Comeback Will & Grace bij TLC

06-09-2017 | Goed nieuws voor alle Will & Grace fans: meer dan tien jaar na het einde van de spraakmakende serie is het negende seizoen van de immens populaire komedieserie vanaf dinsdag 3 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC. Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally and Sean Hayes keren terug als Will, Grace, Karen, en Jack in een nieuw seizoen met zestien afleveringen.

De eerste afleverring is in Amerika te zien op 28 september en de verwachtingen zijn groot. Zo groot zelfs dat zender NBC nu al heeft besloten een tweede (of tiende) seizoen te bestellen van de serie. Debra Messing, die Grace speelt, laat in een interview weten dat in de serie ook stil zal worden gestaan bij de dood van Debbie Reynolds. De vorig jaar overleden actrice speelde in de originele serie de rol van Grace' moeder Bobbi.

Will & Grace was van 1998 tot 2006 te zien op NBC en heeft veel betekend voor de acceptatie van homoseksualiteit in de Verenigde Staten omdat de twee mannelijke karakters openlijk homoseksueel zijn. Acteur Sean Hayes, in de serie Jack McFarland, valt in het echte leven ook op mannen terwijl zijn tegenspeler, de homoseksuele advocaat Will Truman, in het dagelijks leven hetero is en Eric McCormack heet. De serie heeft in totaal tientallen nominaties voor een Emmy ontvangen, waarvan er zestien verzilverd werden.

De acteurs kwamen vorig jaar eenmalig bij elkaar voor een tien minuten durende 'aflevering' waarin ze kijkers opriepen te gaan stemmen tijdens de Amerikaanse verkiezingen. En dat eenmalig samenzijn heeft dus geleid tot een nieuwe reeks afleveringen.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Joopdiemen | 06-09-2017

TLC? Niet bij Ziggo te zien


Jan2 | 06-09-2017

Geloof mij, die komt ook naar een Nederlandse zender. Ziggo is alleen doorgever van een signaal, dus geen TV station.


Will and Disgrac | 06-09-2017

Te ranzig voor woorden. Deze slechte serie, de slechte Amerikaanse remake van het geweldige Britse 'Queer as Folk', Sex and the Shitty: ik word niet goed van al dat mainstream achterlijke stereotypeshit. Will and Disgrace. Van mij kunnen ze mijn snee likken.


Jan2 | 06-09-2017

Lekker aso bezig hierboven. Kan je niet voor de Story gaan werken? Idioot.


Dirk | 14-09-2017

Flauwe serie. Er speelt een homokarakter in die in werkelijkheid ook openlijk homo is, maar voor de rest zijn de grappen en grollen vaak flauw, achterhaald en stereotyp op zijn Amerikaans. Dan is Vicious met steracteur Derk Jacoby, te zien bij Out TV, een stuk feller en venijniger. Ook stereotyp, maar tenminste komischer dan W & G.


Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de verkiezingen voor het Europees parlement, vriendschap en FvD | klik hier

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Eurovisie Songfestival. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Gay op TV

22:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven