Verdachte aangehouden na dood transgender

04-10-2017 | De politie heeft woensdag i.v.m. het onderzoek naar de dood van een transgender in Arnhem een verdachte aangehouden. Aansluitend aan deze aanhouding werden in het belang van het onderzoek in drie woningen doorzoekingen verricht. De recherche startte vrijdagmiddag 29 september een grootschalig onderzoek naar de dood van een 32-jarige transgender. In een woning in de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem werd het slachtoffer aangetroffen. Er werd uitvoerig onderzoek verricht en op basis van alle verzamelende informatie kon vandaag een 28-jarige man afkomstig uit Ede als verdachte worden aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het misdrijf dat tot de gewelddadige dood van het slachtoffer leidde.

Het onderzoek is volgens de politie nog in volle gang en er wordt een reconstructie gemaakt van wat zich heeft afgespeeld op of rond die bewuste vrijdag in de Van Oldenbarneveldtstraat. Maar ook het slachtoffer beter leren kennen is een belangrijk aspect. Het 32-jarige slachtoffer verbleef zoals de recherche aanneemt nog maar zeer recent in de omgeving van Arnhem. De recherche is specifiek op zoek naar mensen in de omgeving van Arnhem die meer weten of kunnen vertellen over het slachtoffer. Volgens kennissen van de transgender woonde het slachtoffer niet in de woning en was de transgender sinds kort werkzaam als prostituee.

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

22:00 | MVS

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Felix Jaehn (DJ)

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

Ik ben besneden en tevreden

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben onbesneden en tevreden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven