Advertorial | Trouwbestemmingen voor homostellen

02-12-2017 | Wanneer je elkaar het ja-woord geeft doe je dat het liefst in een omgeving waar je jezelf thuis voelt. Helaas wordt het homohuwelijk op veel locaties nog niet toegestaan. Bij Interweddings zijn er verschillende locaties voor het homohuwelijk in beeld gebracht. Stuk voor stuk prachtige locaties in het buitenland om elkaar het jawoord te geven.

Zo kunnen jullie een huwelijk organiseren dat volledig past. Zowel geschikt voor mannen als vrouwen!

Locaties om elkaar het jawoord te geven
Een aantal locaties waar jullie in het huwelijk kunnen treden:

* Courtyard by Marriot op Bonaire
Courtyard by Marriot op Bonaire vormt het ideale decor voor een prachtig huwelijk en een mooie vakantie. Het hotel biedt een adembenemend uitzicht op het nabijgelegen meer en het infinity zwembad maakt het helemaal af. Omdat het hotel de gelegenheid biedt om een trouwceremonie, receptie en feest te geven zijn alle ingrediënten aanwezig om jullie huwelijk te laten slagen. Dit alles binnen een aantrekkelijk Caribisch sfeertje.

* Las Vegas Graceland Wedding Chapel
In de afgelopen 70 jaar is de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas de meest prominente Wedding Chapel op de strip geweest. Verschillende beroemdheden hebben elkaar het jawoord in deze prachtig kapel gegeven. Wanneer jullie trouwen in de kapel kun je rekenen op een compleet assortiment. Denk aan bloemen, limousine service, dvd-opnames tijdens de bruiloft en de mogelijkheid om jullie trouwceremonie uit te zenden via het internet.

* Australië
Willen jullie een bijzondere reis maken door Australië en dit afmaken met een prachtige trouwceremonie? Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld: Interweddings kan een strandbruiloft organiseren in het romantische Port douglas, op het zand van de Four Mile Beach en met op de achtergrond het rustgevende geluid van de Coral Sea. Iets om samen te beleven en nooit meer te vergeten.

Meer weten? Ga naar de website van Interweddings en laat je inspireren.

Deel dit artikel:  

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Gay op TV

18:20 | SpangaS

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:25 | Papadag

Recent uit de kast!

| Uri Kokia (basketballer)

| Mark Foster (zwemmer)

| Rutina Wesley (actrice)

| Kevin Spacey (acteur)

| Dan Amboyer (acteur)

| Gordon Thomson (acteur)

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GaySite.nl Onderzoek

Wanneer heb jij voor het laatst een hiv-test gedaan?

Langer dan 3 jaar geleden

Korter dan een maand geleden

Ongeveer 2 jaar geleden

Nog nooit

Het afgelopen jaar

Korter dan 3 maanden geleden

Korter dan een half jaar geleden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven