Ex-Mister Gay vermoordt en eet vriend

03-05-2008 | Anthony Morley is aangehouden op verdenking van moord en kannibalisme. Het homo-icoon en voormalig Mister Gay heeft volgens de politie zijn vriend vermoord en deels opgegeten. Er werden resten van het lichaam aangetroffen in Morley's woning in Leeds.

Morley, die in 1993 de titel Mister Gay United Kindom in de wacht sleepte, stapte eerder deze week met bebloede kleding een shoarmazaak binnen. Hij zei een moordenaar te zijn. "We dachten eerst dat hij een grapje maakte, maar zagen toen dat zijn kleren onder het bloed zaten," aldus een verkoper van de broodjeszaak. De gealarmeerde politie vond even later in zijn woning gekookt vlees op het aanrecht. Tests wezen uit dat het vlees van menselijk komaf was. De geschokte onderzoekers vermoeden dat Morley zijn vriend met messteken van het leven heeft beroofd en een deel van het vlees verorberde.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

De GaydarTest

Beschik jij over een zogenaamde 'gaydar'? Doe deze Gaydar FunTest en je komt er snel achter!

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over de vreugde en ongemakken van drag queens. | klik hier

Hanky (Zakdoek) Codes

Door een zakdoek in een bepaalde kleur uit je achterzak te laten hangen laat je zien welke interesses jij hebt en waar je naar op zoek bent. Maar welke zakdoek betekent wat? Klik hier voor alle informatie!

Volg GaySite.nl ook via

De wereld en zo

De nieuwe column van columnist AKO gaat over hetero's en waarom zij zich eigenlijk druk maken over homo's... Klik hier voor zijn nieuwste bijdrag.

GayFilms

Klik hier voor een overzicht van alle gayfilms die momenteel in de bioscoop draaien of die binnenkort te zien zullen zijn.

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven

Nu online

| Toon alles