Jongens vermoorden ex van één van hen

29-11-2017 | De Italiaanse politie heeft dinsdag vijf Chinese jongens opgepakt op verdenking van het vermoorden van de 20-jarige Congliang Hu (foto). Hu had een relatie met één van de vijf gearresteerde jongens maar deze verbrak de relatie onlangs. Toen hij zijn ex-vriendje vervolgens bedreigde met het openbaar maken van intieme foto's die hij van de twee op zijn telefoon bewaarde kregen de twee ruzie. Dit mondde afgelopen zondag uit in een fatale worsteling. Het ex-vriendje besloot zondag met nog vier vrienden naar het huis van Hu te gaan. Daar drukten ze een kussen op zijn gezicht, waarna ze hem in een lege koffer stopten. Vervolgens groetten ze de moeder van Hu en vertelden haar dat haar zoon het huis had verlaten. De moeder vertrouwde de vrienden niet en trof haar vermoorde zoon enige tijd later aan.

De Noord-Italiaanse stad Modena, waar het incident plaats vond, heeft een zeer grote Chinese gemeenschap. Politiewoordvoerder Marcello Castello zegt in de plaatselijke media dat dit niet het enige incident is rond (vermeende) homoseksuele jongeren. "Binnen de Chinese gemeenschap heerst er nog altijd een groot taboe op homoseksualiteit en conflicten rond dit thema eindigen niet zelden met geweld," aldus de politiewoordvoerder die pleit voor meer voorlichting.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Bambino | 29-11-2017

Naaktfoto's van je ex bewaren op je iPhone is letterlijk dodelijk.Heeft met taboe op homosexualiteit niets van doen, wel met de verspreiding van naaktfoto's. Intiem en discreet is niet meer wat 't geweest is. R-K Italië draagt in dit opzicht evenmin bij.Zolang in kerken en kloostersK;voor 't overige heerst de omerta.


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

22:00 | MVS

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Felix Jaehn (DJ)

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben onbesneden en tevreden

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben besneden en tevreden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven