Little Britain te grof voor homo's VS

17-09-2008 | De populaire Engelse serie Little Britain, die momenteel in de Verenigde Staten op de zender HBO wordt uitgezonden als voorloper op de serie Little Britain USA, is voor de meeste Amerikanen veel te grof en zorgt daarom voor flink wat ophef. De grensverleggende serie over Engeland, die in ons land maar ook in vele andere landen in Europa veel succes had, is volgens de Amerikanen veel te plat en te grof. Zelfs homo-organisatie West Hollywood Gay and Lesbian Alliance neemt openlijk aanstoot aan de vele homograppen in de serie en heeft laten weten dat Little Britain de meest beledigende en aanstootgevende serie is die ooit in Amerika te zien was.

Acteurs David Walliams en Matt Lucas, zelf openlijk homoseksueleel, hebben nog niet gereageerd. Little Britain was in veel landen mateloos populair door haar vele typetjes, waaronder het homoseksuele personage Daffyd Thomas, 'the only gay in the village'. De speciaal voor de Amerikaanse markt gemaakte serie Little Britain USA zal vanaf 28 september te zien zijn op betaalzender HBO.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homo's en Homo's. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Nashville-verklaring en de extremisten die hem ondertekenden. | klik hier

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

| Jake Borelli (acteur)

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven