Persbericht | Vollemaanfeest in Eindhoven

13-05-2016 | Op zaterdag 21 mei vindt de tiende editie van het Vollemaanfeest plaats. 'Vollemaan' is een swing- en socializing party voor de plaatselijke LHBT-gemeenschap. Het feest zal voorafgegaan worden door presentaties van de Eindhovense LHBT-organisaties die vertegenwoordigd zijn in het Regenboogplatform dat vier keer per jaar overlegd over LHBT gerelateerde kwesties in de regio Eindhoven. Vanaf 21.00 uur krijgen bezoekers van het Vollemaanfeest op entertainende wijze een compleet overzicht van de vele activiteiten die er in de regio Eindhoven plaatsvinden voor LHBT's.

Daarnaast is er om circa 21.45 uur het debuut optreden van het onlangs opgerichte Eindhovense gay mannenkoor 'Mannenakkoord'. Het repertoire van Mannenakkoord is vrij breed met zowel wereldmuziek als popnummers. Behalve Nederlands wordt er ook in diverse andere talen gezongen. Na dit alles zal om 22.00 uur het Vollemaanfeest losbarsten met een spetterend swingfeest met DJ George Tops en de VJ's Racheal en Liza. Het Vollemaan feest wordt gehouden op 21 mei van 21.00 uur tot 2.00 uur in de sfeervolle Tuinzaal van het Temporary Art Centre (TAC) aan de Vonderweg 1 te Eindhoven. De entree bedraagt 5 euro. Voor meer informatie surf naar de website.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

De wereld en zo

Lees nu de eerste column van onze nieuwe columnist AKO. Klik hier voor zijn (on)logische gedachtengangen over mens en maatschappij.

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Suitsupply en de actiegroep 'Gezin in Gevaar' | klik hier

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over het jaarverslag van de Europese Commissie over hoe zij gelijke rechten voor LHBTI's bevordert.

Gay op TV

22:00 | MVS

23:45 | The Graham Norton Show

Recent uit de kast!

| Zander Hodgson (acteur/model)

| Kevin McHale (acteur)

| Abbi Jacobson (actrice)

| Robert Páez (schoonspringer)

| Alyson Stoner (zangeres)

| Cory Michael Smith (acteur)

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles