Verdachte aangehouden na dood transgender

04-10-2017 | De politie heeft woensdag i.v.m. het onderzoek naar de dood van een transgender in Arnhem een verdachte aangehouden. Aansluitend aan deze aanhouding werden in het belang van het onderzoek in drie woningen doorzoekingen verricht. De recherche startte vrijdagmiddag 29 september een grootschalig onderzoek naar de dood van een 32-jarige transgender. In een woning in de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem werd het slachtoffer aangetroffen. Er werd uitvoerig onderzoek verricht en op basis van alle verzamelende informatie kon vandaag een 28-jarige man afkomstig uit Ede als verdachte worden aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het misdrijf dat tot de gewelddadige dood van het slachtoffer leidde.

Het onderzoek is volgens de politie nog in volle gang en er wordt een reconstructie gemaakt van wat zich heeft afgespeeld op of rond die bewuste vrijdag in de Van Oldenbarneveldtstraat. Maar ook het slachtoffer beter leren kennen is een belangrijk aspect. Het 32-jarige slachtoffer verbleef zoals de recherche aanneemt nog maar zeer recent in de omgeving van Arnhem. De recherche is specifiek op zoek naar mensen in de omgeving van Arnhem die meer weten of kunnen vertellen over het slachtoffer. Volgens kennissen van de transgender woonde het slachtoffer niet in de woning en was de transgender sinds kort werkzaam als prostituee.

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Gay op TV

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:25 | Papadag

Recent uit de kast!

| Uri Kokia (basketballer)

| Mark Foster (zwemmer)

| Rutina Wesley (actrice)

| Kevin Spacey (acteur)

| Dan Amboyer (acteur)

| Gordon Thomson (acteur)

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GaySite.nl Onderzoek

Wanneer heb jij voor het laatst een hiv-test gedaan?

Korter dan 3 maanden geleden

Nog nooit

Korter dan een maand geleden

Ongeveer 2 jaar geleden

Korter dan een half jaar geleden

Het afgelopen jaar

Langer dan 3 jaar geleden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven