Regenboog stembusakkoord voor Amsterdam

10-03-2018 | Vertegenwoordigers van acht Amsterdamse politieke partijen hebben op initiatief van COC Amsterdam en omstreken een regenboog stembusakkoord getekend. D66, PvdA, VVD, SP, Groenlinks, CDA, de Piratenpartij en Amsterdam BIJ1 committeren zich hiermee aan een inhoudelijk en concreet pakket aan maatregelen voor de gemeenteraadsperiode 2018-2022. Het regenboog stembusakkoord omvat beleidsvoornemens op de thema's 'veilig zijn, veilig voelen', 'goede geestelijke, lichamelijke en seksuele gezondheid', 'Amsterdam van en voor iedereen', 'verbonden, zelfbewuste en weerbare LHBTIQ+'s' en 'de zichtbare LHBTIQ+ gemeenschap'. Ondertekenaars van het akkoord wijzen tevens elke vorm van discriminatie of uitsluiting van de hand en zetten zich actief in voor gelijkwaardigheid van alle inwoners van Amsterdam. 

Peter de Ruijter, voorzitter van COC Amsterdam en omstreken, zegt: "Dit akkoord laat zien dat er brede politieke steun is om aan de slag te gaan voor en met de superdiverse LHBTIQ+ gemeenschap. Naast het bevorderen van de acceptatie van seksuele en genderdiversiteit zet dit akkoord in op verbondenheid, gezondheid en weerbaarheid van LHBTIQ+ personen. Met dit regenboog akkoord in de hand nodigt COC Amsterdam en omstreken ook andere politieke partijen in Amsterdam van harte uit tot mede-ondertekening." foto: Susan van Hoorn

Klik hier voor het regenboog stembusakkoord voor Amsterdam.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Pfff | 10-03-2018

Vrouwen nafluiten, homo's slaan. Welke aanstaande moeder ziet je dan nog als geschikte vader? Of sluit je in haar armen, kom maar ventje, doe je dingetje maar?


Zum Kotzen | 10-03-2018

Bij1 is toch een antisemitische partij?
Bij1 wil alle joden uit Amsterdam wegjagen. Zeker weten. !!!!


Homo's en Joden zijn al jaren slachtoffer, en de verkiezingen komen er aan en eerst de VVD nu de P vd A , en groen links gaat ook al over onze ruggen proberen stemmen te winnen.
Daarna mogen deze twee groepen weer dagelijks uit hun huizen geziekt worden.


Pride | 11-03-2018

Verwar je Bij1 niet met Denk of Groenlinks? Die flyeren tegen producten uit Israël. Bepaalde sinaasappelen ofzo, een handeltje waar ook vooral veel Israelische Palestijnen hin brood aan verdienen. Beetje raar, en ruikt naar antisemitisme. Blanke hollandse mannen en vrouwen die demonstreren tegen Israël, dat is pas verkapt antisemitisme.


@Pride | 11-03-2018

Tegen antisemitisme zijn is best een thema. Maar tegen antihominisme ligt me toch nog wat naderder aan het hart. Mogen wij ook een eigen woord? Of krijg je dat pas toegewezen als het nňg erger wordt...


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

22:00 | MVS

23:20 | The Graham Norton Show

Recent uit de kast!

| Cory Michael Smith (acteur)

| Joey Pollari (acteur)

| Alison Van Uytvanck (tennister)

| Lee Pace (acteur)

| Felix Jaehn (DJ)

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

GayVideo | Voetbal zonder discrim

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven