Mr. Gay World 2018 naar Zuid-Afrika

27-12-2017 | De Zuid-Afrikaanse stad Knysna zal gaststad zijn voor de 10e Mr. Gay World verkiezingen in 2018. Het is al de tweede keer dat deze stad het evenement mag organiseren. Het is de derde keer dat de verkiezing in Zuid-Afrika wordt gehouden. Het evenement valt samen met het Pink Loerie Mardi Gras & Arts Festival, Afrika's grootste HLBTI festival.

"10 Keer Mr. Gay World is toch wel een mijlpaal," aldus organisator Eric Butter. "We hebben al vaker met het Zuid-Afrikaanse team samengewerkt en dat is altijd erg goed gegaan. Zij zijn in staat om een vlekkeloos evenement te organiseren." Butter zei tevens dat er bewust is gekozen voor Knysna. Deze populaire kustplaats werd in juni van dit jaar getroffen door een enorme bosbrand waarbij 8 mensen om kwamen, ruim 300 huizen werden verwoest en meer dan 8000 mensen moesten worden geëvacueerd. "Door het evenement in Knysna te organiseren kunnen wij hopelijk bijdragen aan het herbouwen van delen van de stad na deze natuurramp," aldus Butter.

In 2017 won Mr. Gay Filipijnen de wereldtitel in het Spaanse Gran Canaria. Er werd van uit gegaan dat het evenement daarom in 2018 zou plaatsvinden in de Filipijnen. Waarom dat niet het geval is is niet bekend. Het Mr. Gay World evenement in Zuid-Afrika duurt van 20 mei tot en met zondag 27 mei. De grote finale vindt plaats op zaterdag 26 mei.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Oei | 27-12-2017

Is Bram Heerink die domeinnaam nou ook al kwijt?


Reageer

Naam:
Reactie:

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Gay op TV

08:05 | Will & Grace

17:35 | Neighbours

18:20 | SpangaS

18:30 | The Ellen Degeneres Show

18:45 | Anger Management

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Eastenders

21:30 | Gieren met Goor

23:15 | Little Britain

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

| Mike Parrow (worstelaar)

| Uri Kokia (basketballer)

| Mark Foster (zwemmer)

| Rutina Wesley (actrice)

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Van man naar Nicki Min

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven