update | Woede over homo-uitspraken FvD

03-03-2018 | Veel verontwaardiging en woede hebben de uitspraken van kandidaat-raadslid voor Forum voor Democratie (FvD) in Amsterdam, Yernaz Ramautarsing, losgemaakt. De 30-jarige politicus raakte andermaal in opspraak omdat hij onder meer zou hebben beweerd dat homorechten de samenleving dommer hebben gemaakt. "Dat is gebaseerd op de notie dat homo's relatief een hoger IQ hebben en op het moment dat zij zich niet voortplanten de hele samenleving daar dus dommer van wordt. Geen haat, gewoon feiten," citeert de Telegraaf Ramautarsing op basis van Whatsapp-berichten die de krant heeft ingezien. Eerder kwam Ramautarsing (foto linksonder) al in het nieuws nadat hij enkele racistische opmerking zou hebben gemaakt.

GroenLinks en D66 en de PvdA, de drie grootste partijen in de Amsterdamse peilingen, spreken hun afschuw uit over de onthullingen van de Telegraaf. Ze verwijten Ramautarsing homofobie en racisme. Ook het COC is geschokt en vindt vindt dat Forum voor Democratie afstand moet nemen van uitspraken van het kandidaat-gemeenteraadslid. "Doodeng dat politici dit kunnen beweren. Dat ze op willekeurige kenmerken mensen in groepen verdelen, op basis van ras of seksuele voorkeur. Forum voor Democratie zou afstand moeten nemen van de uitspraken van Ramautarsing," aldus een woordvoerder van de homo-organisatie tegen de NOS.

Update | Ramautarsing heeft zaterdag bekend gemaakt zich terug te trekken als kandidaat voor Forum voor Democratie voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. "In reactie op alle consternatie," zo laat hij weten via de website van FvD.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Peter | 03-03-2018

Laten we maar zwijgen over het IQ van deze idiote fascist.


Tjah | 03-03-2018

En Thierry masturbeert niet meer. Zo bij mij ook niet meer lukken. In zulk gezelschap.


Cees | 03-03-2018

Waar blijven al die homo's nou die onlangs nog hun liefde verklaarden voor het Forum voor Democratie?


ram1966 | 03-03-2018

Dhr. Traumatisering trekt zich al terug als kandidaat voor de verkiezingen van 21.03. Nu op het onvolprezen GeenStijl, en bij de linkse NOS.
Dus Cees, je hebt je zin.....


@Cees | 03-03-2018

Ik vrees dat die op zoek zijn naar een nieuwe date. Maar waar blijft dat Forum zelf? Als het nog bestaat. Die Annabel had best een mooi lijstje met haar eigen regenboogplan. Als ze daar écht achter stond, hoe kan ze nu dan zwijgen? Enneh, die andere politici die gelijk reageren, ook bedenkelijk. Geen vertrouwen in de publieke opinie meer en gelijk stemmen scoren? Allemaal eigenlijk hoeren. Veel lullen en niks waarmaken. Soort van RTL. Maar dan in stads- en landsbestuur. Volksvertegenwoordiger of gemeenteraadslid is een verantwoordelijkheid. Een vertrouwen dat je door de kiezer wordt gegeven. Voor 4 jaar zelfs. Ik zie voorlopig vooral veel luizenbaantjes. Met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. En bij die partijen die het hardst roepen dat ze daar een einde aan willen maken? Dààr helemaal.


Marketing | 03-03-2018

Gewoon wetenschap. Als je je "klant" maar één keer goed de koelere injaagt, dan zul je die zelfde pas terugwinnen als je daarna tussen de 12 en de 14 keer de verwachting overstijgt. Voordat de "klant" dat oude akkefietje vergeten is. Reageer je niet direct, dan gaat dat nog maal twee! Want dan stem je stilzwijgend in. Dat geldt voor de FvD. Maar ook bijvoorbeeld voor Heineken.

Dus kom maar op en verbaas me maar. 28 keer.

Marketing Science.


Politici | 03-03-2018

Denken maar al te graag, "morgen staat er weer wat anders in de krant", of "het waait wel over". Dat is niet zo. De mensen zijn niet dom. De homo's niet, de moslims niet, de negers niet, zelfs de "normalen volgens Rutte" zijn niet dom. Absoluut niet.


Echt eng | 03-03-2018

Is alles wat momenteel uitdraagt dat iedereen dom is. Behalve ikke. Ikke ben eerlijk. Wacht, ik zal es een biografie laten schrijven over mij. Over ikke. Oprecht en eerlijk en open kaart. 2018. En nog steeds Neanderthalers.

Het incident is een incident. Het geheel laat zien waar we staan. En op wie je echt kan rekenen.


@Cees | 2 uur ge | 03-03-2018

Waar blijven al die homo's nou die onlangs nog hun liefde verklaarden voor het Forum voor Democratie?
Wat ik mij nou steeds afvroeg, waar waren al die homo's toen er dagelijks tientallen gays van de flats in Syria werden gegooid, en als ze niet dood waren maakte het volk ze beneden wel af.
Nu wonende IS gasten ze hier, dankzij de mensen die nu ineens wel commentaar kunnen leveren. dat groepje linkse rooie

Zum Kotzen.


@@Cees | 03-03-2018

Er waren Nederlanders in de Tweede Wereld oorlog die precies het zelfde deden. Niet allemaal. Maar niets menschelijks is ons vreemd. Als we eerlijk waren.


Zum Kotzen | 03-03-2018

Ja vandaar dat er zoveel joden vanuit Nederland zijn afgevoerd, eerst verraden door de AMBTENAREN EN POLITIE VOOR DE ADRESSEN, daarna op transport om vergast te worden. Onze buren !!!!!

Nu halen ze weer van die idiote homo en joden haters binnen, wat een enge tijd, vooral voor de oude generatie gays, die worden nu verraden door griezels welke bij D66 zitten en FVD.


FvD&COC | 03-03-2018

Die site van FvD is al net zo bij de tijd als die van het COC.

Er staat nu een verklaring op. Enkel van Yernaz Traumatisering. DRIE KLEINE KUT ALINEAS. En van de partij zelF? HELEMAAL NIKS.

Wat zegt dat? Dat ze iedereen DOM vinden. Kan die ouwe Evert van der PIk alias Hiddink dan niet in elk geval een plaatje opzetten, naast het doen van de boekhouding?

Er naast staat overigens wel nog dat ze een NVU infiltrant hebben geroyeerd. Daar hebben ze wel tijd voor, om dat te melden. Een infiltrant! We hebben hem te pakken!

Ga es lekker naar de speelgoedwinkel in Heemstede, Thierry, nieuwe playmobiel kopen. Dat je moeder maar trots op je mag zijn, dat je zo goed voor je eigen mening op kan komen. Een rukker, zoals Wilders, heeft meer capaciteiten dan jij. Haha. Voetbalgrapje. Biertje?


Alvorens.... | 03-03-2018

Te oordelen, vergeet niet U te verbazen.


Want... | 03-03-2018

Met elk oordeel komt het einde.
In de verbazing ontstaat de toekomst.


divers | 03-03-2018

Ik ben helemaal niet woedend.


divers | 03-03-2018

o het coc is geschokt.....nou nou er is veel voor nodig.......

maar ging het nu om? om niets dat homo's intelligenter zijn..........
nou nou.. het was gewoon een discussie.......

als het coc hierom geschokt is pffff

dat is toch wel erg hoor. ik voel me niet vertegenwoordigd door deze club ( COC ).


Tja | 03-03-2018

COC geschokt??? Nee hoor, meer een reden om subsidie te vragen voor een onduidelijk projekt


Huib | 03-03-2018

Ik ben ook totaal niet woedend. Ja, ik erger me aan het COC, maar dat heb ik wel vaker. Deze club vertegenwoordigt mij zeker niet.


Cees | 03-03-2018

Onvoorstelbaar dat ik ooit lid ben geweest van het COC. Gelukkig is dat lang geleden.


Humor | 04-03-2018

Het "Cultuur en Ontspannings Centrum".

Maar goed. Té gemakkelijk om overal tegen te zijn. Is er nog iets over om vóór te zijn? Hoe zit het met wat er met Orlando is gebeurd.


Roy020 | 04-03-2018

Annabel krijgt sowieso mijn stem. De nummer 2 was nooit mijn keuze, vind het ook een blaaskaak. Het is prima zo.


Nico | 04-03-2018

Compleet krankzinnig die Yernaz Ramataursing. Net als die partij van hem een dubieus clubje is. Hij had overigens nog veel meer van dit soort achterlijke denkbeelden. Maar laten we ook die vreselijke schijnheiligen van D66 even niet vergeten. Mevr. Yassmine El Ksaihi, een gehoofddoekt kandidaat raadslid voor de gemeente raad van Amsterdam twittert het volgende: " Homoseksualiteit is een zonde in de Islam. Dat is voor ons geen discussiepunt(...) Het is een persoonlijke keuze.."
Hier hoor ik die smerige schijnheilige Pechtold niet op reageren.
Laat dit een waarschuwing zijn voor al die na√Įeve D66 stemmers in Amsterdam en de rest van Nederland. Het paard van Troje is daar ook al binnengehaald net als bij de PvdA, SP en Groen Links.


Geestig | 04-03-2018

Eerlijk gezegd moest ik wel glimlachen om die uitspraak. Het is best een grappige, sluitende redenering.


JBFan | 04-03-2018

Annabel krijgt mijn stem!


NL-IQ | 04-03-2018

Het komt van al die babyboomers, die ouwe hippen. Waar D'66 ook een uitwas van is, net als de "jongere" garde van de VVD trouwens. Leve de vrijheid, en alle belangrijke plekken voor ons. Wat na ons komt gaat maar een uitkering halen.
Het gevolgd is een systemische verkneuzing. De oude stromingen brokkelen af. Maar iedereen die met wat nieuws begint zit al snel met een hok vol kneuzen. Die van toeten noch blazen weten.
Het heeft niks met IQ te maken, maar wel met een oude generatie die vooral op haar eigen IQ plekjes veilig stelde. En de nieuwe wijs maakte dat IQ niet echt zo belangrijk is. Kom maar goed voor jezelf op en ga maar gratis geld halen. En stem op ons.

Het is daar waar het paard nu struikelt over het laatste muurtje.

De erfenis van het ooit langharig werkschuw tuig is een land vol kakelende leeghoofden. Met theorie√ęn over IQ's. Van rassen en homo's en meer van zulks. Zich baserend op de wetenschap. Die ze zelf niet hebben. Leeghoofden.

Jeff van Oekel zegt: Evert van der Pik for President!


D'66 dan? | 04-03-2018

Ik denk nou niet gelijk dat de Reguliers veiliger wordt voor ons als D'66 wat te zeggen krijgt. Op dat gebied zijnde beloftes enkel van de SP beter. Maar ja, dat is dan ook weer zo een na Kim kwam Kim partij.
In het algemeen heeft Nederland helemaal niet zoveel op met homo's. Misschien die Annabel. Maar die mag wel eens de megafoon pakken dan. Want dat is het zelfde als alles met de trein naar Polen en daarna, als je zeker weet dat ze niet terug komen, roepen dat je in het verzet hebt gezeten.


Thierry&Theo | 04-03-2018

Ik kijk nog es. Naar de rassen. Die ouwe theo. Heeft toch een beetje een Toon Hermans uitstraling met Koko Petalo trekjes. Of een beetje KlukKluk, de Indiaan van Pipo! Echt Hollands? En dan Thierry. Zwart haar, zwarte baard, met nog vaag wat van die kale plekjes onder die lip. Net helemaal Perzisch, maar iets uit de omgeving van Iran. Zit er toch zeker in. Echt Hollands? Kom maar eens op met die stambomen dan. En, ja, nu moeten jullie wel. IQ testje? En schedelmetingen. Ben ik ook wel nieuwsgierig naar.


Kees | 04-03-2018

Waarom hoor ik niemand over dat domme wijf van D’66 !?


@Kees | 05-03-2018

Die Eucalypta? Van de partij van meer invloed en geen gekozen burgemeesters meer, maar dat referendum kan écht niet meer, niet van deze tijd? Die? Joh. Gekkie.


Intelligente hom | 05-03-2018

Alle haat komt van links en islam


harrie | 05-03-2018

Er is nog best een plaatsje in Amsterdam voor Yernaz in,Artis.


Nieuw Forum! | 05-03-2018

Hierbij maken wij bekend dat wij een Nieuw Form gaan oprichten.

Het gaat Het Forum Tegen Sexistische Dieren worden.

De eerste soort die wij willen uitroeiien is de papegaai. Dat is wel zo'n beetje de meest sexistische diersoort die er bestaat. Zet twee mannetjes bij mekaar, of twee vrouwtjes, en de ene plukt de ander helemaal kaal. Echt. Erger dan moslims of Syrische vluchtelingen. Alleen Erdogan vindt het leuk om daar naar te kijken. De vrouwtjes zijn nog de ergste trouwens. En ze hopen allemaal nog 100 jaar oud te worden.

Daar gaan we dus een eind aan maken. Alle papegaaien, oprotten en terug naar waar je van gekomen bent. Al die sexistische, racistische, discriminerende papegaaien. Want dat zijn nog slimme klotebeesten ook. Heel hoog IQ! Daar verkijk je je op!

Om het wat te compenseren gaan we de erfpacht in Amsterdam afschaffen. Nou ja, dat vinden. Want voorlopig hebben we nog geen absolute meerderheid, dus op dat gebied kunnen we uit ons nek lullen wat we willen.

Maar eerst. Die papegaaien aanpakken. Klotevogels. Weg ermee.


FTSD | 05-03-2018

Het FTSD, Forum Tegen Sexistische Dieren wordt gesponsord door de Nederlandse Homo-ondergrondse. En die hebben macht.


FTSD | 05-03-2018

Alle papegaaien hè? Ook alle papegaaien in het openbaar bestuur. Wegwezen.


FTSD | 05-03-2018

Alle kakketoes ook terug. Naar Indonesi√ę.

Wij zeggen niks raars. Is wetenschap. Al honderden jaren.


FTSD | 05-03-2018

Wij pakken sexisme, racisme en discriminatie bij de bron aan. Steun ons!


Riny | 06-03-2018

Ben zelf homo. Uit bovenstaande reacties blijkt totaal niet dat homo's een hoger IQ hebben. Als wetenschappelijk bewezen is dat homo's een hoger IQ hebben dan klopt de redenering van Ramautarsing toch want de meeste homo's planten zich niet voort. Stem volgende keer op FvD.


Ddos? | 07-03-2018

De sites van Digid en de belastingen liggen er wel vaak uit na die enorme flater van de FvD over homo's en na artikelen hoe targeting op sociale media wordt misbruikt om verschillende boodschappen naar verschillende groepen te sturen. En het afzeggen van het NOS radio debat. Ook nog. (Dat laatste roept ook vragen op over het IQ van Thierry om zich staande te kunnen houden!)

Ineens valt overal het licht uit. Toeval?


Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homoseksualiteit in Azië. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Amerikaanse haat-poster die 23 mei naar Amsterdam komt. | klik hier

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:10 | The Real O'Neals

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Grey's Anatomy

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

Volg GaySite.nl ook via

GaySite.nl Onderzoek

Slik jij PrEP?

Wat is dat?

Nee

Ja

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven