Mr. Gay World in de problemen

06-09-2008 | Je wordt van de 46 duizend homoseksuele mannen afkomstig uit 162 landen op de Mr. Gay World Verkiezing in New York verkozen tot de meest aantrekkelijke politieagent ter wereld. Reden tot trots, dacht Fabrizio Caiazza, maar eenmaal thuis in Italië kreeg de 33-jarige gemeenteagent te horen dat de net verworven titel hem zijn baan kan kosten.

Caiazza, sinds zeven jaar motoragent bij de Italiaanse Polizia Locale won met zijn titel een reis naar New York, een modellencontract en een geldprijs van 15 duizend euro, die hij wil gebruiken om zijn studie aan de universiteit te financieren. De kersverse Mr. Gay World is trots dat er een Italiaan heeft gewonnen en geeft toe dat de aantrekkingskracht van zijn uniform zeker een rol zal hebben gespeeld in zijn uitverkiezing boven 46 duizend andere mannen. Alleen nu lijkt het gebruik van datzelfde uniform Caiazza in de problemen hebben gebracht. Bij terugkomst uit de Verenigde Staten is hij direct op het matje geroepen door Emilio Bezzon, de commandant van de politie van Milaan. Ook moet hij verschijnen voor disciplinaire commissie van de gemeente. Volgens het reglement moet een politieagent ook buiten dienst zich "waardig en gepast" gedragen en meedoen aan een Mr. Gay verkiezing in uniform blijkt niet in de smaak van zijn collega's en meerdere te zijn gevallen. De politieleiding heeft nog niet bekend gemaakt of, en zo ja welke straf de mooiste homo-agent van de wereld boven het hoofd hangt.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

Songfestival Quiz

Het Eurovisie Songfestival staat weer voor de deur. Hoe Duncan Laurence het gaat doen is nog onbekend, maar wat weet jij nog van het Songfestival van alle andere jaren? Doe nu de GaySite.nl Songfestival Quiz. Klik hier!

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de serie Pose; homo-zijn in New York in de jaren 80 van de vorige eeuw. | klik hier

Gay op TV

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Modern Family

20:30 | Chateau Meiland

20:35 | Het Uur Van De Wolf | Erwin Olaf

21:00 | Eastenders

00:00 | MVS

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Daniel Howell (youtuber)

| Andy Brennan (voetballer)

| Tyler Blackburn (acteur)

| Shiho Shimoyamada (voetballer)

| Cameron Hawthorne (zanger)

| Ryan Sampson (acteur)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven