Mandy Tilleman nieuwe voorzitter PANN

06-03-2018 | Mandy Tilleman zal per 15 maart het voorzitterschap van Koen de Bruyn bij Stichting PANN overnemen. In een persbericht laat de jongerenorganisatie weten dat Tilleman PANN nog meer wil laten uitgroeien tot een verbindend LHBTI-feest waar verschillen worden gevierd: een plek waar LHBTI-jongeren en heteroseksuele jongeren samenkomen, elkaar accepteren en waar zij zich veilig kunnen voelen. "Als 19-jarige bezoeker was PANN de plek waar ik me voor het eerst geen buitenstaander voelde, waar ik me oké en relaxt voelde over wie ik was. Jaren later gebeurde dat eigenlijk nog een keer, maar toen als vrijwilliger. Het is zo'n hechte en gezellige groep waar iedereen elkaar in z'n waarde laat. We lachen ontzettend veel, maar voelen vooral dat we met elkaar, sámen, mooie dingen neerzetten voor zoveel jongeren. Achter de schermen is PANN precies wat het ook voor de bezoekers wil zijn," aldus Tilleman (foto).

Er staan dit jaar veel uitdagingen te wachten voor de nieuwe voorzitter. Voor het eerst in de geschiedenis gaat PANN internationaal: tijdens de 'Antwerp Pride' in augustus geeft PANN een groot feest en aan het eind van het jaar wordt dit opgevolgd met een feest in Gent. Ook is PANN 25+ succesvol verhuisd van de Winkel van Sinkel naar De Helling. Het grootste PANN-feest van het jaar, PANNDORA op 23 juni, wordt in 2018 een indoor gay festival in TivoliVredenburg. Naast al het gefeest wil PANN zich ook meer gaan inzetten op maatschappelijk vlak. Daarom is er in februari een team gestart dat zich, naast het uitreiken van subsidies, zal gaan richten op maatschappelijke acties en betrokkenheid. "Dit jaar is een mooie voorloper op ons 50-jarig jubileum in 2019. Dat wordt een jaar dat PANN samen met haar (oud-) vrijwilligers, alle roze organisaties én heel Utrecht gaat vieren, maar waar zoals altijd de aandacht vooral uit zal gaan naar alle (jonge) LHBTI-ers uit heel Nederland."

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

Homogeschiedenis Quiz

Wat weet jij eigenlijk over 'onze' historie? Wie stonden er op de barricaden en hoe zat het ook alweer met het COC? Doe nu de Homogeschiedenis Quiz!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij deze zomer bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over single zijn versus een relatie hebben. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de heren van Veronica Inside en hun homofobe opmerkingen en gedrag. | klik hier

Gay op TV

14:00 | Million Dollar Listing: NY

22:00 | MVS

23:00 | The Graham Norton Show

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Jake Borelli (acteur)

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

| Abrahm DeVine (zwemmer)

| Tadd Fujikawa (golfer)

| Garrett Clayton (acteur)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven