De paus zoent met Trump

13-05-2017 | Een levensgrote muurschildering bij het Vaticaan heeft de afgelopen dagen veel opzien gebaard. Op het kunstwerk is de Amerikaanse president Donald Trump te zien die innig zoent met Paus Franciscus. Het werk is ondertekend met 'TV Boy Official', een pseudoniem van de bekende straatartiest Salvatore Benintende die al meer geruchtmakende werken op zijn naam heeft.

De paus heeft een aureool boven zijn hoofd, Trump is voorzien van duivelshoorns, een gouden horloge en een revolver. Op de riem van de paus staat 'Het Goede vergeeft het Kwade'. Zijn aureool heeft dezelfde gele kleur als het haar van de Amerikaanse president. De schildering is juist nu actueel omdat Trump op 24 mei naar Rome reist en die dag ook de paus zal ontmoeten. Of de muurschildering tegen die tijd nog te zien is valt te betwijfelen omdat vergelijkbare protestuitingen van de paus in het verleden zeer snel werden verwijderd.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Wessel | 13-05-2017

Toen de Paus vorig jaar Mexico bezocht en Trump kritiseerde om de door hem te bouwen muur, noemde hij Trump de Duivel, el Diabolo. Nu hij onverwacht President is geworden, ziet hij er geen been in el Diabolo in Vaticaanstad te ontmoeten. Wat 'n vuile, smerige huichelaar.Terecht dat dit is gesymboliseerd via 'n innige Judas tongzoen. Die escort lady gaat zeker ook mee op audiëntie? Een moderne Maria Magdalena, de tempel prostituee.


Puistpikjes | 14-05-2017

Het zijn zowat de lelijkste mierenpiemels op de wereld, samen met Putina en Erdogan. Van mij mogen ze niet alleen zoenen, maar ook op elkaars puistpikjes stikken. Zijn we er vanaf.


BertJan | 15-05-2017

Macht is een merkwaardig fenomeen. Er was ook de vent met de snor en er was ooit die kale Italiaan met dat grote bakkes maar beiden werden door de pausen niet echt verontrust. Pausen zijn net dezelfde machtshoeren als al de rest maar ze dompelen dat in saus van wijwater en fake streven naar deugd.
Barnumpresident Trump wordt afgezet vooraleer zijn ambtstermijn eindigt.!
Omdat machtshoeren namelijk op niet te veel hoge tenen mogen trappen.


Tja | 16-05-2017

@wessel " Wat 'n vuile, smerige huichelaar" nop fout hij is katholiek...dus zo de wind waait, waait me jasje


Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de verkiezingen voor het Europees parlement, vriendschap en FvD | klik hier

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over het Eurovisie Songfestival. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Gay op TV

22:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

| Ben Platt (zanger)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven