Dansvloer gaydisco stort in

27-11-2017 | Afgelopen weekend zijn minstens veertig personen gewond geraakt nadat de vloer van gaydiscotheek Butterfly in de badplaats Playa de Las Americas op het Spaanse vakantie-eiland Tenerife instortte. Discotheek Butterfly is een populaire ontmoetingsplek voor plaatselijke homoseksuelen en vakantiegangers. Volgens plaatselijke media is het winkelcentrum waar de homohorecagelegenheid zich bevindt slecht onderhouden. De meeste van de gewonden raakten lichtgewond aan armen, benen, lichaam en hoofd terwijl er twee ernstig aan toe zijn. Zij moesten naar het ziekenhuis voor behandeling aan ondermeer enkele gecompliceerde botbreuken.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.30 uur raakte een deel van de dansvloer los waardoor de aanwezige mensen in de onder liggende kelder terecht kwamen. Door het instorten ontstond er een gat van vier meter breed en twee meter lang. In de discotheek waren veel toeristen van verschillende nationaliteiten aanwezig. Behalve Spanjaarden zouden onder de gewonden in ieder geval twee Fransen, een Roemeen, een Belg en een Brit zijn. Het is niet bekend of er ook Nederlanders in de discotheek waren. Na het ongeval werd het hele winkelcentrum afgesloten en is een onderzoek gestart naar de mogelijke oorzaak van het instorten van de dansvloer.

Deel dit artikel:  

Reacties:

MegaActueelHomo | 28-11-2017

Want herken je dat gevoel: Dat de hele vloer onder je wegzinkt?


Joop | 28-11-2017

Niet verwonderlijk, jaren terug ooit eens op dat eiland geweest. Beetje halfbakken bende daar.


Reageer

Naam:
Reactie:

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Gay op TV

18:20 | SpangaS

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:25 | Papadag

Recent uit de kast!

| Uri Kokia (basketballer)

| Mark Foster (zwemmer)

| Rutina Wesley (actrice)

| Kevin Spacey (acteur)

| Dan Amboyer (acteur)

| Gordon Thomson (acteur)

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GaySite.nl Onderzoek

Wanneer heb jij voor het laatst een hiv-test gedaan?

Langer dan 3 jaar geleden

Korter dan een maand geleden

Nog nooit

Het afgelopen jaar

Korter dan een half jaar geleden

Korter dan 3 maanden geleden

Ongeveer 2 jaar geleden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven