GayVideo | Perfecte dag van een homostel

26-01-2018 | De Noorse zangeres Susanna maakte een eigen versie van het nummer ‘Perfect Day’ van Lou Reed en de videoclip werd gemaakt door André Løyning. De clip brengt de liefde en affectie tussen twee mannen in een relatie in beeld die samen genieten van een vrije dag. Susanna licht toe: "Ik was meteen weg van het concept en we zijn op zoek gegaan naar het juiste koppel. De belangrijkste reden voor mij om deze video te maken, is om de wereld een stel van hetzelfde geslacht te laten zien op een alledaagse 'perfecte dag'. Ik vind het belangrijk dat mensen lief kunnen hebben en samen kunnen leven, ongeacht hun geslacht of seksuele voorkeur. Ik denk dat Løyning een prachtige video heeft gemaakt voor onze versie van het nummer van Lou Reed."

De redactie van GaySite.nl speurt het wereldwijde web af op zoek naar interessante, leuke, spannende, ontroerende en hilarische gay video's.

 

Deel dit artikel:  

Reacties:

ram1966 | 26-01-2018

gaaaaaaaap


Mijn Dag | 27-01-2018

Ik heb zin, maar hij weer eens niet.
Hij zeikt alweer, ik denk, had ik niet toch beter een wijf gehad.
Hij krijgt ineens toch zin, maar net als ik bijna slaap.
Hij komt, draait zich om en valt in slaap.
Ik vraag me af wat ik hier nog doe.
Dan op straat lonkende vrouwen.
De buurjongen hoest, en nog eens,of ik ook niet eens met hem.
Want die heeft geen werk en geld.
Mijn vriend belt. Net als ik auto rij. Of ergens anders mee bezig ben.
Klote-telefoon.
Maar hij belt om te zeggen dat hij van me houdt.
Klote-ik.
En we leefden nog lang en gelukkig.


Karel | 28-01-2018

Ik zou het zelf nog iets trager gefilmd hebben..........


@Karel | 29-01-2018

Heb ik ook op mijn leeftijd. Het blijft leuk maar iets trager afdraaien.


VHS | 02-02-2018

Op die mooie Akai VHS speler kon je nog vertraagd afspelen. Slow motion. En beeld voor beeld, op de nog duurdere. Was wel slecht voor de videokop. En voor de band, maar die was toch maar gehuurd. Als was het dan wel weer leuk dat je kon zien waar eerdere huurders het beeld op slow motion hadden gezet. Al die video sites van tegenwoordig hebben dat niet meer. Conclusie: Vroeger was het echt beter.


Marc | 06-02-2018

Wat n Getrut. En nog slecht gezongen.


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:20 | SpangaS

18:30 | The Ellen Degeneres Show

18:45 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

21:00 | Eastenders

23:15 | Little Britain

00:00 | MVS

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

| Mike Parrow (worstelaar)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben onbesneden en tevreden

Ik ben besneden en tevreden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven