over gay sauna's, echte sauna's, schone sauna's, hetero sauna's. Wat jullie eigenlijk blootleggen is jullie absolute domheid van zaken. Je denkt te weten waar je over praat maar ieder woord dat je geschreven hebt gaat totaal mank. Moraalridders denken het recht en de wetenschap in pacht te hebben door nonsens over wat voor sauna dan ook te verkopen. Een sauna is een sauna. Afwerkplek of niet. In iedere sauna, geen Welness zoals Thermee 2000, maar een sauna, bedrijven ze sex. Str8 met Str8, Str8 met Gay, alle sexliefhebbers komen in een sauna aan bod. En als je dat niet wil horen waarom omdat het volgens jullie niet bestaat, waarom reageren jullie dan zo dom. Ik moet de eerste sauna nog tegenkomen waar geen sex of een toenadering gezocht wordt tot het hebben van sex. Een simpele Neen dan je, is normaal gesproken genoeg.

Deze lul in New York wist dat het een Gayvriendelijke sauna was, resultaat er kunnen dus ook gay's aanwezig zijn. Alsof hetero's ook niet eens iets proberen. Kom op, get a life en laat iedereen in hun of haar waarde en stop dat moraalridders gedrag ergens waar de zon nooit schijnt.


jelte | 15-04-2018

Denk dat de zogenaamde heteroman geschrokken is van zijn eigen lustgevoelens bij het zien van zoveel genot.


Pim | 15-04-2018

@Nicky de Klerk:
Goed idee, ik denk er ook zo over.


Nog eentje | 16-04-2018

COC-voorzitster voor het leven getraumatiseerd na bezoek aan echte homo organisatie.


Of deze | 16-04-2018

Gordon voor het leven getraumatiseerd na het lezen van zijn eigen biografie.


Of deze | 16-04-2018

Amerikaanse baby volledig door het lint na krijgen van borstvoeding.


qw | 16-04-2018

Ik loop elke dag een trauma op van al het heterogeweld op straat, op TV, thuis, aan de universiteit, op school, in de kerk enz...


@jan2 | 17-04-2018

@jan2

welke sauna voor gemengd publiek kan je sex hebben. ik ben soms in een gemengde sauna geweest. zoals in amsterdamse bos. ik heb nergens mensen zien neuken......

ook bij een sauna van de fitness heb ik dat ook niet gezien.

wel bij een gemengde sauna in keulen PANN


Nog eentje | 18-04-2018

Medewerker van Kamer van Koophandel voor het leven getraumatiseerd wegens ongewenste reclame.


Of deze | 18-04-2018

Russische minister Lavrov voor het leven getraumatiseerd na lezen boek over humanisme.


Pride | 18-04-2018

In Amsterdam bestond ook zo’n gym, The Splash, waar weleens een verdwaalde hetero kwam.


Nog 1 | 19-04-2018

Jezus voor het leven getraumatiseerd na het zien van de wreedheid van de mensheid.


Reageer

Naam:
Reactie:

GayNieuws Quiz 2018

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland van afgelopen jaar? Doe nu de GayNieuws Kennis Quiz 2018 en test je kennis en geheugen!

Woorden en Daden

De laatste column door Dennis de Jong. Lees hier zijn bijdrage over afscheid nemen van het Europees Parlement.

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homo's en Homo's. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Nashville-verklaring en de extremisten die hem ondertekenden. | klik hier

Gay op TV

22:00 | MVS

23:00 | The Graham Norton Show

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Anthony Bowens (worstelaar)

| Jake Borelli (acteur)

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

| Abrahm DeVine (zwemmer)

| Tadd Fujikawa (golfer)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven