'Homofoob' Amsterdams raadslid in opspraak

06-02-2018 | Het Amsterdamse D66 raadslid Yassmine El Ksaihi heeft deze week in een verklaring laten weten dat haar homofobe uitspraken uit het verleden niet correct zijn weergegeven. Ook liet ze weten haar mening nu anders te formuleren als dat haar gevraagd zou worden. In een artikel in NRC Handelsblad uit 2010 zei El Ksaihi (foto) als voorzitter van de Poldermoskee dat homoseksualiteit een zonde is in de islam. "Dat is voor ons geen discussiepunt. De vraag is wel: hoe ga je met die zonde om? Ik vind dat iedereen dat lekker zelf moet weten. Het is een persoonlijke keuze waar ik je niet mee lastig zal vallen."

Nadat het interview deze week weer de kop opstak sloot de Amsterdamse Partij van de Ouderen (PvdO) maandag elke samenwerking met D66 uit. De PvdO is "woedend" over de uitspraken en opvattingen van El Ksaihi. "Deze uitspraak is pure homohaat en staat de emancipatie van homo's ernstig in de weg," stelt lijsttrekker Wil van Soest in een persbericht. El Ksaihi staat op dit moment op plek zeven op de lijst voor D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Ok | 06-02-2018

Effe eerlijk wezen. Is een uitspraak van 8 jaar geleden. Toen was ik ook nog aan de drank. Ten tweede is de uitspraak over de islamitische cultuur. Niet over haar standpunt. Ten derde is zelfs in Iran die verplichte hoofddoek eruit aan het gaan. Zal nog even duren, maar komt. Van binnenuit. Ik loop toch ook niet heel de dag met een stijve banaan op mijn hoofd? Of een aubergine?

Het is een beetje flauwe kritiek.


Pim | 06-02-2018

Er zijn in Nederland tussen de 50.000 en 100.000 homoseksuelen die leven in een islamitische cultuur. Die homo''s zijn hun leven niet zeker. In Nederland. Door de las zakken van D66 en Groenlinks die de belangen van homo's opofferen voor hun multiculturele ideaal.

Het is een grof schandaal dat homo''s door politiek links worden opgeofferd. Links haalt meer en meer moslims naar onze straten. Onze straten worden steeds gevaarlijker voor de zichtbaar homoseksuele medemens.

Linkse fascisten, dat zijn het bij D66 en Groenlinks en PvdA


Ruud@Pim | 06-02-2018

Ben het helemaal met je eens, stukje voor stukje word de homo emancipatie helemaal opgeofferd voor de haast 1 miljoen nieuwe moslim Nederlanders..
De linkse fascisten hebben Nederland overgeleverd aan de intolerante geloofs fanaten waar ze zelf het slachtoffer van zullen worden, en vergeet niet 58 procent van de moslims willen geen gays als buren, heeft in alle kranten gestaan.
Maar de Nederlanders willen hun ( Moslims) weer niet als buren, kun je je wel nagaan waar we langzaam op af gaan. Burgeroorlog.
Maar ja, Nederland krijgt zijn straf nog wel, vanavond in de Journaals , 1500 IS strijders zijn reeds terug gekeerd en 50 zitten er al in Nederland.

Dus moet ik nog meer , Europa word ingenomen.


Nico | 06-02-2018

G E L O O F = H A A T


@Ruud | 06-02-2018

Ik heb meer de indruk dat het integratieproces de andere kant op gaat, en respect voor ons lachend wordt opgeofferd. Dom Nederland is druk bezig met zich aan extra domme import aan te passen. En ziet het probleem niet.


Joost | 07-02-2018

@Pim je vergeet de partij van de open grenzen de VVD die bijna 40 jaar onafgebroken aan de macht is en homohaat weglacht.


Gerard | 07-02-2018

Homofobie is ernstige afwijking die behandeld moet worden.

"Homofobie gaat vaak samen met psychische problemen." (Universiteit van Rome)


@Gerard | 07-02-2018

LOL. Hoeveel hetero's ken ik niet die zeggen "ik zal mijn vrouw nooit écht begrijpen". Of andersom vrouwen die het omgekeerde zeggen.

Als dan twee mannen (maar voor twee vrouwen geldt het zelfde) dat probleem al niet hebben, dan kan dat tot ofwel spanningen leiden. Of de hele lijst van hetero vrouwen die ik de revue heb zien passeren die mij vragen stellen. "Aan jou kan ik dat wel vragen...." Als homo-man. Ik heb best wat huwelijken gelijmd, in die context.

Jammer dat er altijd nog mensen zijn die ons haten omdat ze het gaatje niet kunnen vinden. Of die totaal onverschillig zijn, dat zijn nog de ergste. En de meeste. Met name mannen. Want die houden alles voor zichzelf. Zullen niet zo gauw een lesbische vrouw vragen hoe de vrouwengeest werkt. Minder open. Dus meer geweld. Of uitlachen. Op RTL. Met een biertje erbij.


harrie | 07-02-2018

Ja, van een vrouw ,waarvan god bepaalt wat ze dragen moet ,zegt toch iets over die god.Als wat je draagt je gelovig maakt,dan is het ongeloof toch een betere keuze.


Karel | 07-02-2018

Moeten we een vrouw met een theedoek op haar kop, die ook nog eens in een sprookjesboek gelooft, echt serieus nemen?!


@Karel | 07-02-2018

Het is een uitspraak van 8 jaar oud. En een algemenisatie die denk ik voor in elk geval die, die de toon aangeven in de moslimwereld, er niet ver naast zit. ZE heeft het toen misschien nog wat te netjes uitgedrukt.
Ik zie ook een leuk, open gezicht. En een hoofddoek in Roberto Cavallli stijl. Die me dan wel weer duidelijk maakt, pas op, ik heb een kut, afstand houden en geen handen schudden. Maar denk wel een leuke tante.

Die hoofddoek is echter voor mij het zelfde als dat ik bij de bakker sta, 4 witte puntjes bestel en twee krentenbollen en dat ik er bij zeg dat ik een lul in mijn broek heb. Dat die bakker denkt, ja, én, wil je nou witte puntjes en krentenbollen of wat bedoel je nou eigenlijk te zeggen? Niet dat ik die Cavalli doek niet respecteer, want misschien is het voor haar wel een enorm thema, dat ze een, ja. Dus. Heeft. Dat je dan echter in juist die schulp-verpakking wat suggereert over homo's is weer knap beledigend. Want die kan je gewoon de sleutel van je kuisheidsgordel geven en dan ben je nòg veilig.

Maar goed. Is lang geleden. We leven anno nu. Mevrouw El Ksaihi, vindt u het geen verademing dat er ook mannen zijn die u niet als object zien, al zou u poedelnaakt voor ze staan? Daar zou ik wel eens een antwoord op willen horen.


Freek | 07-02-2018

Wat een storende xenofobe uitspraken hier. Ik vind het nogal meevallen. Zij legt gewoon uit hoe ze er tegenaan kijkt. We hebben hier besloten dat we godsdienstvrijheid hebben. Dan mag je dat uitoefenen. En als de bijbel, thora en koran dan zeggen dat homo's niet deugen is dat hun zaak. Zolang ze maar anderen met rust laten.
Dat neemt niet weg dat elke vorm van religie in mij ogen onbegrijpelijk is en bestreden zou moeten worden. Maar dan wel met respect en argumenten.


Freek | 07-02-2018

Maar ik snap zelf ook niet hoe je lid kan zijn van zo'n progressieve partij en toch met droge ogen zeggen dat je een religie aanhangt. Dat lijkt me toch een tikje tegenstrijdig.


Kalief-ornia | 07-02-2018

Interessant. Over de bakker. Ik lees juist op de BBC dat de Kalifatische, sorry, Californische rechter achter de bakker staat de uitdrukkelijk geen bruidstaart voor een homo-koppel wou bakken. Als je je nou niet lekker voelt bij een opdracht of bestelling, dan zijn er honderd manieren om dat niet te doen. Om dat te duiken. Net als met weigerambtenaren. Maar blijkbaar mag je ook de klant in de bek spugen uit je geloofsovertuiging. En daar nog openlijk voor uitkomen ook. In Kalief-ornia dan. Maar in NL scheelt niet veel. Het is net als die Aldi kassier in Engeland die weigerde om een fles wijn af te rekenen. Voor iemand anders.
Vrijheid van religie prima. Maar tot de drempel van je voordeur. Dat geldt wat mij betreft ook voor met een dooie Jezus rondlopen. Want een paar Afghaanse kinderen die waren wezen skippyballen in een mijnenveld vind ik veel erger. En als een jehova je op zondagmorgen uit je nest belt, moet je gewoon naakt open mogen doen en tegen de broek pissen. Want wie begon er dan?
Geloven mooi hoor. Maar ik stap ook niet met een dildo van Mr. B op mijn kop in de tram. Of met zo een halve BH op mijn achterhoofd omdat ik opsta na het einde der tijd en jij niet. Het zijn agressieve symbolen. Dan draag je het kwaad uit waar je zelf zo bang voor bent, en daar ben ik niet van gediend.
Trouwen zonder taart geldt ook.


Artikel 1 | 07-02-2018

Dat artikel kan flink uitgedund. Religie moet er gelijk uit. Maar ook geslacht, sexuele voorkeur, ras, die hele riedel moet eruit. Allemaal onzin. Er moet gewoon staan dat in het openbaar ieder zijn best doet om de ander in zijn waarde te laten. Wat dat dan ook mag zijn. En dat dat wederkerig is. Net als met een vechtpartij. Wie begint met slaan is schuldig. Wie zich bijvoorbeeld niet alleen verzet tegen een minirok op straat, maar ook in woord of daad daar een eind aan probeert te maken, is begonnen. 10 jaar bak. Die RTL mannen ook. Want begonnen.
Scheelt een hoop gelul. Jij respecteert mij, ik respecteer jou.
Dan mag je mij ook aanhouden als ik morgen met een doek of T-Shirt door Amsterdam ga rondlopen dat ik een heilige, gebleekte, ontsmette anus heb. Dat lijkt me ook storend als je net op een terras van je ontbijtje zit te genieten. En je eitje moet laten staan.


Pride | 07-02-2018

Op zichzelf waar: binnen de Islam is het een zonde. Maar moet dat er weer ingepeperd worden? Bijna alles is een zonde in de Islam. En trouwens ook in het fundamentele Christendom. Het is maar net hoe je ermee omgaat. Je gaat nu niet meer roepen dat sex voor het huwelijk een zonde is, tenzij je wel heel erg ouderwets bent.
Deze dame was in 2010 gewoon fundamentalistisch. Hopelijk is ze nu verlicht. Mensen kunnen veranderen.


Pride | 08-02-2018

Het zou haar sieren als ze zou toegeven dat homoseksualiteit binnen de Islam weliswaar een zonde is, maar dat je alleen als je een radicale fundamentalist bent, en waarschijnlijk zelf homo en hiermee worstelt, hier een punt van maakt. Zo niet, wie neemt dan d66 nog serieus?


@Pride | 08-02-2018

Het bijbelverhaal van Jozef en de farao (eigenlijk Jozef en Potifar) vindt je ook in de koran. Daarmee heet de oudste moslim homo-organisatie van Amsterdam ook Yussuf. Het verhaal gaat over liefde tussen mannen. En staat in beide boeken. Elke priester of imam die onze liefde verkettert pleegt blasfemie tegen de heilige boeken. En zo ver wonen we dus ook weer niet van elkaar af!


Baliekluiver | 08-02-2018

In welk opzicht zijn hart standpunten en uitspraken anders dan die van de satanspartij SGP of d christenhondenunie? En die kunnen toch ook gewoon hun gang gaan in Nederland?


Ergens jammer | 08-02-2018

Ik lees verderop dat ze op haar uitspraken is teruggekomen. Ook omdat ze toen nog begin 20 was. Dat kan ik volgen. Maar zo fout vind ik haar uitspraak niet. In islamitische landen zijn flinke problemen met homosexualiteit. Ze zijn allemaal top bijvoorbeeld, àls ze al homo of bi zijn. Dan moet er een schreeuwend tekort aan bottoms zijn. Toch? Hoezittattan?

En daarnaast, inderdaad, als je naar SGP of CU kijkt, hoe oneens je het ook met ze kunt zijn, er is veel respect voor de levenssfeer van die groepen. Het compromis voor weigerambtenaren bijvoorbeeld. Ik vind het belachelijk. Maar het geeft dergelijke groepen wel lucht om er nogeens over na te denken. Dat heeft ook best iets moois. Je zou dat naastenliefde van de ongelovigen kunnen noemen.

Ik heb meer moeite met die hoofddoek dan met die uitspraak. Ziet er best uit als mooi mens, waarom bedek je je?


Olé | 08-02-2018

Religie, en dan vooral de islam, is zonde van je leven en de Pest voor de mensheid.


@Olé | 08-02-2018

Onderzoek: De gemiddelde gelovige heeft een lager IQ. Dat zijn de grotere groepen ook trouwens. Die kunnen het niet allemaal overzien, bevatten, zijn bang en je overgeven aan een religie is gemakkelijker. Religie werkt ook. Als ik zonder peuken zit en ik zeg godverdomme, dan krijg ik enkel meer trek. Maar zeg ik jezuskoeristus, dan kan ik gemakkelijk een halve dag zonder.

Onder de hogere IQ's, meestal wetenschappers en vrijdenkers vind je meer atheisme. Met uitzonderingen in de allerhoogste IQ's. Want die zien het verband weer tussen oude boeken en wat Einstein of Hawking ontdekt hebben. De grootsheid die uit een niets ontstaan is.

Religie op zich is niks mis mee. Alleen de meeste mensen kunnen niet lezen. Dus die kijken de voetbal van RTL en kopen daarna de OMO van de reclames. In de hoop dat ze dan meetellen. Dat in elk geval de illusie bestaat dat ze niet stom zijn.


KuraiAnck | 09-02-2018

Wat men ook over haar mening denkt, ze heeft het recht deze te hebben en te uiten.


@Kurai | 09-02-2018

Alhoewel veel meningen Zonde van de Mening zijn!


KuraiAnck | 09-02-2018

@@Kurai: Onzin.


@Kurai | 09-02-2018

Leuk! Leg uit. Ik zie over het algemeen meer gelul dan oplossingen. Waarbij veel vrije menigsuiting mensen eerder uiteen drijft dan tot oplossingen leidt. Zo zie ik die voetbalkneuzen nog niet naar België reizen om eerlijk te zeggen dat ze het lullig vonden. Die dombos doen wat doms. De vrije meninguiting tiert welig. En voor je het weet ligt iedereen in loopgraven. Om te schieten. Niet meerom ergens mee op te schieten. Een grote zonde. Van al die vrije meningen.


KuraiAnck | 09-02-2018

@@Kurai: een mening is nooit zonde. Het is immers het verschil van mening dat een maatschappij verder helpt. Daar hoort ook bij dat sommige wellicht weinig toegevoegde waarde hebben. Indirect hebben deze 'minder goede meningen' wel waarde. Het is het oefenen van kritisch denken en het kan leiden tot dialoog waarbij iemand wellicht zijn mening kan herzien, indien de omstandigheden daarnaar zijn.
Soms kan deze oefening een positief effect hebben: bijvoorbeeld de gekte dat homoseksuelen niet ziek zijn. Jaren geleden was dit ongehoord! En soms kan deze ofening negatief uitwerken, zoals bij de beeldvorming van terrorisme en vluchtelingen.

Een mening hoeft ook geen oplossing te zijn. Een mening is wat iemand ergens van vindt en deze mening kan gebaseerd zijn op onderbuikgevoelens, vooroordelen, onwetendheid, de wil om als X over te komen, etc.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat iemand deze mening op elke wijze en op elk moment zou moeten (niet mogen) uiten. Soms kan het ongepast zijn, of onwenselijk. Sommigen denken dat dit recht betekent dat je ten alle tijden iemand van jouw mening mag voorzien en oh wee als je dat niet op prijs stelt. Maar daar moeten we met elkaar afspraken over maken.

Kort samengevat: geen enkele mening is zonde al hoeven ze niet altijd zinnig of behulpzaam te zijn.


@Kurai | 09-02-2018

Veel meningen zijn juist wel zonde omdat menig meninghebber geen flauw benul heeft waarover hij praat. Maar wel recht op zijn mening moet hebben. Hoe dom die ook is.


KuraiAnck | 10-02-2018

@@Kurai: die persoon heeft dat recht en nergens staat beschreven dat deze intelligent moet zijn.

De mening kost niets, dus het is geen verspilling. Ook zijn er geen religieuze condities waaraan een mening dient te voldoen, dus ook daarbij is zonde niet van toepassing.

Waarom is het zonde wanneer een mening niet voldoet aan jouw eisen?


@Kurai | 10-02-2018

Ik eis niks van een mening. Maar veel meningen zijn wel zonde. Van de mening en van de tijd. Als je verspilling en geld verwart, ja.... Iemand verrot slaan kost ook niks.
De zonde van de vrije mening is dat je daarmee maar al te gemakkelijk je eigen zwaktes kunt verbergen. Aanval is de beste verdediging, zeg maar. Of zelfs religieus-Islamitisch: Niemand is groter dan Allah. Ofwel, wie ben jij dan om te oordelen. Dat is de zonde die ik bedoel. Je uitdrukken is prima. Maar oordelen is aan niemand. Ook niet aan mij.


@Kurai | 10-02-2018

Als ik over die D66 dame zeg dat ik haar een kutwijf vind dan bega ik die zonde.
Als ik echter zeg dat ik haar helemaal te gek fantastisch en cool vind. Dan bega ik die ook.
Als ik dat weet, dan denk ik eerst even na over wat ik vind. Het lullige is, soms bega ik die zonde daarna dus dubbel. Best kut. Maar in ieder geval weet ik het zelf. Hopelijk. In elk geval beter dan niks vinden.

(Ik krijg net een biertje van Allah, moet effe proosten! Morgen meer!)


KuraiAnck | 10-02-2018

@@Kurai: ik zie nog steeds geen argument dat meningen zonde kunnen zijn.

Iemand verrot slaan, kost wel degelijk iets: de dader kan het slachtoffer moeten betalen; het kan een prijs kosten in de vrijheid die je gedwongen wordt op te geven (gevangenis). Het kan dus verspilling zijn van geld en tijd, dus zonde om dat te doen.

Je lijkt te suggeren door "dan bega ik die zonde", dat het woord zonde meer heeft van een moreel oordeel dan verspilling. Pik ik dit goed op, of ben ik jouw tekst nu te letterlijk aan het nemen?

Zelfs al zou iemand een mening hebben om diens zwaktes te camoufleren, so what? Het hoeft geen argument te zijn dat een ander zal overtuigen, maar het is een reden voor de mening.

Toch wil ik je wijzen op het feit dat je wel degelijk oordeelt: je stelt immers dat een mening zonde (van ..???) is. Het is een oordeel over die mening en dat is ook prima. Ook jij mag een mening hebben die tot zover weinig betekenis lijkt te hebben (verwijzend naar het woord 'zonde'). Daar is niets mis mee, het is echter misschien onvoldoende onderbouwing om een ander over te laten komen naar jouw mening.


@Kurai | 12-02-2018

We gaan even door langs de kantlijn. Als een dader iemand zijn tanden uit zijn mond slaat maar dan wel de kosten van de implantaten op zich neemt, dan is het ok zeker? De dader "kan" het slachtoffer moeten betalen? Dus ook soms niet of zo? Wat is dat voor onzin? Wat heeft geld ermee te maken? Kurai?


JAN2 | 12-02-2018

@ Freek. Neen, kerk en staat zijn gescheiden in Nederland, althans dat willen ze ons doen geloven. Maar laten we aannemen dat dit waar is, heeft zij helemaal niets te vertellen over hoe anderen hun leven willen inrichten. De STAAT heeft in de Grondwet laten vastleggen dat iedereen in Nederland gelijk is en gelijke kansen dient te krijgen. m.a.w. haar achterlijke geloof moet gewoon dimmen en dat wat in onze Grondwet staat, dat boven een kerkelijke wet staat, respecteren en anders wegwezen. Zo simpel is dat. Zij bepalen niet hoe jij en ik en met wie wij willen optrekken en/of samenwonen.

Het huwelijk tussen twee mensen van het gelijke geslacht vind haar geloof smerig en pervers, maar feit is en blijft dat het de STAAT is geweest die ons die mogelijkheid heeft gegeven na jarenlang lobbyen van de politiek. En nu laat diezelfde politiek ons in de steek en dat is het wrange van dit alles en allemaal om die zielige moslims tegemoet te komen. Nederland is ziek Freek, beken het nu maar. Ik ken geen land ter wereld dat niet naar ons op keek en onze vrijheden als voorbeeld namen. Dat gaat heel langzaam door het rioolputje richting terug de kast in. Het is schande dat, behalve de VVD, geen enkele politieke partij opkomt voor de LHBTI gemeenschap. Zoals die groep Marokkanen die homo's met stokken afranseld bij de homo-ontmoetingsplek De Oeverlanden. Waar halen ze godsnaam de gore moed vandaan ons daar weg te jagen terwijl het een officieel door de gemeente goedgekeurd gebied is voor cruisers. Even los wat men daar van vind, maar je moet toch flink gestoord zijn om mensen met stokken te lijf te gaan.


JAN2 | 12-02-2018

@pride...dit soort figuren veranderen niet want dan krijgt ze haar hele achterlijke achterban over haar heen. Lekker blijven schoppen tegen homo's dan verdwijnt hun "ziekte" wel, want dat is de bedoeling van "hun" Islam dus ook in Nederland. Ik ken geen ander land in Europa die de moslims zo hun gang laten gaan, dan Nederland. Ben twee weken geleden in Barcelona en Madrid geweest en wat een verademing dat homojongens en homomannen gewoon hand in hand konden lopen zonder uitgescholden te worden voor K*nker flikker en nog erger. Ze zijn echt behoorlijk van het padje hier en als er snel niet iets gebeurd zie ik het heel, maar ook echt heel somber in.


@Jan2 | 12-02-2018

Ik woon al lang in Spanje. Het is dat ik mijn ouwe vaderland zo in het moeras zie zakken, dat ik het me nog aantrek. Er zijn eerder in de geschiedenis huizen in het rijtje leeg komen te staan. En ik zie het bijna weer gebeuren. (Voor de onwetenden: Spanje is in de tweede wereldoorlog altijd neutraal geweest. Er is geen Spanjaard in die jaren geweest die is komen helpen meeverraden. Zeg maar.)


KuraiAnck | 13-02-2018

@@Kurai: Het spijt me dat mijn punt niet duidelijk was.
Ik ging in op het woord zonde met als betekenis "verspilling". Mijn voorbeeld verwees naar de mogelijkheid dat een dader veroordeeld kan worden tot het moeten compenseren van geleden schade al dan niet in een civiele zaak. Het was dus niet mijn bedoeling te suggereren dat die een vrijwillige actie van de dader was en allerminst te impliceren dat deze betaling de daad kan vergoeielijken.

Ik trachtte te achterhalen wat jij bedoelde met het woord "zonde". Voor zover mij bekend zijn er 2 mogelijke intepretaties, maar vul me aan als ik iets vergeet of mis heb: 1 in de context van verspilling; 2 het breken van een morele regel opgelegd door een religie die spreekt in termen van zonde (Christendom / Islam / etc).

Vervolgens tractte ik aan te geven dat beide betekenissen eigenlijk geen waarde hebben. Wanneer iemand een mening heeft die nergens op slaat verspilt dat helemaal niets, en van objectieve morele regels voortkomend uit een oud boek kunnen we heel lang discussieren over diens waarde.


@Kurai | 13-02-2018

Veel mensen hebben nutteloze meningen. En menen dan ook nog dat ze wat nuttigs hebben gedaan. Niet alleen dat, de vlag moet uit omdat ze dat recht hebben. Ondanks dat ze er zelf maar min vijf seconden over nagedacht hebben. Ik ben tegen enge dingen maar je kunt er soms gewoon beter blikken kattenvoer van maken. Zulke meningmensen. Met hun rechten en zo.


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:20 | SpangaS

18:30 | The Ellen Degeneres Show

18:45 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

21:00 | Eastenders

23:15 | Little Britain

00:00 | MVS

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

| Mike Parrow (worstelaar)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben besneden en tevreden

Ik ben onbesneden en tevreden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven