Dansvloer gaydisco stort in

27-11-2017 | Afgelopen weekend zijn minstens veertig personen gewond geraakt nadat de vloer van gaydiscotheek Butterfly in de badplaats Playa de Las Americas op het Spaanse vakantie-eiland Tenerife instortte. Discotheek Butterfly is een populaire ontmoetingsplek voor plaatselijke homoseksuelen en vakantiegangers. Volgens plaatselijke media is het winkelcentrum waar de homohorecagelegenheid zich bevindt slecht onderhouden. De meeste van de gewonden raakten lichtgewond aan armen, benen, lichaam en hoofd terwijl er twee ernstig aan toe zijn. Zij moesten naar het ziekenhuis voor behandeling aan ondermeer enkele gecompliceerde botbreuken.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.30 uur raakte een deel van de dansvloer los waardoor de aanwezige mensen in de onder liggende kelder terecht kwamen. Door het instorten ontstond er een gat van vier meter breed en twee meter lang. In de discotheek waren veel toeristen van verschillende nationaliteiten aanwezig. Behalve Spanjaarden zouden onder de gewonden in ieder geval twee Fransen, een Roemeen, een Belg en een Brit zijn. Het is niet bekend of er ook Nederlanders in de discotheek waren. Na het ongeval werd het hele winkelcentrum afgesloten en is een onderzoek gestart naar de mogelijke oorzaak van het instorten van de dansvloer.

Deel dit artikel:  

Reacties:

MegaActueelHomo | 28-11-2017

Want herken je dat gevoel: Dat de hele vloer onder je wegzinkt?


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

22:00 | MVS

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Felix Jaehn (DJ)

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben besneden en tevreden

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben onbesneden en tevreden

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven