GayVideo | Roze Filmdagen: A Moment In The Reeds

08-03-2018 | De Roze Filmdagen zijn weer begonnen. Van 8-18 maart 2018 zul je in het Ketelhuis en het Westergastheater weer kunnen genieten van het beste wat de internationale roze cinema te bieden heeft. De komende dagen alvast wat trailers van films die te zien zullen zijn tijdens de 21ste editie van de Roze Filmdagen.

A Moment In The Reeds
Finse speelfilm uit 2017. Terwijl hij zijn zijn vader bezoekt ontmoet Leevi Tareq, een knappe Syrische immigrant die het huis van zijn familie aan het meer herstelt. Leevi’s vader vertrekt naar de stad en laat bijgevolg de twee heren achter op het mooie platteland. Leevi en Tareq ageren op impuls en op de chemie die duidelijk tussen hen aanwezig is. De enige dreiging voor hen bestaat uit de eventuele terugkeer van Leevi’s vader. Maar toch is er ook de complexe relatie tussen Tareq en zijn familie in Syrië.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

22:00 | MVS

23:20 | The Graham Norton Show

Recent uit de kast!

| Cory Michael Smith (acteur)

| Joey Pollari (acteur)

| Alison Van Uytvanck (tennister)

| Lee Pace (acteur)

| Felix Jaehn (DJ)

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

GayVideo | Voetbal zonder discrim

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven