GayVideo | Weer even bij elkaar

09-11-2017 | Tijdens Pride Amsterdam & Milkshake heeft Pride-Ambassadeur, producent en regisseur Sipke Jan Bousema in opdracht van Planet Romeo, drie video-registraties gemaakt van 6 bijzondere mannen die door afstand niet bij de liefde van hun leven kunnen zijn. Ze wonen over de hele wereld, onder andere ook in landen waar 'zijn wie je bent en houden van wie je wilt' niet altijd geaccepteerd wordt. In de ontroerende videoregistratie die deze week online is geplaatst, is te zien hoe deze mannen in Amsterdam tijdens Pride Amsterdam en Milkshake bij elkaar worden gebracht en weer even bij elkaar konden zijn.

De redactie van GaySite.nl speurt het wereldwijde web af op zoek naar interessante, leuke, spannende, ontroerende en hilarische gay video's.

 

Deel dit artikel:  

Reacties:

Mooie film | 09-11-2017

Maar ook Romeootje deelt alle informatie met onder andere Facebook en verschillende reclame bedrijven. Kijk maar in hun kleine lettertjes.


Love it! | 09-11-2017

Ik heb net de privacy statement doorgelezen. Er is geen sprake van het delen van informatie met onder andere Fb en reclame bedrijven. Zoals gewoonlijk met alle oprecht bedrijven, je moet er zelf voor kiezen. Ik heb mijn informatie nooit kunnen terug traceren naar Romeootje.


Van Romeo | 09-11-2017

Tracking cookies
While using the Website, our ad server, Google DoubleClick, can store tracking cookies on your device. These are used to build up a profile of your advertisement banner clicking behavior. This is an anonymous profile, unless you are signed in to Google. In that case, this information might be associated with your Google account. Google provides instructions of how to opt-out of interest-based advertising from Google here: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en For more information on Google’s privacy policy: http://www.google.com/policies/privacy/.

While using our App, our ad networks (see listing below) can use so-called device identifiers to build up an anonymous profile of your online banner clicking behavior. On our App, we work with several mobile advertising partners, which may include but is not limited to the following (along with a link to their current privacy policy and an option to opt-out of interest-based advertising, if available):

MoPub
AdMob
MobFox
Smaato
Facebook
The above mentioned anonymous profile is not linked to your Personal Data known to us, but only serves advertisements that are as relevant as possible to you. These cookies/device identifiers can be used to serve ads based on your prior visits. This profile is also built on the basis of comparable information Google DoubleClick and other third party ad networks (as listed above) get from your visits to other websites from their network.

While using the App, Planetromeo uses Localytics through which we get the information about how the users make use of the App. For this purpose Localytics uses a device identifier to build an anonymous profile.


Vlaggentjesdag | 09-11-2017

Staan die gasten te kijken op de Pride, naar al die vlaggetjes van landen waar homo's vervolgd worden.
Ik leg het even uit:
1. Reclamebureaus en facebook zetten cookies.
2. Gedrag gebruiker wordt bijgehouden, inclusief bezochte sites.
3. Gegevens worden gecombineerd met andere databases. Dit gebeurt buiten Europa waar geen privacy wetten zijn.
4. Toekoeloekiestan kan die dat gewoon kopen. Desnoods via een eigen reclame bureau, dus zogenaamd om Toekoeloekiestaanse badeentjes te verkopen.
5. Homo's worden in kaart gebracht
6. Via de GPS kunnen ze worden opgespoord, ook als ze niet thuis zijn.
7. De apps geven continu de locatie aan. Plus alle contacten. En alle Whatsapp en Messenger berichtjes.

Resultaat: Homo's worden gearresteerd.
In de praktijk al gebeurd met Gridr. Is actief gebruikt door de politie in Egypte en Iran. Grindr heeft er weinig aan gedaan. Het gebeurt dus nog steeds.

Met reclame wordt geld verdiend. Daar kun je dan weer mooie romantische filmpjes over verre liefdes van maken...........


Conclusie | 09-11-2017

Door zulke sites en apps enkel te gebruiken, draag je actief bij aan homovervolging. Staat er volgende week weer een artikel van eentje die gevlucht is, zegt dat hij homo is, en een paar venijnige reacties of hij mag blijven of niet. Terwijl je hem zelf hierheen hebt gejaagd.


Bron | 09-11-2017

https://stepfeed.com/egyptian-police-are-using-grindr-and-other-dating-apps-to-arrest-gay-men-4603


Goed lezen! | 11-11-2017

Mensen moeten maar eens GOED Engels leren lezen en begrijpen alvorens achterlijks te krakelen. Één woord kan immers voor een juristisch verschil van dag-en-nacht zorgen. Het woord "can" ipv "will" in de voorwaarden van Gay Romeo/Planet Romeo, zorgen daardoor dus ook voor niet bindende regels en vrijheid van de gebruiker. En, je bent altijd zelf in staat om jezelf en je online gedrag veilig te stellen en juist niet met iedreen te delen. Zo zijn er ook browsers, van iXQuick, bij voorbeeld, waarmee je vrij anoniem online kunt zijn en tegelijk van een sterke zoekmachine gebruik kunt maken. Google is dus niet altijd nodig en niet voor iedereen geschikt.


Goed niet lezen! | 11-11-2017

Er staat opt out. Je wordt bespioneerd, en je moet heel diep zoeken, òf dat zo is, en dan nog moeilijker doen om het uit te zetten.
De meeste mensen lezen niks en klikken gewoon ok. Feit.
Verhullen in lange teksten kun je dan ook misbruik van vertrouwen noemen. En het verhaal dat het identificeren van gebruikers enkel gebeurt om het reclamegenot te verhogen is onzin en feitelijk strijdig met de geest van privacywetten.
Overigens is er 1 site die ik ken die het wel heeeel netjes doet! www.gay.fr. Als je je daar aanmeldt krijg je netjes al die opt-outs voor je neus. Echt chique, die Fransen. (En neeee is niet mijn site!)
Het kan dus wèl. Maar je moet het maar willen. Want de prijs die betaalt wordt voor reclame is niet enkel voor publiciteit meer, maar ook geld voor individuele gebruikers informatie. En dat moet je maar stiekem willen doen op een internationale gay site. En dan nog leuk die twee gasten laten zeggen, goh, best wel veel vlaggetjes, best nog veel landen waar het verboden is zeg. Jaja.


Ow ja | 11-11-2017

In Nederland moet niemand GOED engels leren lezen. Juridisch is het slechts geldig als het in het Nederlands geschreven is.


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:20 | SpangaS

18:30 | The Ellen Degeneres Show

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Eastenders

21:30 | Gieren met Goor

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

| Mike Parrow (worstelaar)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben onbesneden en tevreden

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

Ik ben besneden en tevreden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven