Seriemoordenaar slacht homo's af

24-07-2008 | Een Nederlandse jongeman is begin deze week teruggevonden in de koffer van een seriemoordenaar. De Nederlander bleek in stukken te zijn gesneden in de Indonesische hoofdstad Jakarta, meldt dagblad De Telegraaf. De koffer met de lichamelijke resten is gevonden door de lokale politie. De dader is volgens de politie een seriemoordenaar die minstens vier mensen heeft gedood.

De Nederlander zou homo zijn geweest die een liefdesrelatie met zijn moordenaar dacht aan te knopen. Jakarta is al enige jaren een geliefde bestemming voor zowel hetero- als homoseksuele sekstoeristen uit ons land. "Onze mensen zijn inmiddels in contact met de lokale autoriteiten over de identiteit van de Nederlander", aldus een woordvoerster van Binnenlandse Zaken in de Telegraaf. "Wij doen ons best zo snel mogelijk te achterhalen om wie het gaat."

De gearresteerde eigenaar van de koffer, Verry Henyanksyah, bekende na een intensief verhoor aan de politie dat hij nog meer mensen had gedood. Maandag toonde hij een rechercheteam drie lichamen van andere slachtoffers. Volgens Carlo Trix Tewu van de nationale politie leidde de koffer met daarin de Nederlander naar de bewuste seriemoordenaar. "De Nederlander had seksuele avances gemaakt, waarna hij hem meenam, vermoordde en aan stukken sneed," aldus het politierapport. De politie sluit niet uit dat de man nóg meer slachtoffers heeft gemaakt. De andere slachtoffers zijn waarschijnlijk ook toeristen. "Vermoedelijk gaat het om mannen die eveneens op zoek waren naar seks. Het lijkt een leidend motief voor de verdachte", aldus de politie.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

HomoHoreca

Welke Nederlandse stad ga jij binnenkort bezoeken? Kijk hier of daar ook nog leuke homohoreca aanwezig is. Veel plezier!

Gay Woordenboek Quiz

Taal is een wonderlijk ding. En zeker 'onze eigen homotaal' kent een aantal vreemde woorden en begrippen. Doe nu de Gay Woordenboek Quiz en test je 'homowoordenschat'!

De wereld en zo

De nieuwe column van AKO gaat over homo's en Homo's. Klik hier voor zijn nieuwste bijdrage.

Homoscoop

Ben jij ook zo benieuwd wat de komende week allemaal voor jou in petto heeft? Wie weet geeft je Homoscoop meer duidelijkheid... Klik hier!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de Nashville-verklaring en de extremisten die hem ondertekenden. | klik hier

Gay Vlaggen

De LGBTQASP-gemeenschap heeft vrijwel ook allemaal een eigen vlag. Daarnaast bestaat er ook nog een 'ponyvlag'. Wil je weten hoe die er uit ziet en wat dat betekent? Klik hier.

Gay Woordenboek

Altijd al willen weten wat 'Matispel' betekent of waar de letters 'MSM' voor staan? De antwoorden vind je in het Gay Woordenboek. Klik hier!

Recent uit de kast!

| Ben Platt (zanger)

| Matt Pacifici (ex-voetballer)

| Anthony Bowens (worstelaar)

| Jake Borelli (acteur)

| Lucas Fischer (ex-turnkampioen)

| Bert & Ernie (poppenstel)

Volg GaySite.nl ook via

Nu online

| Toon alles

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven